Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Presentatie

Wilt u een presentator huren voor uw evenement, beurs, congres, bedrijfsfeest of zakelijke feest? Onze presentatoren hebben diverse stijlen in presentatie en kunnen ook als moderator en gastheer optreden. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

SilverDiva 27s1
Spectaculaire Steltloopact
Hoog boven het publiek geeft deze steltloopact uw evenement een extra dimensie!
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraaga
Zingende trouwambtenaar boeken bruiloft
Ms. Jane | Zingende Trouwambtenaar
Ms. Jane maakt van iedere huwelijksceremonie een prachtig, feestelijk geheel.
Vanaf:
€645,-prijs op aanvraaga

Presentatoren brengen sfeer tijdens uw evenement.

Uw bedrijfsfeest, zakelijke feest, evenement, beurs of bruiloft wordt een succes met één van de presentatoren. Zij zitten al jarenlang in het vak en voelen de ambiance aan. Zo kunnen zij uw gasten zo goed mogelijk entertainen. 

 

Presentator Nick is tijdens ieder evenement in te huren. Hij is grappig en op zijn tijd serieus en weet wat hij doet. Hij past zich moeiteloos snel en vakkundig aan bij elke situatie op het podium of in de zaal. Enthousiasme, passie en een grote gedrevenheid voeren daarbij de boventoon. Hij is als presentator of entertainer te boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

Bent u nog op zoek naar een trouwambtenaar die van uw bruiloft een prachtig, feestelijk geheel maakt? Zingende trouwambtenaar Ms. Jane voegt die extra noot toe tijdens uw ceremonie. Tijdens de ceremonie is er ook tijd voor persoonlijke trouwbeloftes en eigen inbreng. Het huwelijk kan in zowel Engels als Nederlands gesproken worden.

 

De goedgemonde en grappige RALF kunt u boeken als presentator of dagvoorzitter. Ook is hij een ervaren interviewer en gespreksleider. Hij weet de juiste onderwerpen te pakken en dit goed te verwoorden. .Hij verliest de grote lijnen niet uit het oog en past zijn stijl gemakkelijk aan het publiek aan. 

 

WIlt u Presentator Nick, Zingende trouwambtenaar Ms. Jane of presentator Ralf inhuren voor uw bruiloft, evenement, beurs, congres, bedrijfsfeest of zakelijke feest? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen per week beschikbaar en denken graag met u mee!