< Terug naar overzicht

Zangeres Lisa Marie

Lisa Marie is een zeer gepassioneerde zangeres die wordt begeleid door haar gitarist Joost.
vanaf: 
595,-
5

Referenties

"8 juli 2016 trouwden wij, Bertus en Marieke, in een prachtig versierde tent aan de Lek. Zowel de dienst van de burgerlijke stand als de kerkdienst vonden op deze locatie plaats, met allen die wij lief hebben daarbij aanwezig. De muziek was een hele mooie en speciale aanvulling op de diensten. Jullie hebben ons echt geraakt. En ook de meeste gasten hebben wel een traantje weggepinkt. We koesteren een hele mooie herinnering. Heel erg bedankt voor jullie muzikale cadeau, want zo voelde het!"
Bertus en Marieke
5
"Erg genoten van dit duo. De zangeres heeft echt een prachtige stem, kan er uren naar luisteren!"
Lyda van der Waag
4
"Een bijzonder muzikaal duo die ons zeker vermaakt hebben! Verder ook goede organisatie en prettig contact, erg vriendelijk artiesten!"
Amy Reinderink
5

Zangeres Lisa Marie

Zangeres Lisa Marie en haar vaste gitarist Joost Spanjerberg spelen al vele jaren samen met veel liefde voor muziek. Samen maken ze eigen versies van bekende jazz- en popsongs wat de sfeer nog aangenamer maakt tijdens hun mooie samenspel. Met haar warme stem weet Lisa Marie er altijd een schitterend optreden van te maken dat niet zomaar vergeten wordt bij de aanwezigen. Dit zang en gitarist duo zorgt graag voor een goede muzikale omlijsting van uw feest, verjaardag, bruiloft, ceremonie, receptie, borrel, diner, evenement en partijen.

 

Wilt u Lisa Marie boeken als bruiloft zangeres of huren als zangeres voor uw receptie, diner, feest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren voor uw jubileum, huwelijk of borrel. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
coverband boeken feest 1

Say Cheese

Coverband, Pop duo

Say Cheese

Coverband, Pop duoEen kleine coverband met een groots repertoire. De band verzorgt een interactieve show.995,-Lees meer
pianist zanger boeken bruiloft huwelijk

Lode

Zanger, Pianist

Lode

Zanger, PianistPianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!645,-Lees meer
pop duo two delight

Two Delight

Coverband, Pop duo

Two Delight

Coverband, Pop duoEen zeer ervaren en allround duo, dat zich ondersteund met backing tracks.445,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Soul
  • Jazz

Songs