Jeffrey Schenk boeken

Nadat Jeffrey Schenk succesvol heeft meegedaan aan vele talentenjachten komt in 2000 zijn zangleraar John Meijer met het idee om een single uit te brengen. Jarenlang werkte John als bandleider met o.a. Piet Veerman, George Baker, Anny Schilder en Jan Smit. En zo heeft Jeffrey een paar maanden later zijn eerste single in handen. Met een heuse CD-presentatie in zijn eigen dorp Wormer wordt de single gepresenteerd. Ex-Frogette Sandy Kandau overhandigt Jeffrey het eerste exemplaar.

Door al zijn optredens in 't land en bij Café Bolle Jan, moet het toch eens gebeuren en eigen concert. 2010 
is het jaar waarin Jeffrey precies 10 jaar in het vak zit. In 2011 wordt een nieuw concept wordt gelanceerd, ‘A night with Jeffrey Schenk’. In The Guardian in Hilversum geeft Jeffrey een maandelijks terugkerende show met elke maand een andere muzikale gast.  Zo ontvangt hij o.a. Ferry Doedens, Jaap Reesema, Esmee van Kampen, Charlotte ten Brink en Maud Mulder. Op 14 december 2011 geeft Jeffrey een groot concert in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp samen met Cor Bakker en zijn complete orkest. Een zaal vol met 500 uitzinnige fans genieten van Jeffrey en Cor Bakker! Naast de show’s ‘A night with Jeffrey Schenk’ start Jeffrey in 2012 een theatetour, genaamd ‘Music Memories’ in een aantal theaters in Nederland. Samen met Charlotte ten Brink, Meike van der Veer en Annelieke Bouwers zingt Jeffrey de mooiste liedjes.
In 2013 doet Jeffrey mee aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij de halve finale weet te bereiken. Na het TV-programma verzameld Jeffrey een heel nieuw team om zich heen, waaronder Lukassen Produkties voor de exclusieve boekingen.
Jeffrey tekent een platencontract met het bekende producers-duo Fluitsma & Van Tijn en brengt op 25 oktober zijn eerste single ‘Samen’ uit. Deze wordt uitgereikt door niemand minder dan Rene Froger in de Soundwise Studio’s in Amsterdam. In Antwerpen zingt Jeffrey een duet met zijn grote idool Paul de Leeuw.

Boekingen Jeffrey Schenk

Wilt u Jeffrey Schenk boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jeffrey Schenk.