Coverband 'Mable & the Studz' is hip, funky en meer dan een coverband alleen! ‘Mable & the Studz’ kent haar oorsprong aan de Rock Academie in Tilburg. Zes professionele muzikanten afgestudeerd aan de Rockacademie, hebben besloten om een coverband te vormen die qua niveau tot de absolute top van Nederland en België behoort. Alle muzikanten zitten al jarenlang in het vak, hierdoor hebben ze hun sporen ruimschoots verdiend. Hierdoor staat deze geweldige coverband garant voor muzikaliteit, professionaliteit en entertainment dat tot in de puntjes is verzorgd.

De coverband heeft een eigentijds repertoire waarbij nummers op een eigen, verfrissende manier worden gespeeld. De muziek gaat van Michael Jackson tot Kiss en via Elvis naar Anouk en Lady Gaga. ‘Mable & the Studz’ brengt alle grote hits vanaf de jaren ‘50 tot nu in een saus boordevol humor, snelheid en verrassingen.

Wilt u een spetterende coverband boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Coverband ‘Mable & the Studz’ is in te huren voor elke gelegenheid; zoals uw evenement, huwelijk, dorpsfeest, verjaardag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!