1 filter
Sorteer op: Relevantie
Vintage Bruiloft
100% match

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema

prijs op aanvraag
Festival Bruiloft
100% match

Festival Bruiloft

Genieten van uw bruiloft in festival stijl, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Strand Bruiloft
100% match

Strand Bruiloft

Geniet van uw compleet georganiseerde bruiloft, op het strand!

prijs op aanvraag
Foodtruck bruiloft boeken | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Foodtruck bruiloft

Bruiloft

foodtruck bruiloft foodtruck bruiloft foodtruck bruiloft.jpeg

Een bruiloft is natuurlijk een bijzondere gelegenheid waar mensen die elkaar lief hebben, elkaar beloven om voor eeuwig van elkaar te houden. Bij een bijzondere dag hoort natuurlijk ook een bijzonder feest. Een bruiloft bestaat uit verschillende onderdelen maar vaak ziet een bruiloft er zo uit: huwelijksvoltrekking, middagborrel, diner en als laatste een feest. Verschillende culturen hebben verschillende soorten manieren om een bruiloft te vieren en ook verschillende lengtes van een bruiloft. In Nederland duurt en bruiloft namelijk 1-2 dagen terwijl in andere landen een bruiloft tot wel 5 dagen kan duren.

Een paar belangrijke kenmerken aan een bruiloft die overal wel te vinden zijn, zijn: de bruidsjurk, foto's, de trouwringen, de geloften, het trouwfeest en het eten. Het diner of het eten is een belangrijk deel van een bruiloft omdat het niet alleen het bruidspaar samenbrengt maar ook hun gasten. Catering is daarom heel belangrijk en er wordt veel nagedacht over hoe en wat. Is er een cateringbedrijf dat eten levert? Moet er een chef met een bepaald menu worden gevonden? dit zijn vragen die aanbod komen wanneer er moet worden nagedacht over het eten. Een makklijke maar ook bijzondere oplossing voor deze vragen is een foodtruck bruiloft.

foodtruck

foodtruck bruiloft foodtruck bruiloft foodtruck bruiloft.jpeg

Een foodtruck is een mobiel eet-cafe waar eten wordt voorbereid en gelijk wordt verkocht. Het voordeel aan een foodtruck is dat het relatief goedkoop is maar het wel vers voor de klant wordt gemaakt. Bekende versies die al langer bestaan zijn de ijscowagen, mobiele frituur en de viskraam.

Door de jaren heen zijn er allemaal andere soorten foodtrucks gekomen waar niet alleen 'hollandse' snacks worden voorbereid maar ook eten uit andere landen en culturen. Denk eens aan de Vietnamese loempia's, Italiaase pizza's, Spaanse churro's o Surinaamse snacks die vaak op de markt of op een festival staan.

Foodtruck bruiloft

Catering is moeilijk te bedenken voor een bruiloft en u wilt natuurlijk dat al uw gasten eten kunnen krijgen dat vers, lekker en snel is. Een foodtruck bruiloft is hiervoor een perfecte keuze. Foodtrucks hebben meer ruimte om verschillende soorten eten voor te bereiden en het eten word relatief snel en vers bereid voor uw gasten. Niet iedereen vind namelijk een soort menu lekker en rekening houden met iedereen's smaak en/of allergieen is est moeilijk. Een foodtruck bruiloft kan hierom helemaal aangepast worden en er kunnen bijvoorbeeld vegatarische en vegan opties beschikbaar zijn voor mensen die liever geen vlees of dierlijke producten willen eten.

Ook is een foodtruck bruiloft leuk omdat het net wat anders is dan een lopend buffet wat normaal vaak gezien wordt op een bruiloft. Gasten hoeven minder lang in een rij te staan voor hun eten en het risico dat eten op is, is veel minder groot. Ook is een foodtruck bruiloft veel goedkoper dan andere opties, wat voordelig is voor het bruidspaar.

Foodtruck bruiloft huren

foodtruck bruiloft foodtruck bruiloft.jpeg

Geeft u een bruiloft? Bent u een bruilloftsplanner? Geeft een naaste van u een bruiloft en wilt u hun graag helpen met lastige keuzes? Evenses raad een foodtruck bruiloft huren aan. Wij bieden verschillende soorten foodtrucks bruiloften die u kunt huren en u kunt uw foodtruck aanpassen op u en uw bruiloft zodat het er helemaal bijpast. Een bruiloft foodtruck is een goede keuze wanneer u vers, snel en goedkoop eten wilt serveren aan uw gasten. U kunt een foodtruck bruiloft huren bij Evenses.

Een foodtruck bruiloft huren? Vraag de vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze event-specialisten.

bij Evenses kan u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.