Three Of A Kind (XL) nu te boeken bij Evenses

Boek ze voor uw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of festival. Deze coverband zit vol met enthousiasme en swingende ritme. De drie zussen kunnen met een prachtige driestemmige frontline een breed repertoire in verschillende muziekstijlen verzorgen. Dit doen ze in een trio of aangevuld met andere muzikanten. Een live - show van Three Of A Kind (XL) is een sensatie; de grootste klassiekers, maar ook de hits van nu en unieke medleys in verschillende internationale talen zorgen voor een volle dansvloer.

Voor een bruiloft of bedrijfsfeest bent u bij het juiste adres. Ze kunnen in zowel een kleine semi-  akoestische bezetting als in een grote feestformatie een show voor u verzorgen. Dit maakt Three Of A Kind (XL) een flexibele coverband, die geschikt is voor elke gelegenheid. Ze garanderen u dat het een feest wordt waar nog lang over wordt nagepraat!

Wilt u Three Of A Kind (XL) boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum? Vul het offerte in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over het inhuren van Three of A Kind (XL).