Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Aliyah boeken
1/8
Aliyah
Aliyah
100% match

Aliyah

Tegenwoordig is Aliyah te boeken bij uw welbekende evenementenbureau
Aliyah Kolf Als jonge ster bloeide Aliyah op en bracht verschillende hits uit zoals: L.O.V.E, Yeah Yeah Yeah, Wolk, Shop-...
Lees meer

prijs op aanvraag
Naomi Sharon boeken
100% match

Naomi Sharon boeken

De Rotterdamse zangeres bereikte ons met haar warme melodieën, vandaar zij ook beschikbaar is voor uw gelegenheid Lees meer

prijs op aanvraag
Lavils boeken
100% match

Lavils boeken

Deze knappe beauty Lavils kan mega mooi zingen en heeft al verschillende nummers uitgebracht en kan zich aanpassen aan uw feest! Lees meer

prijs op aanvraag
Sarita Lorena boeken
100% match

Sarita Lorena boeken

Boek deze Latin zangeres nu voor uw festival of evenement!
Sarita Lorena biografie Sarah de Sousa Gonçalves is geboren in Brazilië. Op 9-jarige leeftijd is zij naar Nederland verhuisd. Zij...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende Nederlandse vrouwen

  • Chantal Janzen
  • Monica Geuze

Deze vrouwen hebben iets met elkaar gemeen en dat is dat ze bekend staan als bekende Nederlandse vrouwen, of BN’ers. Als men aan bekende Nederlandse vrouwen denkt, denken ze vaak aan voetbal vrouwen zoals Yolanthe Cabau of Mikky Kiemeney. Maar niet alleen zijn deze vrouwen meer dan het beroep van hun man, er zijn nog honderden andere sterke en mooie bekende Nederlandse vrouwen. Allemaal samen zijn deze bekende Nederlandse vrouwen het gezicht van Nederland en onze media, u kunt ze namelijk overal tegenkomen. Of het nu op de televisie is, op de radio, in een magazine of op toneel, deze bekende Nederlandse vrouwen zijn de ster van onze media.

Bekende Nederlandse presentatrices

bekende Nederlandse vrouw bekende Nederlandse vrouwen.jpg
We hebben allerlei categorieën als het gaat om bekende Nederlandse vrouwen. De eerste en waarschijnlijk de meest bekende Nederlandse vrouwen zijn de Nederlandse presentatrices. Denk bijvoorbeeld aan Chantal Janzen die samen met een prachtige doos humor op bijna elke televisie show te zien is, Geraldine Kemper die bekend is van BNN en twee keer genomineerd was voor een Zilveren Televizier-Ster Vrouw, Laurien Verstraten die naast presentatrice ook een getalenteerde zangeres is, of Nienke Plas die een comedian, presentatrice, actrice en zangers in een is.

Bekende Nederlandse zangeressen

bekende Nederlandse vrouw bekende Nederlandse vrouwen.jpg
Naast presentatrices, hebben we natuurlijk ook bekende Nederlandse zangeressen. Prachtige, krachtige vrouwen die u van uw stoel blazen met hun mooie en sterke stemmen. Evenses bied een groot aanbod aan bekende Nederlandse zangeressen:

Bekende nederlandse actrices

bekende Nederlandse vrouwen bekende Nederlandse vrouw.jpg
Bekende Nederlandse actrices zijn ook een subcategorie onder bekende Nederlandse vrouwen. Deze vrouwen zijn het midden-punt van onze favoriete tv-series, films en toneelstukken. Bekende Nederlandse actrices zijn bijvoorbeeld; Abby Hoes, Linda de Mol, Carice van Houten en Thekla Reuten. Van shows tot in het echt acteren, deze power actrices zijn van alle markten thuis en vertegenwoordigen Nederland via media.

Bekende Nederlandse Youtubers

bekende Nederlandse vrouw bekende Nederlandse vrouwen
Een nieuwe maar wel belangrijke subcategorie van bekende Nederlandse vrouwen zijn de influencers of bekende Nederlandse Youtubers. Youtubers of influencers zijn beroemdheden die bekend zijn geworden door filmpjes te plaatsen op het sociale media platform: Youtube. Ook kunnen dit vrouwen zijn die bekend zijn geworden door andere sociale media platformen zoals Instagram. Vrouwen zoals Anna Nooshin zijn hiervoor een goed voorbeeld. Zij begon via Youtube en heeft gaanderweg zichzelf omhoog gekregen en is een welgestelde zakenvrouw nu met haar eigen bedrijf.

Bekende Nederlandse vrouwen boeken

Wilt u een bekende Nederlandse vrouw boeken zoals Tess Milne of oud-schaatster Marianne Timmer? Evenses heeft een groot aanbod aan bekende Nederlandse vrouwen die u kunt boeken voor elke gelegenheid. Of u nou een bekende Nederlandse vrouw als zangeres voor een feest wilt, een bekende Nederlandse vrouw als spreker voor een bedrijfsfeest wilt of een bekende Nederlandse vrouw als youtuber voor een meet en greet. Evenses heeft vele opties voor u om de bekende Nederlandse vrouw die u wenst te boeken.

Kijk op onze website voor de vele opties aan bekende Nederlandse vrouwen. Evenses werkt met alleen de beste en meest profesionele artiesten en wij kunnen u hierdoor garanderen dat uw gelegenheid zonder zorgen vlekkeloos kan verlopen.

Nieuwsgierig? Vraag gerust een offerte aan op onze website en onze event-specialisten zullen u verder helpen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar