< Terug naar overzicht

DJ New Classique

Met zijn unieke dj act mixt hij klassieke muziek met fijne beats.
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Wat een mooie avond heeft DJ New Classique ons bezorgd. Voor jong en oud was het geweldig! "
Familie De Bie
5
"Een erg mooie, maar ook swingende avond beleefd met DJ New Classique. Hij zorgde er voor dat zelfs de jeugd ging dansen op klassieke muziek. Bravo!"
Karin Torendijk
4
"Wauw, wat een unieke act! Erg gaaf hoe hij moderne en klassieke muziek mixt tot een geheel. Hij mag het volgende feest zeker weer komen!"
H. van der Waal
5
"DJ New Classique draaide de sterren van de hemel met zijn unieke act. Alles kwam voorbij, zowel moderne hits als klassieke muziek. Wij hebben zeker een heerlijke avond gehad, bedankt!"
Lisa Beekman
5
"De DJ begon zijn set met een moderne beat, maar voegde hier al snel een klassieke melodie bij. Dat was super verrassend en zeker erg uniek. Klassieke muziek in een modern jasje, ik hou er van!"
Olga Timmer
4

DJ New Classique

DJ New Classique is een unieke act die dance- en housebeats mixt met klassieke muziek. De DJ begint zijn mix meestal met een beat van een bekend dance of housenummer, waarna hij er een stuk Mozart of Vivaldi in mixt. Tijdens deze avond treden bekende artiesten van nu op samen met componisten van vroeger. Het optreden is helemaal live en de overgangen sluiten naadloos op elkaar aan, wat zorgt voor een verrassend effect. DJ New Classique is de allereerste DJ die op deze manier moderne en klassieke muziek mixt!

 

DJ New Classique heeft zijn eigen DJ gear en geluidstechniek, waardoor deze zorgen voor u al verdwijnen. Daarnaast heeft deze DJ al enige ervaring met optredens en het verzorgen van entertainment. Wat zijn ervaring is, kunt u zien in de video's van DJ New Classique hierboven.

 

Wilt u DJ New Classique boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
Gentle DJ zingend bruiloft

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & Percussie

LeReaux

Allround DJ, DJ & Zang, DJ & PercussieDeze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!1145,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer