Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Goochelaar Brecht
100% match

Goochelaar Brecht

Deze goochelaar en mentalist is een magische toevoeging op uw feest, bruiloft of verjaardag
Goochelaar Brecht is een goochelaar en mentalist die een magische show verzorgt voor u en uw gasten...
Lees meer

4,8 (41 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Showdanseressen boeken
100% match

Showdanseressen boeken

Waanzinnige dansshows waarvan u versteld zal staan
Showdanseressen & danseressen Professionele showdansers en danseressen die elk soort evenement extra pit geven. In hun creatieve kostuums da...
Lees meer

€ 495 - € 1300
Vuurspuwshow boeken
100% match

Vuurspuwshow boeken

Zet uw evenement in vuur en vlam met deze vuurspuwshow.
Onze vuurspuw demonstratie is een magische show waarbij op de meest spannende wijze de natuurwetten worden overtreden. Van het spuwen...
Lees meer

4,7 (13 Beoordelingen)
€ 575 - € 1250
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!
Maak kennis met Mr Mysterious, een professionele goochelaar met jarenlange ervaring in de branche. Hij heeft opgetreden voor publiek van alle lee...
Lees meer

5 (30 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Feest animatie voor uw event

Feest animatie voor uw event?

Wanneer we denken aan feest animatie, dan denken we voornamelijk aan leuke spelletjes, acts en performances voor kinderen en ouderen. Daar stopt het niet. Er komt namelijk meer bij kijken dan je denkt. U kunt dingen inbeelden zoals games, dansshows, magic acts, sneltekenaars, waarzegsters, workshops en meer. Feest animatie is voor zowel jong en oud en veel zullen blij zijn met de animatiemeesters die er tot de dag van vandaag nogsteeds zijn.

Heeft u feest animatie voor uw feest gezocht? Wij bieden een leuke selectie van diverse animatie-acts, zoals typetjes, goochelaars en live muziek mogelijkheden.

Maak uw feest compleet met onze animatie specialisten

Een feest is pas echt compleet als de specialisten professioneel en ervaren zijn. Dit is ook wat Evenses biedt. Onze animatie specialisten hebben al ruim 12 jaar ervaring in de entertainment business en weten hoe zij hun publiek moeten entertainen. Super goed is dat, want een feest is pas echt in orde als de animatie top is. En voor optimale feest animatie kunt u terecht bij Evenses of Entertainment. Wij hebben namelijk al jaren lang ervaring in het hosten en organiseren van feesten, het regelen van DJ's, acts en bands en weten het perfecte plaatje neer te zetten bij de klant. Zo komen wij en u op het juiste besluit en weten we er samen iets moois van te maken, want wij staan namelijk bekend voor onze goede service, professionaliteit, kennis, ervaring, bereikbaarheid en naamsbekendheid

Het maakt niet uit of het dan gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of verjaardag. Evenses staat voor u klaar en zorgt er keer op keer voor dat uw feest geslaagd zal zijn. Door onze animatie specialisten die al bekend zijn met feest animatie zal er altijd een fijne sfeer rondhangen.

Waarom vinden mensen feest animatie zo leuk bij Evenses?

Ten eerste verschilt het heel erg per persoon, maar feest animatie maakt bepaalde gelegenheden toch specialer dan dat ze eigenlijk hadden moeten zijn. Het verschilt ook per gelegenheid natuurlijk. Meestal komt feest animatie erbij kijken als je ook een bepaald thema hebt voor je feestje. Zo is het leuk dat als u een feestje organiseert en het thema magie en illusie is, u dan een goochelaar of magic act boekt voor deze gelegenheid. Dat is leuk voor zowel u als uw klanten. Hetzelfde geldt voor waarzegsters of robot dansshows. Alles is mogelijk bij Evenses en u heeft keuze uit veel opties, want wij hebben een breed aanbod aan entertainment en dit bieden wij graag aan onze klanten om hun te voorzien van een prachtige dag vol belevenis, avontuur, en prachtige herinneringen.

Wat doen onze animatie specialisten?

Onze animatie specialisten doen echter hun werk waarin zij gespecialiseerd zijn. Dit kan goochelen, waarzeggerij, dansen of meer zijn. Maar toch is er iets vwat heel fijn is aan ONZE animatie specialisten en dat is dat zij altijd rekening houden met de klant hun wensen en goed luisteren naar wat hun bevelen wordt vanuit de klant. Namens ons en de specialisten is de klant koning en moet de klant zijn of haar evenement prima verlopen. Onze animatie specialisten kunnen in het speciaal:

 • Rondlopen en gasten entertainen
 • Bedrijfslogo's presenteren
 • Praatje maken met gasten en het publiek
 • Er een speciale dag van maken

Dus van alles is mogelijk met onze animatie specialisten bij Evenses Entertainment!

Feest animatie inhuren voor uw waanzinnige event

Bent u ook opzoek naar de juiste animatie voor uw feest? Dan biedt Evenses de perfecte mogelijkheden aan. Bij acts kunt u al een aantal feest animatie acts voorbij zien komen. We bieden veel aan en verzinnen met de dag nieuwe dingen om toe te voegen op de website, zodat wij u kunnen voorzien van de juiste animatie voor uw feest. Vrees daarom niet om bij ons een aanvraag te doen . Wilt u een goochelshow voor uw feest? Boek dan een magic act of een goochelaar voor uw gelegenheid met slechts een paar klikken op de knop. Het is super makkelijk. U doet een ding en wij doen de rest. Wij maken van uw wensen werkelijkheid en zijn bereid om er alles voor te doen. Wanneer u een aanvraag doet wordt u gekoppeld aan een contactpersoon die alle puntjes op de I zet en alles met u bespreekt om de optie/boeking goed te laten verlopen.

Hebben wij u interesse opgewekt? Vraag dan feest animatie aan voor uw gelegenheid!Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar