Podium verhuur

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om een podium neer te leggen, of kan het zijn dat u al een locatie heeft waar u een podium wilt neerleggen maar zelf nog geen podium heeft? Bent u bezig met een modellenshow voor de Dutch Beauty Awards of wilt u gewoon dat er een toffe DJ op het podium staat voor uw gelegenheid? Dan kan Evenses u de perfecte optie bieden, want Evenses biedt ook podiums aan. Podium verhuur is in alle opzichten beschikbaar bij Evenses Entertainment. U kunt bij ons verschillende soorten podia inhuren. Een podium is in te huren in een klein en groot formaat. U kunt er ook voor kiezen om een luifel of tent voor boven het podium erbij te huren. Met de luifel boven het podium kan het optreden buiten plaats vinden.

Podium verhuur in alle soorten opties

Evenses verhuurt podiums voor uw bruiloftsfeest, jubileum of verjaardag. Bij boekingsbureau Evenses hebben we meerdere mogelijkheden voor podia. Wanneer u nog vragen heeft over het opbouwen van een podium of wat voor een podium bij uw gelegenheid zou passen moet u het best contact opnemen. Dit kan het simpelst door te bellen.

Wat wij wel weten is dat met het verhuren van podia u er verschillende acts of shows aan kan toevoegen. Het komt vaak voor dat mensen acrobatische shows op podia verrichten, of dat dansers op het podium staan te dansen voor een groot publiek. Van alles is mogelijk, zowel acts als licht en geluid. Geef je binnenkort een groot evenement waarbij je een groot publiek verwacht, en weet je dat het een super groot evenement zal zijn waarbij uw artiesten gaan performen? Dan is dat totaal geen probleem, want met podium verhuur van Evenses kunt u podia inhuren voor een bedrag wat binnen uw budget past. Zo houdt Evenses rekening met u en houdt u ook uw portemonnee in de gaten.

Wilt u een podiumoverkapping huren? Het is voor iedere gelegenheid mogelijk. Evenses biedt namelijk diverse podiumoverkappingen, variërend van 12m2 tot ruim 100m2 oppervlakte. Andere afmetingen zijn ook beschikbaar, maar dat moet overlegd worden. Ieder overdekt podium is uit te breiden met accessoires zoals een catwalk, monitorruimte, loadingdock of change-over ruimte.

Het boeken van verschillende podia is wel simpel. Het lijkt in meeste gevallen niet zo, omdat je een groot platform gaat neerleggen. Bij Evenses hoeft u zich echter geen zorgen te maken, want Evenses regelt via hun leveranciers dat het podium voor jou neergelegd wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is een podium te huren en te kijken wat voor entertainment je eraan wilt toevoegen. Echter is dit niet per see nodig, maar het is wel optioneel. Zo hebben wij klanten gehad die podiums huurde en daarvoor ook nog danseressen hebben ingehuurd bij Evenses.

Dingen om bij op te letten voor podia verhuur

Waar moet je op letten bij het huren van een podium? Wij raden je altijd aan om te kijken naar de recensies. Heeft het bedrijf veel positieve reviews van andere klanten? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een goede verhuurder. Daarnaast moet het bedrijf je kunnen voorzien van professioneel advies. Stel dus altijd vooraf wat vragen over je bestelling om de deskundigheid van het bedrijf te meten. Wij bij Evenses staan je daar over graag te woord. Een goede verhuurder denk altijd met je bij om zo tot de beste oplossing te komen. Zo komen ze vaak met tips waar je zelf nooit aan gedacht hebt. Want voor veel mensen is het huren van een podium niet iets wat ze op regelmatige basis doen. Professioneel advies is in dit geval altijd aan te raden.

Voordelen van podium

Om het kort samen te vatten zal in dit kopje beschreven worden wat de voordelen zijn van het huren van een podium.

  • Korte opbouwtijd: als het moet, staat de podiumwagen in 30 minuten klaar.
  • Op nagenoeg iedere locatie en ondergrond te plaatsen.
  • Groot assortiment podiumwagens met verschillende afmetingen en hoogten.
  • Veel extra accessoires, onder meer FOH-tenten, catwalks, wings of rolling risers.
  • Veiligheid staat voorop, altijd!

En Evenses vindt dit belangrijke aspecten waar zij tijdens een boeking rekening mee houden. Dit geldt niet alleen voor podium verhuur maar ook voor ander entertainment dat geboekt wordt bij Evenses. Daarnaast houden wij ons ook aan een aantal afspraken. Evenses legt zich niet vast aan no-nonsense en vindt dat afspraken nagehouden moeten worden. Daarnaast is Evenses kort en direct. Wij willen alle punten duidelijk voor de klant samenvatten om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is en de boeking goed zal verlopen. Als een klant een optie aanvraagt wordt de klant ook gekoppeld aan een contactpersoon om de optie te overleggen. And last but not least, bij Evenses is hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs belangrijk.

Podiums gecombineerd met ander entertainment

Het is al vanzelfsprekend dat als er een podium gehuurd wordt er altijd een speciale act toegevoegd kan worden. Dit kan van alles zijn. Denk maar aan een vuurshow, dansshow, acrobatiek, clowns op het podium, bands of DJ's.

Wat Evenses voor jou kan betekenen

Evenses levert niet alleen een mooi plaatje. Doormiddel van contact van hun leveranciers weet Evenses een mooi ontwerp en de bouw van podiumoverkappingen te leveren aan hun klanten. Ook technische informatie komt erbij kijken, zoals informatie voor vergunningaanvragen en nood- en ontruimingsplannen. Alles is afgestemd op de specifieke locatie. Bij Evenses hoeft u niet bang te zijn voor miscommunicatie of problemen, want alles wordt in één keer goed geregeld.

Door de jaren heen heeft Evenses honderden boekingen voor podia verzorgt voor talloze verschillende feesten en gelegenheden, waaronder verjaardagen, bruiloften, en festivals. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je al eens gaan kijken wat je opties zoal zijn, terwijl je ook zeven dagen per week contact op kan nemen met onze bookers en entertainment specialisten als je vragen hebt wat betreft het boeken van podia. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou een podium boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Een podium huren bij Evenses

Evenses verhuurt podiums in verschillende soorten en maten. Heeft u nog vragen over de podiums of apparaturen die wij verhuren, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of per mail.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.