Jeffrey Schenk boeken

Een echte Nederlandse zanger met jarenlange ervaring!

5 uit 5 sterren
€ 995 - € 1890
Jeffrey-Schenk boeken
Q axU l og
xHPSXzT
l PIASkdQ
BZimuaDNw
CNKcsEIWKgk
XZTlDrLvY
cunGCncWjaw
Jeffrey-Schenk boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Jeffrey Schenk
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Jeffrey Schenk biografie

Nadat Jeffrey Schenk succesvol heeft meegedaan aan vele talentenjachten komt in 2000 zijn zangleraar John Meijer met het idee om een single uit te brengen. Jarenlang werkte John als bandleider met o.a. Piet Veerman, George Baker, Anny Schilder en Jan Smit. En zo heeft Jeffrey een paar maanden later zijn eerste single in handen. Met een heuse CD-presentatie in zijn eigen dorp Wormer wordt de single gepresenteerd. Ex-Frogette Sandy Kandau overhandigt Jeffrey het eerste exemplaar.

Door al zijn optredens in 't land en bij Café Bolle Jan, moet het toch eens gebeuren en eigen concert. 2010 
is het jaar waarin Jeffrey Schenk precies 10 jaar in het vak zit. In 2011 wordt een nieuw concept wordt gelanceerd, ‘A night with Jeffrey Schenk’. In The Guardian in Hilversum geeft Jeffrey een maandelijks terugkerende show met elke maand een andere muzikale gast.  Zo ontvangt hij o.a. Ferry Doedens, Jaap Reesema, Esmee van Kampen, Charlotte ten Brink en Maud Mulder. Op 14 december 2011 geeft Jeffrey een groot concert in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp samen met Cor Bakker en zijn complete orkest. Een zaal vol met 500 uitzinnige fans genieten van Jeffrey en Cor Bakker! Naast de show’s ‘A night with Jeffrey Schenk’ start Jeffrey in 2012 een theatetour, genaamd ‘Music Memories’ in een aantal theaters in Nederland. Samen met Charlotte ten Brink, Meike van der Veer en Annelieke Bouwers zingt Jeffrey de mooiste liedjes.

Jeffrey Schenk doorbraak

In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de halve finale weet te bereiken. Na het TV-programma verzameld Jeffrey een heel nieuw team om zich heen, waaronder Lukassen Produkties voor de exclusieve boekingen. Jeffrey tekent een platencontract met het bekende producers-duo Fluitsma & Van Tijn en brengt op 25 oktober zijn eerste single ‘Samen’ uit. Deze wordt uitgereikt door niemand minder dan Rene Froger in de Soundwise Studio’s in Amsterdam. In Antwerpen zingt Jeffrey een duet met zijn grote idool Paul de Leeuw.

Jeffrey Schenk boeken

Wilt u Jeffrey Schenk boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jeffrey Schenk.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit hoog in het vaandel, daardoor werken wij alleen met professionele artiesten. Jeffrey Schenk boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Jeffrey Schenk boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Jeffrey Schenk

Genres

Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Micheal de Pauw
5 uit 5 sterren
Heb Jeffrey meerdere keren in Hoofddorp gezien, vooral in de meerse kwam Jeffrey goed tot zijn recht!
Rowena van Ingen
5 uit 5 sterren
Ik mis de avonden waar ik naar mn vaste kroeg Bollle Jan ging en het er altijd feest was, mede door Jeffrey zijn lekkere muziek!
Danny Ketel
5 uit 5 sterren
De muziek van Jeffrey laat me me weer eventjes jong voelen, die goede oude tijd!

Vergelijkbare acts

Antoon

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.

prijs op aanvraag
René Karst

René Karst

Atje voor de sfeer met René Karst? Hij maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.