Veelgestelde vragen | live muziek

Bedankt voor uw interesse in onze muzikanten! Hieronder vindt u de meest gestelde vragen die onze klanten ons de afgelopen jaren hebben gesteld. Wellicht vindt u hieronder antwoord op uw vraag. Uiteraard staan wij 7 dagen per week voor u klaar om persoonlijk uw vragen te beantwoorden.

Bel ons op: 020-2600044 (NL), 02-8084961 (BE).
Mail met ons via: info@evenses.com
Chat met ons tijdens kantooruren (zie contact pagina)
Whatsapp met ons tijdens kantooruren via: +316-15171077

Veelgestelde vragen:

Hoe lang speelt de muziek?
Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste acts is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur. Indien u het optreden langer wilt dan raden wij u aan om een DJ te boeken voor in de pauzes of een extra act te boeken.

Houdt de live muziek ook pauzes?
Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dienen de muzikanten af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurt er in de pauzes?
In de pauzes zorgen de muzikanten meestal voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. Indien u dit wenst geef het dan van tevoren aan. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle muzikanten bij boeken.

Wat is het minimale geluidsniveau voor een leuk feest met een artiest?
Wij adviseren om, indien er op de locatie van uw feest een voorgeschreven geluidslimiiet aanwezig is, dit met Evenses te overleggen. In veel gevallen is dit geen probleem maar in een enkel geval kan het zo zijn dat wij u zullen adviseren om een andere artiest te kiezen. Er moet namelijk wel een kwalitatief hoogwaardig optreden geleverd kunnen worden. Uiteraard houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met de voorkeuren van u, uw gasten en de locatie.

Hoe lang duurt het opbouwen?
De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn. Bij solo-acts en duo’s is de opbouw in c.a. 15 minuten gedaan. Wij zullen u hierover van tevoren inlichten.

Hoe lang van tevoren staat de act klaar?
De band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen wij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen. De hoogte van deze vergoeding kan u met Evenses van tevoren afspreken.

Welke muziek wordt er gespeeld?
Op de website staat omschreven welke muziek de act speelt. Indien wij een repertoirelijst hebben van de band, staat deze ook op de site. Elke band heeft een repertoire dat zij regelmatig vernieuwen en bij de tijd houden. U kunt uw muziekvoorkeuren van tevoren aan ons doorgeven. De muzikanten zullen hier, binnen de mogelijkheden van hun repertoire, dan zoveel mogelijk rekening mee houden.

Kunnen de muzikanten ook in grotere of kleinere bezettingen spelen?
Sommige bands en muzikanten kunnen in wisselende bezetting spelen. Als dit mogelijk is dan staat dit vaak ook vermeldt op onze website. Staat het niet vermeldt op de website maar zou u de band toch groter of kleiner wensen? Neem dan even contact met ons op, we zullen dan met de band bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Neemt de band zelf geluid en licht mee?
Standaard verzorgen wij een compleet pakket van geluid, instrumenten, versterking, op- en afbouw. Zo hoeft u zelf niets meer los bij te huren. Daarnaast verzorgen de meeste bands ook verlichting, kleinere acts zoals solisten en duo’s meestal niet. Staat er al techniek op de locatie? Bespreek het met ons. Wij zullen dan kijken of wij geen techniek mee hoeven te nemen, dit heeft meestal een gunstig effect op de prijs.

Zijn de muzikanten mobiel tijdens het optreden?
Veel bands gebruiken apparatuur en/of hebben zware instrumenten. Hierdoor kan het optreden enkel op een plek plaatsvinden. Zoekt u iets dat verplaatsbaar is? Kies dan voor een solist, duo of een dixieland orkest. Deze zijn veelal in staat om al lopend te spelen.

Kunnen de muzikanten verzoeknummers spelen?
We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om jullie verzoeknummers, wensen en voorkeuren van tevoren aan te leveren of persoonlijk met ons te bespreken. Verzoeknummers uit het repertoire van de band zijn altijd mogelijk en dit is kosteloos. Wens je dat de muzikanten een verzoeknummer speciaal voor jullie gelegenheid instuderen? Dit is in veel gevallen mogelijk; maar bespreek dit van tevoren met ons. De muzikanten dienen namelijk een repetitie in te plannen en de muziek hiervoor uit te zoeken. Vaak rekenen we een (schappelijke) vergoeding voor de gemaakte uren hiervoor.

Hoe weet ik of deze act de juiste act is voor mijn gelegenheid?
Denk goed na over de sfeer en het ‘plaatje’ dat jullie wensen op jullie feest. Luister hierbij naar uw gevoel, maar houd ook rekening met de wensen van uw gasten. Beluister rustig de demo’s en lees de extra info. Uiteraard staan wij 7 dagen per week klaar om u te adviseren en om mee te denken.

Kan ik een keer de act bekijken van tevoren?
Meestal bestaat deze mogelijkheid wel. Veel acts hebben met enige regelmaat een repetitie die u kunt bezoeken. Soms zijn er ook openbare optredens voor bijvoorbeeld festivals, dorpsfeesten en in horeca gelegenheden. Bruiloften en bedrijfsfeesten hebben meestal een besloten karakter en kunnen hierdoor niet bezocht worden. Indien u tijdig een aanvraag doet hebben we veelal meer mogelijkheden om een kijkmogelijkheid in te plannen dan wanneer u dit last-minute doet.

Hoe selecteert Evenses haar bands, dj’s, acts en andere leveranciers?
Een speciaal team van opgeleide medewerkers is continu op zoek naar de allerbeste acts. Wij zoeken naar acts met een zo hoog mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. De selectie gebeurt aan de hand van strenge criteria zoals ervaring, opleiding, prijs/kwaliteitsverhouding, representativiteit, originaliteit en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken. Alle acts worden vooraf bekeken tijdens meerdere live optredens. Dit geldt ook voor al onze niet-live acts, zoals fotografen, fotohokjes, verlichte dansvloeren, etc.

Kan ik in geval van een noodsituatie Evenses bereiken?
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit gewoon op onze reguliere telefoonnummers, deze staan altijd doorgeschakeld naar iemand uit ons team. Deze persoon is altijd in staat om last-minute een oplossing te bespreken en te organiseren.

Waarom zou ik mijn entertainment bij Evenses boeken en niet ergens anders?
We hebben al jarenlang ervaring met het verzorgen van het entertainment. Ruim 7000 klanten gingen u voor en beoordeelden ons met een 9,3. Lees onze laatste recensies op: https://www.kiyoh.nl/evenses_entertainment.
Wij weten daarom hoe belangrijk het is om jullie gelegenheid in vertrouwde handen te hebben.

Onze voordelen:

✓ Duidelijke all-in prijzen: géén verrassingen achteraf

✓ Bij ziekte of overmacht verzorgen wij altijd een waardige vervanger

✓ Al onze acts zijn uitsluitend professionals en zijn geselecteerd op ervaring en uitstraling

✓ Veel aandacht voor jullie wensen en voorkeuren

✓ Ons team staat 24/7 klaar om u te helpen

✓ Duizenden optredens ervaring en vele positieve referenties

Hoe berekent Evenses de uiteindelijke verkoopprijs?
De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

- De gewenste duur van het optreden

- De reistijd en reiskosten

- De benodigde licht- en of geluidstechniek

- Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd

Als een optreden langer gewenst is dan zal dit dus leiden tot een hogere prijs. Hetzelfde geldt voor een grotere reisafstand. De act is dan meer tijd en kosten kwijt om op de locatie van het optreden te komen. Indien de groepsgrootte erg groot is en er geen techniek aanwezig is op locatie, zullen wij meer licht en/of geluidstechniek moeten verzorgen. Uiteindelijk is dus elk voorstel maatwerk waarbij we uw wensen en voorkeuren zullen meenemen.

Hoe zorg ik er voor dat jullie weten wat voor optreden ik wil?
Bedenk van tevoren duidelijk wat u wel én niet wilt. Denk hierbij niet alleen aan jullie eigen voorkeuren, maar houd rekening met je gasten. Denk ook na over een goed en logisch verloop van het feest. Als u dit van tevoren doorgeeft en bespreekt met ons, dan kunnen wij ons hierop voorbereiden. Dit zal uiteindelijk leiden tot een leuker feest voor jullie, het entertainment en jullie gasten. Het entertainment zal van tevoren ook nog telefonisch contact opnemen om kennis te maken en voorkeuren te bespreken. Uiteraard kunnen we je altijd adviseren als je hierover vragen hebt.

Zijn de prijzen uitkoopbedragen?
Evenses rekent aan particulieren, rechtspersonen en bedrijven altijd een uitkoopsom. Dat betekent een bedrag inclusief alle werkgeverslasten en overige kosten. Zo bent u gevrijwaard van eventuele naheffingen. U betaalt 1 totaalbedrag, wel zo handig en overzichtelijk. Uiteraard zijn alle prijzen voor bedrijven exclusief btw.

Zijn de prijzen voor bedrijven exclusief eventuele BUMA, SABAM en/of SENA rechten?
Dit zijn kosten die men dient te betalen wanneer er auteursrechtelijk beschermd materiaal wordt gebruikt tijdens een (zakelijk) optreden. Dit is in principe enkel bij live muziek en DJ’s. Alle prijzen voor bedrijven zijn exclusief BUMA rechten. De reden hiervoor is dat het regelmatig voorkomt dat opdrachtgevers en/of lokaties reeds een overeenkomst hebben met de BUMA waardoor het niet nodig is om nogmaals BUMA rechten af te dragen. Indien u dat wenst kan Evenses uiteraard wel de afwikkeling van de eventuele BUMA rechten voor u regelen. Ons klantenteam verteld u graag alles over de mogelijkheden en of dat wel/niet verstandig is in uw specifieke situatie.

Waarom wordt er voor het entertainment een eenvoudige gezonde maaltijd gevraagd?
Als een artiest bijvoorbeeld om 20:00 van start gaat met zijn optreden betekent dit dat hij vaak rond 15:00 al is begonnen met het laden van zijn spullen en het rijden naar de feestlocatie. Dit houdt in dat hij dus na dit tijdstip nog niet heeft gegeten. Om een goed optreden te kunnen verzorgen is het belangrijk dat de artiest uitgerust aan het optreden kan beginnen. De artiest komt daarom wat eerder zodat hij voor aanvang van het optreden rustig wat kan eten en zich daarna voor de volle 100% in kan zetten. Evenses kiest er voor om de kosten van deze maaltijd NIET in de gage van de artiest te verrekenen maar om dit gescheiden te houden.

Welke stroomvoorziening is benodigd voor het entertainment?
Indien er stroom nodig is, is in principe ‘normale’ 220V stroom in vrijwel alle gevallen ruim voldoende. Indien er bijzonderheden zijn of als er krachtstroom nodig is dan zullen wij dit altijd van tevoren met u bespreken. We komen altijd tot een oplossing. Krachtstroom is over het algemeen enkel nodig bij geluid en licht voor hele grote groepen (vanaf c.a. 300 personen), of bij zeer grote verlichte dansvloeren (vanaf c.a. 40m2).

Wat gebeurt er als u uw boeking wilt annuleren?
Evenses staat bekend om haar coulance en bereidheid om altijd tot een oplossing te komen. Echter moeten ook wij onze afspraken nakomen met het geboekte entertainment en kunnen daardoor niet voorkomen dat er in bepaalde omstandigheden een percentage van het geboekte bedrag zal moeten worden voldaan. Meer informatie hierover vindt u in onze algemene voorwaarden: www.evenses.com/algemene-voorwaarden.

Ik zie de prijzen op de offerte en op de website. Waarom kan het niet goedkoper?
Evenses heeft als doel om top kwaliteit betaalbaar aan te bieden. Als onze acts zijn persoonlijk door ons geselecteerd en allen zijn bij ons op gesprek geweest. Daarnaast hebben wij alle acts live bezocht. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het entertainment van zeer hoog niveau is. Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat iedereen ook representatief, verzorgd en vriendelijk is. Al onze acts werken als professional in de entertainment branche. Dit betekend dat zij er hun ‘boterham mee moeten verdienen’. Omdat wij een hoge mate van kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit garanderen, kunnen wij niet met bodemprijzen werken. Uiteraard proberen we wel de prijs zo scherp mogelijk te houden. Dit kunnen wij omdat we extra scherp kunnen inkopen bij de acts, omdat we hun veel boekingen kunnen garanderen.

Waarom moet ik niet de goedkoopste act boeken?
Boek niet zomaar entertainment en baseer je keuze niet enkel op prijs. Een persoonlijke klik, iemand met ervaring en een representatief en betrouwbaar persoon zijn van grote invloed op het totaal plaatje. Zorg er dus voor dat je entertainment ergens boekt waar je dit met een goed gevoel kan doen. Mensen die voor bodemprijzen werken moeten altijd inleveren op apparatuur, oefentijd, voorbereidingstijd maar bijvoorbeeld ook verzekeringen. Want wat gebeurd er als jullie entertainment per ongeluk iets kostbaars kapot maakt? Wij zijn hier voor verzekerd. Met al onze acts werken wij al jaren samen en deze zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Ook nemen zowel wij altijd van tevoren contact met jullie op om kennis te maken en jullie wensen en voorkeuren te bespreken. Zo zorgen we er voor dat het juiste entertainment op het juiste feest komt.

Komen er nog kosten boven de prijs van de offerte?
De uiteindelijke prijs van een optreden is afhankelijk van (een aantal van) deze factoren:
- Aantal uren
- Reistijd en reiskosten
- Benodigde licht- geluid en DJ apparatuur (indien van toepassing)
- Benodigde opbouw en voorbereidingstijd
- Wachtgeld
Veel partijen rekenen alles apart, soms zelf op nacalculatie. Dit kan tot onaangename verrassingen leiden. Zorg er dus voor dat dit van tevoren duidelijk is afgesproken. Wij werken altijd met een alles-inclusief prijs, zodat er geen verrassingen zijn over de prijs.

Wat moet ik bespreken met de locatie?
Bespreek van tevoren met de locatie dat er entertainment wordt ingehuurd. Dit is met name voor acts met veel apparatuur belangrijk; zoals bands en dj’s. Hiermee voorkom je vervelende situaties op de dag zelf.  Bespreek de volgende zaken:
- Is de locatie goed bereikbaar om in- en uit te laden?
- Is jullie feest niet op de begane grond? Bespreek dan hoe de apparatuur op de juiste plek komt. Vaak zijn er goederenliften. Moet de apparatuur enkele trappen op? Of is het lastig bereikbaar? Geef dit dan van tevoren aan: wij zullen hiermee rekening houden met onze planning.
- Is er een geluidslimiet? Bespreek het gewenste geluidsniveau met zowel de locatie als met ons.
- Wanneer kan er worden opgebouwd? Soms moeten zalen worden omgebouwd en kan het entertainment niet opbouwen. Wel zo handig om van tevoren te bepalen wanneer de opbouw goed uitkomt.

Wat gebeurt er als de act plotseling niet meer kan?
Bij overmacht kan het voorkomen dat act plotseling niet meer in staat is om het optreden te verzorgen. Deze situatie is hoogst uitzonderlijk en komt vrijwel nooit voor. Maar als dit voorkomt dat is Evenses hierop voorbereidt. Wij hebben een zeer groot netwerk van acts in ons bestand en zijn daarom altijd in staat om passende vervanging te vinden. We streven er naar om de vervangende act zo vergelijkbaar mogelijk met de oorspronkelijke act te laten zijn. Indien de vervangende optie goedkoper is, betaald u uiteraard minder. Indien de vervangende optie een duurdere optie is, nemen wij de extra kosten op onze rekening.

Hoelang van tevoren moet ik boeken?
Wacht niet op het laatste moment met het boeken van een entertainment. Helemaal in de populaire maanden (mei, juni, augustus, september, december) zijn veel opties vaak al volgeboekt. Tijdig boeken is vaak voordeliger en zorgt er voor dat je de act van jullie voorkeuren hebt. Als u uiterlijk een half jaar van tevoren boekt zijn de meeste acts nog goed beschikbaar.

Wanneer moet ik stukjes en speeches inplannen?
Willen uw gasten stukjes doen, zijn er speeches of willen jullie zelf iets doen? Plan dit van tevoren in. Ons advies is om dit VOOR aanvang van het ‘dans’gedeelte te doen. We hebben vaak meegemaakt dat een feest lekker op gang is en dat dit dan wordt onderbroken voor een stukje die net iets te lang duurt. Het is dan erg moeilijk om de sfeer weer terug te krijgen.

Kan ik nog iets extra’s boeken naast mijn huidige act?
De mogelijkheden bij het huren van entertainment zijn eindeloos Afhankelijk van jullie wensen en budget zijn er vele leuke extra opties mogelijk. Enkele suggesties:
- Fotohokje. Hiermee kunnen je gasten op de foto en hebben ze een leuke, tastbare herinnering aan de avond.
- Een verlichte dansvloer. Zorgt voor veel uitstraling en werkt als een magneet om de mensen snel op de dansvloer te krijgen
- Videogastenboek. Uw gasten laten hiermee een persoonlijke video boodschap achter welke u digitaal krijgt.
- Typetje. Een typetje breekt vaak het ijs en is leuk als ontvangst of als grappige act tijdens het feest

De locatie is lastig bereikbaar, kan ik dan ook een optreden boeken?
Inmiddels heeft Evenses duizenden optredens in binnen- en buiteland verzorgd. Het is nog nooit voorgekomen dat we niet konden leveren, ongeacht de locatie. Als de locatie lastig bereikbaar is, is het raadzaam om dit van tevoren met Evenses te overleggen. Wij zullen, in overleg met de locatie, een inschatting maken hoe we het optreden alsnog kunnen verzorgen. Het kan voorkomen dat er extra mensen of (veel) meer tijd nodig is om op te stellen op de locatie. In dit geval rekenen wij een extra vergoeding. Dit uiteraard in overleg met u en de locatie, zodat er nooit verrassingen naderhand zijn.

Hoe plaats ik een boeking?
U kunt zowel per e-mail als telefoon doorgeven dat u wenst te boeken. Wij werken altijd met een eenvoudige overeenkomst, waarin we alle afspraken, zoals locatie, speeltijden, contactpersonen, etc. duidelijk en overzichtelijk vastleggen. Zo is voor zowel u, Evenses en het geboekte entertainment duidelijk wat er is afgesproken en ontstaat er geen verwarring. De overeenkomst wordt per e-mail naar u toegestuurd. U kunt deze per e-mail of post ondertekend naar ons retour sturen. Evenses zal er voor zorgen dat alles met het entertainment correct en volgens afspraak wordt ingepland.

Hoe gaat de betaling?
U krijgt van ons een duidelijke en overzichtelijke factuur waarin precies staat hoe de betaling in zijn werk gaat. Standaard werken wij met een aanbetaling van 100%. Deze dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de boeking op ons rekeningnummer te zijn ontvangen. In overleg met Evenses kan er een uitzondering op deze betaalmethode worden gemaakt.

Moet ik mij van tevoren veel zorgen maken?
Wees ontspannen en geniet. Probeer niet alles van minuut tot minuut van tevoren vast te leggen en blijf pragmatisch. Vertrouw op de ervaring van onze entertainers en onze ervaring en zorg er voor dat je op een prettige wijze de boeking voorbereid. Probeer niet alles te regisseren maar geniet vooral van jullie feest.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar