< Terug naar overzicht

Foo Fighters Pretenders

Deze rockband maakt van uw avond een echt spektakel!
vanaf: 
1 145,-
0
Geschikt voor:

Referenties

"Wat een mannen! Heel toffe mannen op het podium als naast het podium. Hun optredens hebben zeker het nodige Foo Fighters gehalte. Je merkt ook dat de artiesten zich amuseren op podium, om dan nog maar te zwijgen van de zanger die 90 min (!!!) het beste van zichzelf geeft! Altijd een plezier om naar deze muzikanten te kijken en te luisteren. You guys are awesome! Tot snel!"
Puurs For Life
5
"Met een enorme drive en enthousiasme brachten deze mannen een ode aan hun favoriete band. Vanaf het eerste akkoord hadden ze het publiek te pakken en hielden dat tot aan het laatste nummer in de houdgreep. Met heel veel power gezongen, en toch zuiver blijven: zeker een prestatie bij live-uitvoeringen!"
Halve Finale JamPop
5
"Top band, met top leden! Echt genoten van deze avond, bedankt!"
Luuk de Wilde
5

Foo Fighters Pretenders

Foo Fighters Pretenders is een Foo Fighters Tribute Band. Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die werd gevormd nadat Nirvana uiteenviel. De multi-instrumentalist Dave Grohl, voormalig drummer van Nirvana, is grondlegger van Foo Fighters. Lange tijd maakte hij zelf alle demo's, later formeerde hij een band met bassist Nate Mendel, drummer William Goldsmith en gitarist Pat Smear.

 

Ook in Nederland maakte de Amerikaanse band grote indruk. Hun platen zijn erg populair en de band trad ook verschillende keren op in Nederland, onder andere een paar keer op Lowlands, op Pinkpop en in verschillende grote stadia. Deze Foo Fighters Tribute Band treedt op uit liefde voor de originele band en uit passie voor muziek. Ze hebben een enorme drive om van uw avond een ongekend feest te maken.

 

Wilt u Foo Fighters Pretenders boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer