1 filter
Sorteer op: Relevantie
Stoelmassage
100% match

Stoelmassage

4 Beoordelingen

Een heerlijk ontspannende stoelmassage op locatie, voor ieder evenement.

€ 695 - € 1530
Voetmassage
100% match

Voetmassage

4 Beoordelingen

Een heerlijk ontspannen voetmassage op locatie, voor iedere gelegenheid.

€ 395 - € 990
Massage boeken | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Massage boeken

Massage

Een massage na een lange dag, een moeilijke week of gewoon even omdat u dat ene momentje voor uzelf wilt. Een massage om even te ontspannen van uw leven, massages om even tot rust te komen of een massage om uw lichaam weer top te krijgen.

Massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of vibratie - met de hand of met mechanische hulp - op de zachte weefsels van liefde. Naast de dop kan het omvatten: spieren, bindweefsel, pezen, gewrichtsbanen, lymfevaten, organen van het maagdarmstelsel en organen van het voortplantingssysteem.

Er zijn verschillende soorten massage die worden gegeven over de hele wereld

  • Chinese massage
  • Thaise massage
  • Acupressuur massage
  • Anma massage
  • Hot Stone massage
  • Bindweefselmassage
  • En meer..

Medisch onderzoek toont aan dat de voordelen van massage pijnverlichting, vermindering van angst en depressie en tijdelijke vermindering van bloeddruk, hartslag en angst omvatten. Aanvullende tests tonen aan dat de spierprestaties onmiddellijk toenemen en de herstelperiode versnellen. De theorieën achter de mogelijke effecten van massage zijn onder meer het verbeteren van de regeneratie van skeletspieren, het hermodelleren en het verbeteren van de slaap.

Massage boeken

Een massage boeken om te relaxen? Of wilt u een massage boeken als toevoeging van uw feest? Een massage boeken als cadeau voor iemand? Of een massage boeken omdat u dat verdiend!

Als u er even tussenuit wil vn alle muziek of wanneer u als cadeau aan iemand een massage boeking wilt geven, kunt u een massage boeken bij Evenses. Onze massage boekingen leveren altijd veel succes op en onze massage boekingen zorgen ervoor dat u helemaal in de watten word gelegd.

Bij Evenses kunt u een massage boeken voor allerlei soorten gelegenheden. Of het nou voor u, uw partner, een vriend of voor een feest is. Boek massage bij Evenses en geniet van dat ene momentje vol rust.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.