Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Foto's afdrukken
100% match

Foto's afdrukken

Foto's afdrukken van uw bruiloft, feest of event.
Druk uw foto's gemakkelijk, voordelig en snel af. Top kwaliteit en in alle maten te bestellen. U kunt Foto's afdrukken voor uw bruiloft, fee...
Lees meer

4,9 (4 Beoordelingen)
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Foto's afdrukken

Foto's afdrukken van uw bruiloft, bedrijfsfeest of event. Door de digitale revolutie is het mogelijk om onbeperkt foto's te maken. Het nadeel hiervan is dat u alleen via het apparaat uw foto's kunt bekijken. Druk daarom uw favoriete digitale foto's of Instagram-foto's af. Uw creativiteit kunt u door middel van foto's laten zien aan anderen. Evenses biedt verschillende opties aan voor het printen van foto's. Het maakt het printen van foto's specialer en persoonlijker.

Foto's afdrukken

Zoveel mogelijkheden maar geen keuze kunnen maken. Bij Evenses kunt vertrouwen op uitstekende klantenservice. U zult merken dat het professioneel afdrukken van foto's heel eenvoudig is. Een foto maken en dan in de juiste formaat met prachtige papier in een fotolijst zetten. Dat is pas een mooi afgedrukte foto. Er wordt gebruik gemaakt van premium fotopapier met een glanzende of matte afwerking geheel naar uw keus.

Foto's afdrukken

Zorg dat u een witte rand heeft om uw foto heen. De witte rand om de foto zorgt voor meer creativiteit. Een foto afdrukken is iets speciaals en eigen. U kunt uw eigen tekst onderaan het kader rond de foto toevoegen voor een persoonlijke 'touch'. U kunt bijvoorbeeld een foto met een witte rand gebruiken om persoonlijke informatie over te brengen. U kunt voor de tekst kiezen uit verschillende lettertypen. Foto's afdrukken met witte randen en zonder tekst is echter ook een goede keuze. De witte rand om de foto geeft u een mooi retro effect. U kunt ook foto's bestellen met andere randkleuren in plaats van wit.

Foto's afdrukken formaten

Geschikt om op te vallen in een fotolijst of aan de muur: via Evenses print u foto's van verschillende formaten. Hierdoor print uw foto's in kleinere formaten zoals 10x13 cm en 10x15 cm. Of kies voor de iets grotere varianten 13x17 cm en 13x19 cm. U kunt de foto ook vergroten tot maximaal 20,3x30,5 cm. Daarom kunt u meerdere opties gebruiken om kleinere of grotere foto's af te drukken. Heeft u voor een witte rand rond de foto gekozen? Dan is de afmeting altijd 10x12 cm.

U kunt ook foto's afdrukken op bekende oude vierkanten. U kunt vierkante foto's in twee beschikbare formaten afdrukken. U kunt kleine foto's van 10x10 cm printen. Of print grotere foto's in formaat 13x13 cm. Wilt u een foto van 10x10 cm printen of een foto van 13x13 cm bestellen? Deze foto's zijn eenvoudig met een paar klikken te bestellen.

Soorten foto's afdrukken

Naast het selecteren van zwart-wit foto's of kleurendruk, kunt u een foto afdrukken met mat of glanzend laten printen. Onze fotoservice zorgt standaard voor glanzende foto's. In vergelijking met de matte varianten hebben ze diepere kleuren en groter contrast. Foto's afdrukken op mat worden meestal gebruikt voor het afdrukken van foto's in het formaat 20x30 cm. Dit komt doordat ze vaak aan de muur worden gehangen en de glans vervelend zal zijn. De keuze voor mat of glans voor de foto hangt daarom grotendeels af van hoe u deze wilt verwerken. Het prijsverschil voor het printen van matte of glanzende foto's is erg klein.

Bestel uw afgedrukte foto's

Wilt u na deze informatie foto's afdrukken? Dat kan via Evenses. U kunt uw foto's afdrukken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of als mooi decoratie in uw woonkamer. Voor meer informatie kunt met één van onze professionals contact opnemen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en zorg dat u foto's afdrukt met de beste kwaliteit. foto's afdruk

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar