Gitarist en zanger 'Raphael' is al bijna twee decennia actief als artiest. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bands en heeft op talloze festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen gespeeld.

 

Raphael speelt in op de gasten die aanwezig zijn op het evenement. Hij bepaalt op het moment wat voor sfeer er is en zal daar zijn muziekkeuze op baseren. Hij schakelt van Chuck Berry naar Bob Marley en dan weer naar hedendaagse artiesten als Michael Bubblé en James Morrison. Houd u meer van rock? Dat kan deze zanger-gitarist ook! De nummers die deze artiest speelt worden op geheel eigen wijze vertolkt. Laat u verrassen op uw bruiloft, verjaardag, feest, ceremonie, receptie, diner, borrel of andere gelegenheid door deze zanger/gitarist!

 

Wilt u zanger-gitarist Raphael boeken voor uw feest, viering of evenement? Deze gitarist is in te huren voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, huwelijk en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze talentvolle zanger/gitarist? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen graag te woord.