Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Licht en geluid verhuur
100% match

Licht en geluid verhuur

Licht en geluid voor grootse evenementen, tot een klein privéfeestje, Evenses regelt het.
Voor elke gelegenheid verzorgt Evenses het licht en geluid. Dit wordt natuurlijk geleverd met profess...
Lees meer

4,5 (10 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Vleugel huren
100% match

Vleugel huren

Een mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.
De warme klanken van een echte vleugel zijn een zekere toevoeging aan uw evenement. Dit instrument voegt een vleugje eleg...
Lees meer

4,6 (10 Beoordelingen)
€ 675 - € 1485
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Podium verhuur

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om een podium neer te leggen, of kan het zijn dat u al een locatie heeft waar u een podium wilt neerleggen maar zelf nog geen podium heeft? Bent u bezig met een modellenshow voor de Dutch Beauty Awards of wilt u gewoon dat er een toffe DJ op het podium staat voor uw gelegenheid? Dan kan Evenses u de perfecte optie bieden, want Evenses biedt ook podiums aan. Podium verhuur is in alle opzichten beschikbaar bij Evenses Entertainment. U kunt bij ons verschillende soorten podia inhuren. Een podium is in te huren in een klein en groot formaat. U kunt er ook voor kiezen om een luifel of tent voor boven het podium erbij te huren. Met de luifel boven het podium kan het optreden buiten plaats vinden.

Podium verhuur in alle soorten opties

Evenses verhuurt podiums voor uw bruiloftsfeest, jubileum of verjaardag. Bij boekingsbureau Evenses hebben we meerdere mogelijkheden voor podia. Wanneer u nog vragen heeft over het opbouwen van een podium of wat voor een podium bij uw gelegenheid zou passen moet u het best contact opnemen. Dit kan het simpelst door te bellen.

Wat wij wel weten is dat met het verhuren van podia u er verschillende acts of shows aan kan toevoegen. Het komt vaak voor dat mensen acrobatische shows op podia verrichten, of dat dansers op het podium staan te dansen voor een groot publiek. Van alles is mogelijk, zowel acts als licht en geluid. Geef je binnenkort een groot evenement waarbij je een groot publiek verwacht, en weet je dat het een super groot evenement zal zijn waarbij uw artiesten gaan performen? Dan is dat totaal geen probleem, want met podium verhuur van Evenses kunt u podia inhuren voor een bedrag wat binnen uw budget past. Zo houdt Evenses rekening met u en houdt u ook uw portemonnee in de gaten.

Wilt u een podiumoverkapping huren? Het is voor iedere gelegenheid mogelijk. Evenses biedt namelijk diverse podiumoverkappingen, variërend van 12m2 tot ruim 100m2 oppervlakte. Andere afmetingen zijn ook beschikbaar, maar dat moet overlegd worden. Ieder overdekt podium is uit te breiden met accessoires zoals een catwalk, monitorruimte, loadingdock of change-over ruimte.

Het boeken van verschillende podia is wel simpel. Het lijkt in meeste gevallen niet zo, omdat je een groot platform gaat neerleggen. Bij Evenses hoeft u zich echter geen zorgen te maken, want Evenses regelt via hun leveranciers dat het podium voor jou neergelegd wordt. Het enige wat jij hoeft te doen is een podium te huren en te kijken wat voor entertainment je eraan wilt toevoegen. Echter is dit niet per see nodig, maar het is wel optioneel. Zo hebben wij klanten gehad die podiums huurde en daarvoor ook nog danseressen hebben ingehuurd bij Evenses.

Dingen om bij op te letten voor podia verhuur

Waar moet je op letten bij het huren van een podium? Wij raden je altijd aan om te kijken naar de recensies. Heeft het bedrijf veel positieve reviews van andere klanten? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een goede verhuurder. Daarnaast moet het bedrijf je kunnen voorzien van professioneel advies. Stel dus altijd vooraf wat vragen over je bestelling om de deskundigheid van het bedrijf te meten. Wij bij Evenses staan je daar over graag te woord. Een goede verhuurder denk altijd met je bij om zo tot de beste oplossing te komen. Zo komen ze vaak met tips waar je zelf nooit aan gedacht hebt. Want voor veel mensen is het huren van een podium niet iets wat ze op regelmatige basis doen. Professioneel advies is in dit geval altijd aan te raden.

Voordelen van podium

Om het kort samen te vatten zal in dit kopje beschreven worden wat de voordelen zijn van het huren van een podium.

 • Korte opbouwtijd: als het moet, staat de podiumwagen in 30 minuten klaar.
 • Op nagenoeg iedere locatie en ondergrond te plaatsen.
 • Groot assortiment podiumwagens met verschillende afmetingen en hoogten.
 • Veel extra accessoires, onder meer FOH-tenten, catwalks, wings of rolling risers.
 • Veiligheid staat voorop, altijd!

En Evenses vindt dit belangrijke aspecten waar zij tijdens een boeking rekening mee houden. Dit geldt niet alleen voor podium verhuur maar ook voor ander entertainment dat geboekt wordt bij Evenses. Daarnaast houden wij ons ook aan een aantal afspraken. Evenses legt zich niet vast aan no-nonsense en vindt dat afspraken nagehouden moeten worden. Daarnaast is Evenses kort en direct. Wij willen alle punten duidelijk voor de klant samenvatten om ervoor te zorgen dat alles duidelijk is en de boeking goed zal verlopen. Als een klant een optie aanvraagt wordt de klant ook gekoppeld aan een contactpersoon om de optie te overleggen. And last but not least, bij Evenses is hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs belangrijk.

Podiums gecombineerd met ander entertainment

Het is al vanzelfsprekend dat als er een podium gehuurd wordt er altijd een speciale act toegevoegd kan worden. Dit kan van alles zijn. Denk maar aan een vuurshow, dansshow, acrobatiek, clowns op het podium, bands of DJ's.

Wat Evenses voor jou kan betekenen

Evenses levert niet alleen een mooi plaatje. Doormiddel van contact van hun leveranciers weet Evenses een mooi ontwerp en de bouw van podiumoverkappingen te leveren aan hun klanten. Ook technische informatie komt erbij kijken, zoals informatie voor vergunningaanvragen en nood- en ontruimingsplannen. Alles is afgestemd op de specifieke locatie. Bij Evenses hoeft u niet bang te zijn voor miscommunicatie of problemen, want alles wordt in één keer goed geregeld.

Door de jaren heen heeft Evenses honderden boekingen voor podia verzorgt voor talloze verschillende feesten en gelegenheden, waaronder verjaardagen, bruiloften, en festivals. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je al eens gaan kijken wat je opties zoal zijn, terwijl je ook zeven dagen per week contact op kan nemen met onze bookers en entertainment specialisten als je vragen hebt wat betreft het boeken van podia. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou een podium boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Een podium huren bij Evenses

Evenses verhuurt podiums in verschillende soorten en maten. Heeft u nog vragen over de podiums of apparaturen die wij verhuren, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of per mail.



Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar