• Patricia foort boeken
 • zangeres boeken
 • artiesten boeken
 • Nederlandse artiesten
 • artiesten huren
 • Nederlandse zangeres
Patricia foort boeken
RBLZNWGu
nSNyUNrnwI
SUeIYsEHA
ToQEsUU
zangeres boeken
artiesten boeken
Nederlandse artiesten

Patricia Foort

€ 445 - € 1115
4,8 (8 Beoordelingen)

Over Patricia Foort

Een swingende zangeres die live heerlijke soul, disco, motown, pop, jazz en gospel muziek zingt. Zangeres Patricia Foort kan worden geboekt van intieme diners tot grote evenementen en zorgt op muzikaal gebied voor een mooie en onvergetelijke ervaring. Voor iedere gelegenheid heeft zangeres Pia een unieke setlijst en zoekt grondig uit welke liedjes uit haar repertoire passend zijn. Hier gaat meer tijd in zitten dan het optreden lang is, maar haar optreden moet dan ook precies zijn wat u ervan verwacht. Dat is haar streven!

Zangeres Patricia Foort heeft het vak geleerd op het conservatorium in Hilversum en is inmiddels een zangeres met veel ervaring. In 2003 heeft Pia mee gedaan als achtergrondzangeres bij de inzending van Mary Amora bij het Nationale Songfestival en in 2016 was ze één van de gospelzangeressen bij de Toppers Kerst concerten. Verder zingt ze in een gospelgroep in de Winter Efteling en was ze te zien als muzikaal jurylid tijdens All Together Now op RTL4.

Boekingen van Patricia Foort

Wilt u zangeres Patricia Foort boeken voor uw bruiloft, borrel, bedrijfsfeest, evenement of verjaardag? Zangeres Pia past hier perfect bij. Vul vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw wensen en voorkeuren met u te bespreken.

Ontvang de beschikbaarheid van Patricia Foort
Starttijd
25 keer aangevraagd

Repertoire Patricia Foort

Nummers

Anita Ward - Ring my bell
Aretha Franklin - Baby I love you
Aretha Franklin - Chain of fool
Beyonce - Ave Maria
Bill Withers of Jacksons - Ain't no sunshine
Chaka Khan - Ain't nobody
D. Summer - Last Dance
Dionne Warwick - All the love in the world
Donna Summer - Bad Girls
Donny Hathaway - A song for you
Earth wind and fire - Boogie wonderland
Gloria Gaynor - I Will survive
Incognito - Allways There
John Legend - All of me
Justin Timberlake - Can't stop the feeling
K-ci and Jojo - All my life
Kool and the Gang - Celebration
Lionel Ritchie - All night long
LTD - Back in love
Michael Jackson - Don't stop till you get enough
Nina Simone - Ain't got no
Patty Austin - Baby come to me
Perry Como - And I love you so
Pointer Sisters - I'm so excited
Randy Crawford - Almaz
Royce Rose - Carwash
Sam Cooke - Bring it on home
Sam Cooke - Change is gonna come
Sister Sledge - He's the greatest dancer
Stevie Wonder - All in love is fair
The Tramps/Tina Turner - Disco Inferno
The Wiz - Ease on down the road
Thelma Houston - Don't leave me this way
Tina Turner - Proud Mary
Tracey Chapman - Baby can I hold you tonight

8 Beoordelingen
4,8 (8 Beoordelingen)

Kimberley de Lang
Voor mijn verjaardag heb ik zangeres Patricia Foort geboekt. Dit was precies de juiste keuze, want de avond was muzikaal voortreffelijk verzorgd.
Pieter van der Beek
Voor het kerstdiner van het bedrijf waar ik werkzaam ben hebben we zangeres Pia gevraagd om te komen. Zij heeft een warme stem, fijne muziek en al mijn collega's hebben genoten.
Opdrachtgever over optreden 10 februari 2019
Geweldig leuk optreden. Mooie warme zang-stem met een breed bereik. Uitermate goed soul-repetoire uitgezocht voor deze gelegenheid. (70-ste verjaardag van mijn moeder ), waardoor ook deze generatie op de dansvloer terecht kwam. Hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond!
Opdrachtgever over optreden 30 maart 2019
Alleen maar lovende woorden nav je optreden(75e verjaardag). De gasten die er waren hebben er erg van genoten. Hopelijk krijg je hierna nog meer optredens want je hebt het voortreffelijk gedaan. Mijn dank ook namens mijn ma. Een muzikale groet van ons.
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat voor soort gospelartiesten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten gospelartiesten, waaronder soloartiesten, koren, bands, ensembles en meer. Gospelartiesten kunnen verschillende muziekstijlen spelen, waaronder traditionele gospelmuziek, hedendaagse gospelmuziek, praise & worship, gospelblues en meer.

Hoe lang duurt een gospeluitvoering?

De duur van een gospeluitvoering varieert afhankelijk van de artiest en de gelegenheid. Sommige uitvoeringen duren slechts enkele minuten, terwijl andere enkele uren kunnen duren. Over het algemeen duren gospelconcerten meestal tussen 30 minuten en 2 uur.

Welke instrumenten worden gebruikt bij gospel?

Gospelartiesten maken gebruik van verschillende instrumenten, afhankelijk van de stijl van de muziek en de grootte van de groep. Enkele van de meest voorkomende instrumenten zijn piano, keyboard, drums, basgitaar, gitaren, blazers (zoals trompet en saxofoon), percussie en meer.

Wat voor soort evenementen zijn geschikt voor gospelartiesten?

Gospelartiesten kunnen worden geboekt voor verschillende soorten evenementen, waaronder kerkdiensten, concerten, festivals, bruiloften, beurzen, conferenties, enzovoort. Gospelartiesten zijn geschikt voor elk evenement waar muziek en spirituele beleving belangrijk zijn.

Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Patricia foort boeken Patricia Foort
€ 445 - € 1115
4,8 (8 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar