Klachtenprocedure

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Evenses Entertainment
Oudeschans 85-4
1011 KW Amsterdam
Nederland

info@evenses.com
085-7920202 (NL)
02-8084961 (BE)

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

De procedure gaat als volgt:
- U geeft uw klacht aan ons door per telefoon, brief of e-mail
- Mogelijk vragen wij u uw klacht nader toe te lichten, zodat wij precies weten wat uw ervaringen zijn. 
- Wij gaan alle betrokennen bij deze boeking benaderen om hun ervaringen te horen. Vaak zijn die de personen die op uw gelegenheid hebben gespeeld / geleverd. Daarnaast bellen we vaak de locatie waar uw gelegenheid plaatsvond (mits dit geen thuislocatie of bedrijfspand is geweest).
- Nadat we alle betrokkenen hebben gesproken hebben we meestal een goed beeld van wat er precies is gebeurd.
- We proberen we met een zo eerlijk mogelijke oplossing te komen die redelijk is voor u, de leveranciers en ons. Uiteraard staat uw belang voorop en doen we er alles aan om u een oplossing naar tevredenheid te bieden.
- We nemen iedere klacht heel hoog op en zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk met een oplossing te komen.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Evenses b.v. bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.