1 filter
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Soulin' Jazz Trio
100% match

Soulin' Jazz Trio

3 Beoordelingen

Met dit muziek trio brengt u Soul and Jazz naar al u feesten! Boek ze nu!

€ 1895 - € 3220
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

12 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1595 - € 2993
MOVE IT NOW!
100% match

MOVE IT NOW!

1 Beoordeling

Het is feest met de mobiele band MOVE IT NOW!

€ 1300 - € 2195
Keltische muziek bands boeken? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Keltische Muziek Bands

Keltische muziek is een breed muziekgenre dat is afgeleid van de Keltische volksmuziektraditie van West-Europa. Het verwijst naar de mondelinge overdracht van traditionele en opgenomen muziek. Wanneer we het over de Kelten hebben, dan denken de meeste mensen gelijk aan Ierland. Naar Keltische muziek bands luisteren en keltische muziek spelen was vroeger in. Tegenwoordig wordt er nog steeds naar geluisterd omdat het wereldmuziek is. Keltische muziek bands vallen ontzettend in de smaak bij mensen en het creëert een saamhorigheidsgevoel bij de Ieren. Zij komen bij elkaar en luisteren samen naar Ierse volksmuziek. Dit is ook de reden waarom Keltische muziek bands een breed publiek aanspreken.

De term Keltische muziek wordt vaak gebruikt in Ierse en Schotse muziek. De Ierse staat heeft Keltische muziek gepromoot als een specifiek Iers product. Keltische muziek verwijst echter naar volkeren met gemeenschappelijke Keltische voorouders. Zij hebben dus een gemeenschappelijk muzikaal erfgoed.

Een stukje geschiedenis

Ierse muziek zoals we die vandaag kennen is pas geïntroduceerd toen de Kelten in Ierland kwamen. Zij namen een instrument met zich mee: de harp. Tot op de dag van vandaag wordt de harp beschouwd als een traditioneel Iers instrument.

De technieken uit de Keltische klanken stammen uit het verleden, want in de 18e eeuw waren er voornamelijk druïden die de harp bespeelden. De harp wordt beschouwd als het wapen van Ierland. De harp is al eeuwenlang het symbool van Ierland en het staat voor onafhankelijkheid. Vroeger speelde Keltische muziek bands dus ook al met de harp.

De Harp

Keltische muziek bands boeken

Wanneer u een Keltische muziek band boekt, zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Dit doen wij omdat Evenses uw erkend boekingskantoor is.

U doet uw aanvraag en wij regelen alles achter de schermen. Wij zorgen ervoor dat uw dag een succes wordt. Een Ierse band boeken of huren? Ja, het is mogelijk!

Heeft u nog andere vragen? Bel ons op 020-260004, u kunt een e-mail naar info@evenses.com sturen of gebruik het online contactformulier.

Bij Evenses kunt u ook

Huur gemakkelijk een Keltische muziek band voor uw feest of evenement. Check de bands in het genre wereldmuziek om het volledige profiel van onze bands te bekijken. Als u een leuke band hebt gevonden kunt u via Evenses de band boeken.

Bekijk ook onze Ierse muziek bands, Keltische muziek bands in Nederland en Ierse Volksmuziek.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.