Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ Jelle
100% match

DJ Jelle

DJ Jelle: Jouw Maestro voor een geslaagde gelegenheid.
Of u nu houdt van het ritme van de jaren 80, de unieke sounds van de jaren 90, of de meest recente hits, DJ Jelle zorgt ervoor dat u n...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 685 - € 1505
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ boeken in Brussel

DJ boeken in Brussel

Wilt u een dj boeken in Brussel?, dan zijn er verschillende stappen die je moet nemen om de juiste persoon te vinden voor jouw evenement. Het boeken van een dj kan een spannend en belangrijk onderdeel zijn van het organiseren van een feest, festival of ander evenement. In deze tekst zullen we bespreken hoe je het beste een dj kunt boeken in Brussel, wat de kosten zijn en waar je op moet letten bij het selecteren van een dj.

Stap 1: Bepaal het soort evenement

Voordat je begint met het zoeken naar een dj, is het belangrijk om te bepalen wat voor soort evenement je organiseert. Is het een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of festival? Het soort evenement bepaalt de stijl van muziek die je nodig hebt en het type dj dat je zoekt.

Stap 2: Bepaal je budget

Het budget is ook een belangrijke factor bij het boeken van een dj. De kosten van een dj zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de populariteit van de dj, de duur van het optreden en de locatie van het evenement. Het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat je begint met het zoeken naar een dj, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Stap 3: Zoek naar dj's

Er zijn verschillende manieren om dj's te vinden in Brussel. Je kunt online zoeken naar dj's, via social media kanalen of via vrienden en kennissen die eerder een dj hebben geboekt. Daarnaast zijn er ook verschillende dj-agentschappen die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste dj voor jouw evenement.

Stap 4: Bekijk de portfolio's

Voordat je een dj boekt, is het belangrijk om hun portfolio te bekijken. Hierin staan onder andere de genres waarin de dj gespecialiseerd is, optredens die de dj eerder heeft gedaan en recensies van klanten. Dit geeft je een idee van het talent en de ervaring van de dj en helpt je bij het selecteren van de juiste persoon voor jouw evenement.

Stap 5: Maak een lijst van potentiële dj's

Op basis van je zoekopdrachten en het bekijken van portfolio's kun je een lijst maken van potentiële dj's. Het is aan te raden om minimaal drie dj's op je lijst te hebben staan, zodat je een vergelijking kunt maken en de beste keuze kunt maken.

Stap 6: Contact opnemen met de dj's

Nu je een lijst hebt van potentiële dj's, is het tijd om contact op te nemen met de dj's. Stel vragen over hun beschikbaarheid, de kosten, de apparatuur die ze gebruiken en eventuele speciale verzoeken die je hebt. Het is belangrijk om tijdens dit contactmoment te letten op de communicatievaardigheden van de dj, omdat dit een belangrijke factor kan zijn bij het selecteren van de juiste persoon voor jouw evenement.

Stap 7: Maak een keuze

Op basis van de portfolio's, de kosten en de communicatie met de dj's kun je een keuze maken voor de juiste persoon voor jouw evenement. Kies de dj die het beste past bij het soort evenement dat je organiseert en die binnen je budget past. Zorg ervoor dat je alle details van het optreden met de dj bespreekt en dat je een contract afsluit om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is voor beide partijen.

Na het boeken van de dj is het belangrijk om in contact te blijven en eventuele wijzigingen of speciale verzoeken tijdig door te geven. Dit zorgt ervoor dat het optreden soepel verloopt en dat de dj de muziek kan afstemmen op de wensen van het publiek.

Het dj boeken in Brussel kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste stappen en aandacht voor detail kan het een geweldige aanvulling zijn op jouw evenement. Zorg ervoor dat je een ervaren en getalenteerde dj selecteert die jouw publiek kan vermaken en jouw evenement tot een succes kan maken.

Dj boeken in Brussel via Evenses

Als je hulp nodig hebt bij het vinden en boeken van de juiste dj boeken in Brussel, kun je contact opnemen met Evenses. Evenses is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het boeken van dj's en andere artiesten voor evenementen in heel België en Europa.

Het team van Evenses heeft jarenlange ervaring in de evenementenbranche en kan je helpen bij het selecteren van de juiste dj voor jouw evenement in Brussel. Of het nu gaat om een ​​bruiloft, bedrijfsfeest of festival, het team van Evenses kan de perfecte dj voor jouw evenement vinden.

Daarnaast biedt Evenses ook andere diensten aan, zoals het huren van licht- en geluidsapparatuur en het boeken van andere artiesten, zoals live bands en zangers. Hierdoor kan Evenses je volledig ontzorgen en ervoor zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt.

Als je meer wilt weten over het boeken van een dj in Brussel of andere diensten die Evenses aanbiedt, kun je contact opnemen via het e-mailadres info@evenses.com. Het team van Evenses staat klaar om je te helpen en jouw evenement tot een succes te maken!

Bij Evenses kunt u:Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar