Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zanger Coen
100% match

Zanger Coen

Spaans/ Nederlandse singer-songwriter die zowel covers als eigen werk speelt
Zanger Coen boeken Zanger Coen is afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem als gitarist en performer. Met z...
Lees meer

€ 595 - € 1310
Zanger Ries
100% match

Zanger Ries

Met zijn gitaar brengt Zanger Ries de mooiste covers, van easy listening tot lekker up tempo
Zanger Ries boeken Met enkel zijn akoestische gitaar zorgt hij er voor dat alle gasten terug kunn...
Lees meer

€ 395 - € 990
Irene Hin boeken
100% match

Irene Hin boeken

Singer-songwriter Irene Hin nu te boeken bij Evenses!
Irene Hin is een singer-songwriter. Zij slaat een muzikale brug tussen country en bluegrass. Haar muziek leidt terug naar de jaren 60. Ze...
Lees meer

prijs op aanvraag
MAXINE boeken
100% match

MAXINE boeken

Singer-songwriter MAXINE nu te boeken voor uw feest!
Biografie MAXINE De jonge zangeres MAXINE is een uitzondering op de jonge zangeressen in de muziekindustrie. Waar anderen graag teksten...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Huiskamerconcert

Wilt u of gaat u binnenkort een huiskamerconcert organiseren? Een kleinschalige optreden in een intiem en huiselijke setting. Bij Evenses zijn er verschillende mogelijkheden voor het boeken van artiesten. Daarom kunt u bij ons alle mogelijkheden bekijken en inzien wat het beste bij u past. Wij denken met u mee als het gaat om het maken van de beste keuze voor uw gelegenheid!

Huiskamerconcert

In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van cultuur en entertainment. Naast de toename van de grootschalige festivals zoals Lowlands en de Zwarte cross is er ook steeds meer behoefte aan intimiteit. Een huiskamerconcert is hier een mooi antwoord op. Het is immers persoonlijks en intiem.

Huiskamerconcert boeken

Wat is een huiskamerconcert?

Een huiskamerconcert is, zoals het woord al doet blijken, een concert in de huiskamer. De artiest komt echt bij u in de huiskamer spelen. Het unieke eraan is de intieme sfeer. U kunt zoveel mensen uitnodigen als u wilt. Ook bepaalt u ook zelf wie er komen. Het biedt de artiesten de gelegenheid om unplugged te spelen. Dat inhoudt dat zij zonder versterking of iets dergelijks hun optreden doen.

Waarom een huiskamerconcert?

Waarom men kiest voor een huiskamerconcert heeft meerdere redenen. Of het een etentje is of een kleine verjaardagsfeestje, een huiskamerconcert geeft elke avond iets unieks. De intieme setting zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de muziek, maar ook de gelegenheid hebben om bij te praten. Ook het directe contact met de artiest zelf maakt het een bijzondere beleving.

U kunt uw gasten de mogelijkheid bieden om kennis te laten maken met de artiesten. Dit zorgt voor een persoonlijke touch tijdens het optreden. Iets wat erg op prijs gesteld wordt.

huiskamerconcert boeken

Wat voor muziek wordt er gespeeld tijdens een huiskamerconcert?

Bij Evenses krijgt u een aanbod van artiesten die geselecteerd zijn voor huiskamerconcerten. In overleg kunnen we samen kijken welke artiest het beste past bij uw wensen en voorkeuren.

Veel geboekte artiesten zijn Singer-Songwriters. Deze singer-songwriters hebben de mogelijkheid om de mensen kennis te laten maken met hun nieuwe muziek. Ook biedt het hun de mogelijkheid om zich nog meer in de kijkers te spelen.

Voor beginnende artiesten biedt het ook veel kansen. Ze kunnen ervaring op doen en ze krijgen de mogelijkheid om mensen kennis op te doen. Wat belangrijk is voor een artiest. Deze kennis kunnen zij weer gebruiken om de sfeer aan te voelen en om in te spelen op de behoeften.

Wat kan Evenses voor mij betekenen?

Als u van plan bent om een huiskamerconcert te organiseren dan kunnen wij bij Evenses u zeker helpen. Er zijn veel mogelijkheden voor de muzikale invulling.

Ryso Jochemsen brengt niet alleen de mooiste covers, maar vindt het ook niet erg om zijn eigen muziek te laten horen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een bekende artiest te boeken voor uw huiskamerconcert. Voor meer mogelijkheden kunt u altijd even met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ Huiskamerconcert

Wat kost het om een huiskamerconcert te organiseren?

De prijs voor het organiseren voor een huiskamerconcert is afhankelijk van hoe groot u het wilt aanpakken. Voor een singer-songwriter ligt de prijs tussen de €350 - €900,-.

De prijs verschilt op basis van een aantal factoren. Dit heeft uiteraard te maken met de bekendheid/ervaring van de artiest . Daarbij wordt de prijs beïnvloed door de lengte van de speelduur, de benodigde geluidstechniek en reisafstand.

Hoelang duurt een huiskamerconcert?

Dat hangt geheel van uw wensen en voorkeuren af. Een optreden van een uur is mogelijk, maar een avondvullend programma hoort ook bij de mogelijkheden. Gemiddeld duurt een set 45 minuten per uur.

Hoelang duurt het opbouwen?

Het opbouwen hoeft niet lang te duren. Vaak zijn huiskamerconcerten onversterkt. De artiest zal iets eerder aanwezig zijn zodat de artiest zijn/haar piano of gitaar kan stemmen. Het enige wat zij nodig hebben is een stoel en een mooi plekje in uw huiskamer.

Ik woon in België, kan ik dan nog steeds artiesten bij jullie boeken?

Al onze artiesten treden in Nederland en België op. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook hebben we Belgische artiesten die beschikbaar zijn.

Kan ik een verzoeknummer indienen?

Van te voren is het mogelijk om uw verzoeknummer(s) door te geven. Ook is het natuurlijk mogelijk om op de avond zelf een verzoeknummer in te dienen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar