< Terug naar overzicht

Tim Knol boeken

Deze jonge Nederlandse singer-songwriter brak op 20-jarige leeftijd door
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Helemaal top. Geweldige stem en muziek! Je hebt er weer een fan bij"
Vera Bos
5
"De Nederlandse Kane/Coldplay. Een vleugje van van alles, maar toch een compleet eigen sound. Heerlijke muziek, blijf zo door gaan! "
Thobias
5
"Echt een super goede singer-songwriter! Live klinkt hij nog beter, had echt kippenvel!"
Yarah
4

Tim Knol boeken

Tim Knol boeken

 

Deze jonge Nederlandse singer-songwriter brak op 20-jarige leeftijd door met de single 'Silverman Hotel'. Tim groeide op in Hoorn waar zijn passie voor muziek ook ontstaat, mede door de platenkast van zijn vader. Zijn muziek is een mengeling tussen 'roots, nedericana en sixties- of seventiesrock.'. Tim Knol breekt redelijk door met het bandje Be Right Back. 

 

In 2009 richt Tim Knol zich op zijn solocarrière, in deze tijd maakt hij ook kennis met een ervaren Nederlandse gitarist en singer/songwriter, Anne Soldaat. In 2009 tekent hij ook zijn platendeal bij Excelsior Recordings. Begin 2010 komt zijn debuutalbum uit, waar samenwerkingen met  Anne Soldaat, Jacob de Greeuw en Jeroen Kleijn op staan. Zijn album verkoopt goed, wat er voor zorgt dat Tim doorbreek. Maar Tim blijft doorwerken, waardoor in mei 2011 een nieuw album verschijnt. Het album bestaat uit vrolijke, maar ook heftige liedjes. Tim Knol trad al op bij festivals als Lowland of Pinkpop. Tim Knol is verder nog veel bezig geweest met zijprojecten, muziek en commercials. Het derde album van Tim verscheen aan het eind van 2013 en heet 'Soldier On'.

 

Boekingen Tim Knol

 

Wilt u Tim Knol boeken voor uw feest, festival of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, VuurshowDeze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!745,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Ingmar

Zanger

Ingmar

ZangerDeze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.295,-Lees meer