Met hun unieke stijl, een flinke dosis swing en geweldige virtuositeit zijn ze een swingende en bijzondere toevoeging voor uw feest, receptie, evenement of bruiloft!

De muzikanten zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring. ‘Gipsy Now’ bestaat uit drie muzikanten: twee swingende gitaristen en een virtuoze violist. Ze zijn te boeken als duo, bestaande uit een violist en een gitarist, of als duo met twee gitaristen. Ze zijn ook in te huren als trio met twee gitaristen en een violist voor een complete gypsy band! Gipsy Now is door meerdere artiesten in te vullen.

Gipsyjazz is een traditie geworden die van generatie op generatie wordt overgedragen binnen de zigeuner gemeenschap. Daarom kunt u rekenen op een virtuoos optreden met geniale samenspel vol swing, passie en levendigheid.

Wilt u swingende zigeunermuziek boeken voor uw feest, receptie of diner? ‘Gipsy Now’ is in te huren voor de beste gipsy muziek op uw huwelijk, borrel, bruiloftsfeest, evenement of festival! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.