Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
TP-HB
100% match

TP-HB

Deze twee entertainers zorgen voor een toffe show. Van dance, funk tot pop en feel good muziek.
Bent u op zoek naar een goede, leuke en compacte coverband die er écht een show van maakt? TP-H...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 895 - € 1700
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Coverbak
100% match

Coverbak

Ga voor de ultieme funk, soul en disco experience met deze 8-koppige feestband!
Coverbak is een bruisende 8-koppige funk en soul Coverband, klaar om jouw evenement naar een hoger niveau t...
Lees meer

4,7 (11 Beoordelingen)
€ 2250 - € 3250
Party Collective
100% match

Party Collective

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.
'Party Collective' is dé Coverband die met hun ongelooflijke energie iedere zaal op zijn kop ...
Lees meer

4,8 (28 Beoordelingen)
€ 2995 - € 4995
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Band boeken in Antwerpen

Band boeken in Antwerpen

Het vinden van de perfecte live muziek voor een evenement kan een uitdaging zijn, maar als je een band wilt boeken in Antwerpen, zijn er een aantal factoren die je in overweging moet nemen. Antwerpen is een stad met een rijke muzikale geschiedenis, waardoor je veel mogelijkheden hebt bij het zoeken naar een band om te boeken. Hieronder volgen enkele overwegingen en tips om de beste band te vinden voor jouw evenement.

Het belang van het evenementstype en muziekgenre

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat voor soort evenement je organiseert en wat voor soort muziek je wilt hebben. Een band boeken in Antwerpen kan variëren van een klein, intiem optreden tot een groot, uitbundig feest. Het is dus belangrijk om je doelgroep en de gewenste sfeer in gedachten te houden bij het zoeken naar de perfecte band.

Locatievereisten

Een andere factor om rekening mee te houden bij een band boeken in Antwerpen is de locatie van het evenement. Sommige locaties hebben beperkingen op het gebied van geluidsniveaus en ruimte, dus het is essentieel om te controleren of de band die je wilt boeken geschikt is voor de locatie.

Budgetoverwegingen

Budget is uiteraard een belangrijke overweging bij een band boeken in Antwerpen. Live muziek kan variëren in prijs, afhankelijk van de ervaring en populariteit van de band, evenals de duur en het tijdstip van het optreden. Het is belangrijk om een budget in gedachten te houden en op zoek te gaan naar een band die aan je financiële eisen voldoet.

Recensies en aanbevelingen

Bij een band boeken in Antwerpen is het ook belangrijk om recensies en aanbevelingen van anderen te overwegen. Door recensies te lezen en aanbevelingen van vrienden en familie te vragen, krijg je een beter beeld van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de band die je wilt boeken.

Communicatie met de band

Communicatie is cruciaal bij het boeken van een band in Antwerpen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert met de band over je verwachtingen en vereisten, zoals de gewenste muziekstijl, de duur van het optreden en eventuele speciale verzoeken. Het is ook belangrijk om te onthouden dat een band boeken in Antwerpen tijdig moet gebeuren. Populaire bands kunnen maanden van tevoren volgeboekt zijn, dus het is aan te raden om vroeg te beginnen met het plannen van je evenement en het zoeken naar de perfecte band.

Het belang van tijdige planning

Tot slot, bij een band boeken in Antwerpen, is het essentieel om een contract op te stellen met alle afspraken en voorwaarden. Dit zorgt ervoor dat beide partijen op de hoogte zijn van de verwachtingen en verantwoordelijkheden, wat helpt om eventuele misverstanden te voorkomen.

Kortom, een band boeken in Antwerpen kan een spannende en lonende ervaring zijn, mits je rekening houdt met de verschillende factoren die hierbij komen kijken. Door zorgvuldig te plannen, te communiceren en je opties te onderzoeken, ben je goed op weg om de perfecte band te vinden voor jouw evenement in Antwerpen. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om verschillende bands te evalueren en beoordelingen te lezen om een goed geïnformeerde beslissing te nemen. Daarnaast is het belangrijk om een band te boeken in Antwerpen die past bij de sfeer en het thema van je evenement. Er zijn talloze genres en stijlen om uit te kiezen, zoals rock, pop, jazz, blues, en meer. Door een band te selecteren die de gewenste muziekstijl kan leveren, zorg je ervoor dat je evenement een groot succes wordt.

Band boeken in Antwerpen

Video's van de band bekijken

Bij een band boeken in Antwerpen is het ook een goed idee om video's of geluidsopnamen van de band te bekijken. Dit geeft je een beter inzicht in hun stijl, energie en vaardigheden en helpt je om een goed geïnformeerde beslissing te nemen. Een andere tip bij het boeken van een band in Antwerpen is om te overwegen om lokale bands te ondersteunen. Antwerpen heeft een levendige muziekscene en er zijn tal van getalenteerde lokale bands die graag willen optreden. Door een lokale band te boeken, steun je niet alleen de plaatselijke muziekgemeenschap, maar geef je jouw gasten ook de kans om nieuwe, opkomende artiesten te ontdekken.

In conclusie, een band boeken in Antwerpen is een avontuur op zich, vol met mogelijkheden om je evenement onvergetelijk te maken. Door de juiste stappen te nemen en rekening te houden met de diverse factoren die bij het boeken van een band komen kijken, ben je goed op weg om een fantastische muzikale ervaring te creëren voor je gasten en jezelf.

Een band boeken in Antwerpen kan een hele uitdaging zijn, maar gelukkig zijn er entertainmentbureaus zoals Evenses die het proces een stuk eenvoudiger en plezieriger kunnen maken. Evenses is een bureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van entertainment voor evenementen, en kan je helpen bij het vinden van de perfecte band voor jouw evenement in Antwerpen.

Werken met entertainmentbureaus

Bij een band boeken in Antwerpen via Evenses profiteer je van hun uitgebreide netwerk van professionele artiesten en bands. Ze hebben toegang tot een breed scala aan muzikale genres, van pop en rock tot jazz en klassiek. Dit betekent dat je een band kunt vinden die perfect aansluit bij de sfeer en het thema van jouw evenement. Ook word er de tijd genomen om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen bij het boeken van een band in Antwerpen. Ze zullen je adviseren over de beste opties op basis van jouw budget, locatie en muzikale voorkeuren. Bovendien nemen ze ook de administratieve taken uit handen, zoals het opstellen van contracten en het regelen van betalingen, zodat je je kunt concentreren op het genieten van je evenement.

Een ander voordeel van een band boeken in Antwerpen via Evenses is hun klantenservice. Ze staan bekend om hun persoonlijke benadering en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Dit betekent dat je met een gerust hart een band kunt boeken in Antwerpen, wetende dat je in goede handen bent.

Bij het werken met Evenses, kun je er ook zeker van zijn dat de band die je boekt in Antwerpen van hoge kwaliteit en professionaliteit is. Ze selecteren hun artiesten zorgvuldig op basis van hun ervaring, talent en betrouwbaarheid. Dit betekent dat je kunt rekenen op een uitstekende muzikale ervaring die indruk zal maken op jouw gasten.

Conclusie: Een succesvol evenement met de perfecte band in Antwerpen

Kortom, een band boeken in Antwerpen via Evenses is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stressvrije en professionele benadering van entertainmentplanning. Met hun brede aanbod aan bands, uitstekende klantenservice en aandacht voor detail, zorgt Evenses ervoor dat jouw evenement in Antwerpen een onvergetelijke muzikale ervaring wordt.

Band boeken in Antwerpen via Evenses?

Als je meer wilt weten over een band boeken in Antwerpen of andere diensten die Evenses aanbiedt, kun je contact opnemen via het e-mailadres info@evenses.com. Het team van Evenses staat klaar om je te helpen en jouw evenement tot een succes te maken!

Bij Evenses kunt u:Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar