Dit trio bestaat uit drie zangeressen die met close harmony een uniek optreden weten te geven.  Met feilloze samenzang begeleid door warme pianoklanken. The Jazzy Sistersis een talentvolle zanggroep met een passie voor muziek en performen.

The Jazzy Sisters is geschoold door het Conservatorium en tovert allerlei jazz hits vanaf het jaar 1900 om in moderne jazzmuziek. Ze zijn in te ze huren begeleid door piano, piano en bas of begeleid door piano, bas en drums. The Jazzy Sisters inzetbaar als achtergrondmuziek, maar meer op de voorgrond komt deze band ook goed tot zijn recht! Daarom is deze band ook geschikt om in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: een receptie, bruiloft, zakelijk evenement of een verjaardag.

Boek nu The Jazzy Sisters voor uw huwelijk, evenement of feest. De artiesten zijn nu te huren bij Evenses. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw bruiloft, jubileum en receptie.