Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de Allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allro...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Polaroid Fotografie
100% match

Polaroid Fotografie

Hip & Happening: Polaroids zijn terug van weggeweest en niet te missen op uw evenement!
Polaroid Fotograaf boeken voor uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, borrel? U kunt een polaroid f...
Lees meer

4,7 (11 Beoordelingen)
€ 650 - € 1430
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
LED-fotohokjes zijn moderne fotocabines die zijn uitgerust met LED-verlichtingstechnologie. Ze zijn populair op evenementen zoals bruiloften, feeste...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Feest Op Eigen Locatie
100% match

Feest Op Eigen Locatie

Boek nu een volledig feest pakket en Evenses brengt het naar uw locatie!
Het leukste feest naar uw eigen locatie gebracht! Wilt u graag een groots feest bij u thuis organiseren maar heeft u...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival is een jaarlijks terugkerend evenement op 5 mei in Nederland, waar men de bevrijding van het land na de Tweede Wereldoorlog viert en stilstaat bij het belang van vrijheid. Naast de herdenkingen en educatieve activiteiten is het Bevrijdingsfestival ook een dag vol entertainment, waar muziek en cultuur samenkomen om de vrijheid te vieren. Op deze dag worden er door heel Nederland in verschillende steden Bevrijdingsfestivals georganiseerd, waar artiesten, entertainers en bezoekers samen een onvergetelijke dag beleven. Het Bevrijdingsfestival staat bekend om zijn gevarieerde muziekprogramma. Artiesten van verschillende genres, zowel nationaal als internationaal, treden op diverse podia op om het publiek te vermaken en het belang van vrijheid te onderstrepen. Van pop en rock tot hiphop en elektronische muziek, het Bevrijdingsfestival biedt voor elk wat wils en zorgt ervoor dat de boodschap van vrijheid op een toegankelijke en aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

De oorsprong en betekenis van Bevrijdingsdag

Het Bevrijdingsfestival wordt in verschillende steden in Nederland georganiseerd. Elk Bevrijdingsfestival heeft een eigen programma, maar ze delen allemaal dezelfde boodschap: vrijheid is niet vanzelfsprekend en moet gekoesterd worden. Op Bevrijdingsdag, 5 mei, wordt er op verschillende locaties door heel Nederland stilgestaan bij de vrijheidsrechten die men geniet en de verantwoordelijkheid die men draagt om deze vrijheid te behouden. De oorsprong van het Bevrijdingsfestival gaat terug tot 5 mei 1945, de dag waarop Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetting tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sindsdien is 5 mei uitgegroeid tot een nationale feestdag, waarop men de vrijheid viert en de slachtoffers van de oorlog herdenkt. Het Bevrijdingsfestival is een belangrijk onderdeel van deze viering en heeft als doel om mensen bewust te maken van het belang van vrijheid en de verantwoordelijkheid die men draagt om deze vrijheid te behouden.

Muziek en entertainment op het Bevrijdingsfestival

Naast de muzikale optredens zijn er op het Bevrijdingsfestival ook tal van andere vormen van entertainment te vinden. Theatergezelschappen, dansgroepen en straatartiesten zorgen voor een afwisselend en boeiend programma, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de viering van vrijheid. Ook zijn er op het Bevrijdingsfestival vaak interactieve workshops en demonstraties, waar bezoekers kunnen leren over verschillende kunstvormen en technieken, en zelf een bijdrage kunnen leveren aan het creatieve proces. Het Bevrijdingsfestival is tevens een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van eten en drinken. Op het festivalterrein zijn er diverse foodtrucks en eetkraampjes te vinden, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan culinaire hoogstandjes, van traditionele Nederlandse gerechten tot exotische en internationale lekkernijen. Hierdoor wordt het Bevrijdingsfestival niet alleen een feest voor de oren en ogen, maar ook voor de smaakpapillen.

Bevrijdingsfestival

Activiteiten voor kinderen en gezinnen

Ook voor kinderen is er op het Bevrijdingsfestival volop entertainment te vinden. Er zijn speciale kinderprogramma's en activiteiten, zoals spelletjes, knutselworkshops en voorstellingen, die aansluiten bij het thema van vrijheid en de jongste bezoekers op een speelse manier kennis laten maken met de betekenis van Bevrijdingsdag. Door kinderen te betrekken bij het Bevrijdingsfestival, wordt de herinnering aan de bevrijding en het belang van vrijheid doorgegeven aan toekomstige generaties.

Entertainment en viering van vrijheid: een unieke combinatie

De combinatie van entertainment en de viering van vrijheid zorgt ervoor dat het Bevrijdingsfestival een unieke en inspirerende ervaring is voor alle bezoekers. Het festival biedt een breed scala aan activiteiten en optredens die niet alleen zorgen voor een gezellige en feestelijke sfeer, maar ook bijdragen aan het bewustzijn van het belang van vrijheid en de verantwoordelijkheid die we hebben om deze vrijheid te koesteren en te beschermen. Het Bevrijdingsfestival is een uitstekend voorbeeld van hoe entertainment en educatie hand in hand kunnen gaan. Door muziek, theater, dans en andere kunstvormen in te zetten als middel om de boodschap van vrijheid over te brengen, wordt deze belangrijke boodschap op een toegankelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd aan een breed publiek. Bovendien zorgt het entertainment op het Bevrijdingsfestival ervoor dat mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen en de vrijheid samen vieren, waardoor er een gevoel van saamhorigheid en verbinding ontstaat.

Nieuwe talenten ontdekken op het Bevrijdingsfestival

Een ander belangrijk aspect van het Bevrijdingsfestival is de mogelijkheid om nieuwe talenten te ontdekken. Veel Bevrijdingsfestivals geven lokale en opkomende artiesten de kans om op te treden en hun muziek te delen met het publiek. Dit biedt niet alleen een podium voor deze talenten om hun vaardigheden te tonen, maar zorgt er ook voor dat het publiek kan kennismaken met nieuwe muziek en artiesten, wat bijdraagt aan de diversiteit en de dynamiek van het festival. Het Bevrijdingsfestival is dus niet alleen een dag waarop we stilstaan bij het belang van vrijheid, maar ook een dag waarop we kunnen genieten van een breed scala aan entertainment en cultuur. Muziek, theater, dans, culinaire hoogstandjes en activiteiten voor jong en oud zorgen ervoor dat het Bevrijdingsfestival een feestelijke en inspirerende dag is voor iedereen die de vrijheid komt vieren.

Culturele diversiteit en duurzaamheid: een belangrijk cultureel evenement

Het Bevrijdingsfestival heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een belangrijk cultureel evenement in Nederland. Het biedt een platform voor nationale en internationale artiesten om hun werk te presenteren en de boodschap van vrijheid te verspreiden. Door de aandacht voor culturele diversiteit op het Bevrijdingsfestival, wordt het belang van inclusiviteit en het vieren van onze verschillen benadrukt. Het festival draagt hierdoor bij aan het bevorderen van tolerantie en begrip tussen verschillende bevolkingsgroepen. De organisatie van het Bevrijdingsfestival besteedt ook aandacht aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen, het stimuleren van afvalreductie en het promoten van groene initiatieven, wordt het Bevrijdingsfestival een voorbeeld van hoe een groot evenement op een verantwoorde en duurzame manier kan worden georganiseerd. Hierdoor wordt de boodschap van vrijheid niet alleen gevierd, maar ook gekoppeld aan het idee van verantwoordelijkheid ten opzichte van onze planeet en toekomstige generaties. Een ander interessant aspect van het Bevrijdingsfestival is de samenwerking met lokale en nationale partners, zoals gemeenten, culturele instellingen en maatschappelijke organisaties. Door deze samenwerkingen wordt het Bevrijdingsfestival verankerd in de lokale gemeenschap en ontstaat er een breed draagvlak voor het evenement. Dit zorgt ervoor dat het Bevrijdingsfestival niet alleen een feest is voor de bezoekers, maar ook een belangrijk onderdeel van het sociale en culturele leven in Nederland.

Kleinschalige evenementen: saamhorigheid

Naast de grootschalige Bevrijdingsfestivals die in verschillende steden worden georganiseerd, zijn er ook veel kleinschalige evenementen en initiatieven die in het teken staan van Bevrijdingsdag en het vieren van de vrijheid. Denk hierbij aan buurtfeesten, huiskamerconcerten en lokale exposities. Deze kleinschalige evenementen dragen bij aan het gevoel van saamhorigheid en gemeenschapszin en zorgen ervoor dat het Bevrijdingsfestival een dag is waarop iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of locatie, kan stilstaan bij het belang van vrijheid.

Entertainment en maatschappelijke functie

Het Bevrijdingsfestival is dus een veelzijdig evenement dat niet alleen een breed scala aan entertainment biedt, maar ook een belangrijke maatschappelijke en culturele functie vervult. Het brengt mensen samen om de vrijheid te vieren en te herdenken, terwijl het tegelijkertijd een platform biedt voor het uitwisselen van ideeën, het bevorderen van tolerantie en het stimuleren van creativiteit. Met zijn unieke mix van muziek, cultuur, educatie en entertainment, is het Bevrijdingsfestival een evenement dat het hart van de Nederlandse samenleving raakt en een blijvende indruk achterlaat op iedereen die deelneemt aan de viering van de vrijheid.

Conclusie: een evenement waar vrijheid en entertainment samenkomen

In conclusie, het Bevrijdingsfestival is een evenement waarbij de viering van vrijheid en het aanbieden van entertainment naadloos samenkomen. Bezoekers kunnen genieten van muziek, cultuur, eten en drinken, terwijl ze tegelijkertijd stilstaan bij de betekenis van vrijheid en de verantwoordelijkheid die we hebben om deze te behouden. Het Bevrijdingsfestival is een dag waarop we onze vrijheid vieren, elkaar ontmoeten en ons laten inspireren door de kracht van muziek, kunst en entertainment.

Bevrijdingsfestival entertainment via Evenses?

Als je meer wilt weten over het boeken van bevrijdingsfestival entertainment of andere diensten die Evenses aanbiedt, kun je contact opnemen via het e-mailadres info@evenses.com. Het team van Evenses staat klaar om je te helpen en jouw evenement tot een succes te maken!

Bij Evenses kunt u:Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar