Zomer Meisje

Zomerse meisjes inhuren voor in de zomer kan bij Evenses

€ 495 - € 1300
Zomer Meisje
Zomer meisjes boeken
Zomer meisjes inhuren
Zomer Meisje
Controleer nu de beschikbaarheid van Zomer Meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Zomer Meisjes

It's a smile, it's a kiss, it's a sip of wine, it's summertime!

Heeft u ook zo'n zin om weer te gaan dansen tijdens een festival of evenement? Keihard meezingen met de lyrics van artiesten hun nieuwe liedjes. Naar het strand gaan en een kleurtje krijgen? Iedereen verlangt altijd naar deze periode: de zomer!

Bent u van plan om een summer verjaardagsparty te plannen voor uw hartsvriendin, partner of familielid? Bij Evenses kunt u Zomer Meisjes boeken die uw gelegenheid, feest, evenement of festival helemaal afmaken. Alles zit dan in één plaatje. Wie wilt dat nou niet? Evenses heeft een breed scala aan mogelijkheden. Daarom dat wij ook Zomer Meisjes inzetten, want de zomer is de tijd om te mogen stralen.

Het Zomer Meisje is in te zetten voor elke gelegenheid, als het maar wel te maken heeft met zomer. U kunt bijvoorbeeld het Zomer Meisje inzetten op uw festival, als danseres of presentatrice bij een mooie kermisattractie, als hostess op uw bedrijfsevenement of bijvoorbeeld als serveerster in uw beachclub. Ook tijdens een uitdeelactie op uw winkelcentra zal een Zomer Meisje perfect in het plaatje passen.

Zomer meisje boeken

Het Zomer Meisje maakt op elke plek een goede indruk. Ze maakt in elke rol die zij moet spelen er een zomers feestje van, want daar zijn onze Zomer Meisjes bedoeld voor.

Wilt u een Zomer Meisje boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, dat een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj's en ander entertainment. Wilt u direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

zomerfeestje

Vergelijkbare acts

Schoolfeest

Schoolfeest

Boek een compleet georganiseerd schoolfeest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.