Altijd al willen racen als Max Verstappen of Lewis Hamilton? Scheurend door de bochten op een F1 circuit? Of wilt u simpelweg bepalen wie van het kantoor de beste coureur zou zijn? Wij kunnen u van een spectaculair dagje racen voorzien dankzij de F1 race simulator. Race net als Max en Lewis over verschillende formule 1 circuits, kruip voor even in hun huid en reis net als hen de hele wereld over.

Dankzij de set-up van de simulator is het net alsof je echt in een Formule 1 racewagen plaats hebt genomen. U neemt plaats in een officiële F1 playseat die je het meest realistisch mogelijke gevoel geeft van dat je echt aan het racen bent. Het stuur is een replica van een echt F1 stuur en zelfs de pedalen beschikken over force feedback. Met een paar makkelijke stappen kan de simulator precies op maat gemaakt kan worden voor elk persoon.

Bij elke boeking komt er een gratis top gear leaderboard bij om de wedstrijdscores bij te houden en te bepalen wie de volgende Max Verstappen is van uw feest. Tevens komt er bij elke simulator een spelbegeleider mee die zorgt dat alles goed verloopt en de simulator netjes en schoon houdt. Hierdoor is de simulator geheel coronaproof te gebruiken.

Boek nu de Formule 1 simulator om voor eens en altijd te bepalen wie de beste coureur is of om gewoon een lekker dagje indoor te racen met ze alle.