Kitsch 'n Crew boeken?

Deze sensationele band bestaat uit studenten – jong, enthousiast en vol met frisse ideeën. Kitsch ‘n Crew zorgt voor een onvergetelijke feest en neemt iedereen mee in hun vibe en energie! De samenstelling van hun sets wordt altijd afgestemd op het soort optreden en uw wensen. Deze band weet de voetjes van de vloer te krijgen!

Kitsch 'n Crew boeken

Het repertoire van Kitsch ’n Crew is zeer uitgebreid en gevarieerd. De nummers zijn swingend en energiek, maar ook rustige en/of romantische songs zijn mogelijk. Met hun zeer uiteindlopende repertoire van nieuwe en oudere liedjes, weten zij elke keer een ongelooflijk feest neer te zetten.

Boekingen Kitsch 'n Crew

Deze unieke party band zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestband, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Kitsch 'n Crew voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.