Saxofonist Craig is een echte alleskunner. Zo speelt hij mee in bekende bands, heeft hij zijn eigen jazz ensembles en speelt hij vaak mee met DJ's. Hij is te huren voor uw receptie, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest. De saxofonist past bij de meest uiteenlopende gelegenheden, van kleinschalige bijeenkomsten tot grote evenementen.

De live saxofonist is conservatorium geschoold, inmiddels docent op het conservatorium en heeft jarenlange ervaring. Solo zet de saxofonist een mooie ambiance neer met zijn sfeervolle klanken. Hierin kan de saxofonist verschillende genres spelen waaronder jazz, pop, klassiek en blues. Zijn optreden is naar wens uit te breiden met een pianist, gitarist en/of contrabassist. Ook kan hij optreden met begeleidingsmuziek voor u verzorgen, zo krijgt u een optreden van de solo saxofonist met een complete sound.

Wilt u een sfeervol optreden van onze live saxofonist boeken voor uw feest, diner of bruiloft? Saxofonist Craig is bij Evenses te huren voor uw jubileum, receptie of verjaardag. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om uw vragen en wensen te bespreken.