Zanger / gitarist en tevens entertainer Sunny heeft al ruim 25 jaar ervaring in de muziekindustrie

Sunny begon in zijn jongere jaren als basgitarist in een schoolband. Tijdens zijn studietijd verdiende hij aardig wat bij als gitarist en zanger van diverse bands. Muziek bleef zijn passie en werd vanaf eind jaren 90 uiteindelijk ook zijn beroep. In de afgelopen vijftien jaar verzorgde zanger/gitarist Sunny duizenden optredens op de meest uiteenlopende evenementen, van kroegen en zaaltjes, bruiloften en studentenfeesten, tot casino's en luxe cruiseschepen, in Nederland en ver daarbuiten. Entertainer Sunny schrijft en produceert ook nog steeds zijn eigen nummers.

Sunny’s repertoire bestaat voornamelijk uit 60's en 70's, soul en R&B, maar ook pop- en rockclassics, jazz, blues en recente hits. Met zijn compacte solo-act kan Sunny uitstekend uit de voeten in een café of restaurant, bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, ceremonie, receptie, diner, of een klein feest. Afhankelijk van de sfeer en omstandigheden kan hij rustige luistermuziek, lekkere feestmuziek en meezingers als entertainment ten gehore brengen. Hij kan zowel solo spelen als met backings-tracks. Met backingstracks heeft u het effect van een complete band.

Wilt u deze entertainer boeken voor uw huwelijk, receptie, evenement, bedrijfsfeest? Deze zanger-gitarist is nu in te huren voor uw bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of personeelsfeest. Vul het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u 7 dagen per week graag te woord!