De Sweet Prints, zijn magische snoepjes die uit een 3D printer komen.

Het is de eerste 3D printer voor snoep en de printer kan de snoep in verschillende vormen printen. Wilt u, uw eigen selfie van candy? Of een zelfgemaakt ontwerp? Alles is mogelijk voor de Sweet Printer. Met keuze uit meer dan 100 verschillende candy vormen en lay-out, en een gepersonaliseerde tekst. Is het ook zeer zeker mogelijk om bijv. uw bedrijfslogo te uploaden en uit te printen.

De Sweet Printer kunt u voor verschillende evenementen inzetten, gaat uw binnenkort trouwen en wilt u iets anders dan andere, Sweet Printer is een echte eye-catcher voor uw gasten. Ook voor kinderfeesten en bedrijfsfeesten is die leuk inzetbaar. Wilt u de Sweet Printer van tevoren of achteraf een verzending van laten doen, u kunt dan denken aan eetbare uitnodigingen of een leuk relatiegeschenk dat is ook mogelijk. Ook erg leuk er kunnen eetbare snoep shotglazen worden geserveerd door de Sweet Printer.

Als u de Sweet Printer boekt, komt er standaard een photobooth mee, de Sweet Printer kan namelijk ook uw foto in snoep uitprinten (de selfie dus!) hartstikke leuk. In de Sweet Printer zit ook een camera die alles kan filmen, waarna dit proces in een versneld filmpje naar uw verstuurd kan worden na het evenement.

De Sweet Printer heeft verschillende smaken, om precies te zijn 8 verschillende smaken:

- Appel

- Citroen

- Tropisch fruit

- Aardbei

- Mango

- Vlierbes

- Zwarte bes

- Framboos

Ook zijn alle snoepjes veganistisch, lactosevrij, glutenvrij, notenvrij, halal en koosjer!

Op deze pagina staan foto’s en films van hoe de Sweet Printer er uit ziet. Laat u vast inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u de Sweet Printer huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, feest, jubileum, verjaardag of huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.