Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
zangeres boeken
1/11
Anna Noa
Anna Noa
100% match

Anna Noa

Met haar prachtige stem zingt de zangeres bekende covers van toen en nu.
Anna Noa is een Nederlandse zangeres en songwriter. Op 12 jarige leeftijd deed de zangeres mee aan Kinderen voor Kinde...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Zangeres-pianiste Veronique
100% match

Zangeres-pianiste Veronique

Een zangeres die u weet te ontroeren met haar prachtige stem en performance!
Zangeres & pianiste Veronique groeide op in een muzikaal gezin. Haar liefde voor muziek begon dan ook al op jonge ...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1595
jazz-zangeres-inhuren-bruiloft-receptie-diner.jpg
1/10
Miss Jazz
Miss Jazz
100% match

Miss Jazz

Deze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.
De Nederlandse pianiste-zangeres 'Miss Jazz' speelt jazz, pop en soul. Een intieme muzikale omli...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Achtergrondzangeres boeken

Waarom een achtergrondzangeres?

Achtergrondzang is gewenst bij verschillende gelegenheden. Door het geluid op de achtergrond is het niet te overheersend en kan men elkaar nog goed verstaan. Het brengt wel veel sfeer met zich mee als er muziek op de achtergrond te horen is. Een achtergrondzangeres is daarom ook een goede toevoeging op bijvoorbeeld een ceremonie, receptie of diner.

boeken achtergrondzangeres boeken .png

Achtergrondzangeres op de ceremonie

Een achtergrondzangeres kan bijvoorbeeld bij de ceremonie van een bruiloft ingezet worden. Achtergrondzangeressen van Evenses hebben veel ervaring en een breed repertoire. Door in contact te komen met de achtergrondzangeres kan de muziek afgestemd worden en kunnen eventueel verzoeknummers doorgegeven worden. Evenses werkt samen met professionele zangeressen zoals Kim, Veronique en Lisa Marie.

Achtergrondzangeres op de receptie

Op een receptie is het prettig als men elkaar nog kan verstaan. Hier wordt vaak nog lekker gekletst en het niet fijn als de muziek dan te overheersend is. Daarom is een achtergrondzangeres een goede toevoeging op uw receptie. Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld een zangeres-pianiste. De warme klanken van de piano met de zang van de achtergrondzangeres brengen veel sfeer met zich mee.

Achtergrondzangeres op het diner

Of het nou om een sit-down dinner gaat of een walking dinner gaat, een achtergrondzangeres is hier een goede keus voor. Door de muziek op de achtergrond te houden, kan er nog rustig gegeten worden. Vaak vindt er na het diner nog een feest plaats en dan kan er ruimte gemaakt worden voor een overheersende muzieksoort zoals een band of DJ.

Achtergrondzangeres vinden?

Niet voor iedere gelegenheid is dezelfde zangeres geschikt. We hebben een aantal stappen op een rij gezet om te zorgen dat u weet dat u de juiste achtergrondzangeres boekt.

  • Wat voor muziek?
    Muziek komt in verschillende genres en categorieën. Als u weet naar wat voor muziek u op zoek bent, kunt u goed op zoek gaan naar een geschikte achtergrondzangeres. Een zangeres die gespecialiseerd is in popnummers zal niet geschikt zijn op een gelegenheid waar klassieke muziek gewenst is. Net als dat jazzmuziek een eigen genre is waar bepaalde zangeressen in uitblinken.

  • Instrumentale begeleiding of tape-muziek?
    Een groot deel van de zangeressen bespeelt zelf een instrument waarmee zij zichzelf begeleiden. Andere zangeressen worden begeleid door bijvoorbeeld een pianist of gitarist en andere zangeressen zingen op tape. Dan heeft zij een bandje op de achtergrond wat haar begeleid.

  • Bekijk het beeldmateriaal van de achtergrondzangeres
    Alle artiesten bij Evenses hebben beeldmateriaal bij het profiel. Dit doen wij zodat iedereen een goed beeld (en gevoel) kan krijgen bij de achtergrondzangeressen die wij aanbieden. Vindt u het lastig? Vraag dan een van onze medewerkers om u te helpen bij de zoektocht.

achtergrondzangeres boeken .jpeg

Wat kan Evenses voor u betekenen?

Bij een entertainmentbureau als Evenses werken we al jarenlang samen met een breed scala aan professionele achtergrondzangeressen, waaronder klassieke zangeressen, pop zangeressen en jazz zangeressen, die niet misstaan op een hele uiteenlopende variatie gelegenheden. Daarnaast kunnen wij u ook in contact brengen met zangeressen die zowel muzikaal als visueel indruk zullen maken.

Neemt u gerust contact op met Evenses om te vragen naar de mogelijkheden voor het huren van een achtergrondzangeres. Wij zijn vijf dagen in de week bereikbaar en kijken ernaar uit om aan uw wensen te mogen voldoen. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen als u een achtergrondzangeres wilt boeken via deze website.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar