Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zanger Coen
100% match

Zanger Coen

Spaans/ Nederlandse singer-songwriter die zowel covers als eigen werk speelt
Zanger Coen is afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem als gitarist en performer. Met zijn Spaanse, Nederla...
Lees meer

€ 595 - € 1310
Zangeres Lotte
100% match

Zangeres Lotte

Singer-songwriter Lotte zingt met veel liefde en passie op uw gelegenheid
Als een straal van de zon reist Lotte de wereld rond om haar muziek te delen met mensen. Haar reis met het album "Su...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Zanger Ries
100% match

Zanger Ries

Met zijn gitaar brengt Zanger Ries de mooiste covers, van easy listening tot lekker up tempo
Met enkel zijn akoestische gitaar zorgt hij er voor dat alle gasten terug kunnen kijken op een bet...
Lees meer

€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Huiskamerconcert

Wilt u of gaat u binnenkort een huiskamerconcert organiseren? Een kleinschalige optreden in een intiem en huiselijke setting. Bij Evenses zijn er verschillende mogelijkheden voor het boeken van artiesten. Daarom kunt u bij ons alle mogelijkheden bekijken en inzien wat het beste bij u past. Wij denken met u mee als het gaat om het maken van de beste keuze voor uw gelegenheid!

Huiskamerconcert

In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van cultuur en entertainment. Naast de toename van de grootschalige festivals zoals Lowlands en de Zwarte cross is er ook steeds meer behoefte aan intimiteit. Een huiskamerconcert is hier een mooi antwoord op. Het is immers persoonlijks en intiem.

Huiskamerconcert boeken

Wat is een huiskamerconcert?

Een huiskamerconcert is, zoals het woord al doet blijken, een concert in de huiskamer. De artiest komt echt bij u in de huiskamer spelen. Het unieke eraan is de intieme sfeer. U kunt zoveel mensen uitnodigen als u wilt. Ook bepaalt u ook zelf wie er komen. Het biedt de artiesten de gelegenheid om unplugged te spelen. Dat inhoudt dat zij zonder versterking of iets dergelijks hun optreden doen.

Waarom een huiskamerconcert?

Waarom men kiest voor een huiskamerconcert heeft meerdere redenen. Of het een etentje is of een kleine verjaardagsfeestje, een huiskamerconcert geeft elke avond iets unieks. De intieme setting zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de muziek, maar ook de gelegenheid hebben om bij te praten. Ook het directe contact met de artiest zelf maakt het een bijzondere beleving.

U kunt uw gasten de mogelijkheid bieden om kennis te laten maken met de artiesten. Dit zorgt voor een persoonlijke touch tijdens het optreden. Iets wat erg op prijs gesteld wordt.

huiskamerconcert boeken

Wat voor muziek wordt er gespeeld tijdens een huiskamerconcert?

Bij Evenses krijgt u een aanbod van artiesten die geselecteerd zijn voor huiskamerconcerten. In overleg kunnen we samen kijken welke artiest het beste past bij uw wensen en voorkeuren.

Veel geboekte artiesten zijn Singer-Songwriters. Deze singer-songwriters hebben de mogelijkheid om de mensen kennis te laten maken met hun nieuwe muziek. Ook biedt het hun de mogelijkheid om zich nog meer in de kijkers te spelen.

Voor beginnende artiesten biedt het ook veel kansen. Ze kunnen ervaring op doen en ze krijgen de mogelijkheid om mensen kennis op te doen. Wat belangrijk is voor een artiest. Deze kennis kunnen zij weer gebruiken om de sfeer aan te voelen en om in te spelen op de behoeften.

Wat kan Evenses voor mij betekenen?

Als u van plan bent om een huiskamerconcert te organiseren dan kunnen wij bij Evenses u zeker helpen. Er zijn veel mogelijkheden voor de muzikale invulling.

Ryso Jochemsen brengt niet alleen de mooiste covers, maar vindt het ook niet erg om zijn eigen muziek te laten horen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een bekende artiest te boeken voor uw huiskamerconcert. Voor meer mogelijkheden kunt u altijd even met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ Huiskamerconcert

Wat kost het om een huiskamerconcert te organiseren?

De prijs voor het organiseren voor een huiskamerconcert is afhankelijk van hoe groot u het wilt aanpakken. Voor een singer-songwriter ligt de prijs tussen de €350 - €900,-.

De prijs verschilt op basis van een aantal factoren. Dit heeft uiteraard te maken met de bekendheid/ervaring van de artiest . Daarbij wordt de prijs beïnvloed door de lengte van de speelduur, de benodigde geluidstechniek en reisafstand.

Hoelang duurt een huiskamerconcert?

Dat hangt geheel van uw wensen en voorkeuren af. Een optreden van een uur is mogelijk, maar een avondvullend programma hoort ook bij de mogelijkheden. Gemiddeld duurt een set 45 minuten per uur.

Hoelang duurt het opbouwen?

Het opbouwen hoeft niet lang te duren. Vaak zijn huiskamerconcerten onversterkt. De artiest zal iets eerder aanwezig zijn zodat de artiest zijn/haar piano of gitaar kan stemmen. Het enige wat zij nodig hebben is een stoel en een mooi plekje in uw huiskamer.

Ik woon in België, kan ik dan nog steeds artiesten bij jullie boeken?

Al onze artiesten treden in Nederland en België op. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook hebben we Belgische artiesten die beschikbaar zijn.

Kan ik een verzoeknummer indienen?

Van te voren is het mogelijk om uw verzoeknummer(s) door te geven. Ook is het natuurlijk mogelijk om op de avond zelf een verzoeknummer in te dienen.Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar