< Terug naar overzicht

Sweet Prints

Deze 3D snoep printer is een echte eye-catcher en zorgt voor een unieke belevenis
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Nog nooit zo iets bijzonders meegemaakt, het was verassend, nieuw eigenlijk gewoon spectaculair! "
Mariska Wiel
4
"Ik had de Sweet Printer voor mijn bruiloft geboekt, het was geinig mijn gasten vonden het ook echt leuk! "
Lisa & Daan
5
"Heel leuk voor mijn zoon zijn 8e verjaardag geboekt, de kinderen hadden de grootste lol en wat ik niet gedacht had de snoepjes smaken heerlijk!"
Moeder Bryan
5

Sweet Prints

De Sweet Prints, zijn magische snoepjes die uit een 3D printer komen. Het is de eerste 3D printer voor snoep en de printer kan de snoep in verschillende vormen printen. Wilt u, uw eigen selfie van candy? Of een zelfgemaakt ontwerp? Alles is mogelijk voor de Sweet Printer. Met keuze uit meer dan 100 verschillende candy vormen en lay-out, en een gepersonaliseerde tekst. Is het ook zeer zeker mogelijk om bijv. uw bedrijfslogo te uploaden en uit te printen. 

 

De Sweet Printer kunt u voor verschillende evenmenten inzetten, gaat uw binnenkort trouwen en wilt u iets anders dan andere, Sweet Printer is een echte eye-catcher voor uw gasten. Ook voor kinderfeesten en bedrijfsfeesten is die leuk inzetbaar. Wilt u de Sweet Printer van tevoren of achteraf een verzending van laten doen, u kunt dan denken aan eetbare uitnodigingen of een leuk relatiegeschenk dat is ook mogelijk. Ook erg leuk er kunnen eetbare snoep shotglazen worden geserveerd door de Sweet Printer 

 

Als u de Sweet Printer boekt komt er standaard een photobooth mee, de Sweet Printer kan namelijk ook uw foto in snoep uitprinten (de selfie dus!) harstikke leuk. In de Sweet Printer zit ook een camera die alles kan filmen, waarna dit proces in een versneld filmpje naar uw verstuurd kan worden na het evenement. 

 

De Sweet Printer heeft verschillende smaken, om precies te zijn 8 verschillende smaken: 

- Appel 

- Citroen 

- Tropisch fruit 

- Aardbei

- Mango 

- Vlierbes 

- Zwarte bes 

- Framboos 

 

Ook zijn alle snoepjes veganistisch, lactosevrij, glutenvrij, notenvrij, halal en koosjer!

 

 Op deze pagina staan foto’s en films van hoe de Sweet Printer er uit ziet.  Laat u vast inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Wilt u de Sweet Printer huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, feest, jubileum, verjaardag of huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer