Camren is een getalenteerde zangeres en schrijver met veelal ervaring in binnen- en buitenland. Bovendien kan ze in maar liefst drie verschillende talen zingen, namelijk: Nederlands, Engels en Turks. Ze staat onder contract bij Universal en toerde deze zomer mee met grote Turkse artiesten! Naast haar succesvolle carrière in het buitenland, bestormt ze inmiddels de Nederlandse podia met groot succes.

Camren heeft een uitgebreid repertoire en zingt voornamelijk bekende covers samen met haar gitarist. Haar repertoire is een mix van jeugdig en volwassen. De nieuwste hits en klassiekers, voor jong en oud. Ze is daarom allround inzetbaar voor verschillende gelegenheden en evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, recepties, verjaardagsfeesten, ceremonies, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, diners en borrels.

Wilt u deze geweldige zangeres boeken voor uw receptie, bruiloft, ceremonie, diner of feest? Camren is via Evenses in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Vul gerust het offerteformulier in voor een vrijblijvend voorstel of neem contact met ons op. We zijn zeven dagen per week bereikbaar!