Leuven

Een band, DJ, solist of duo inhuren in Leuven? Leuven is een stad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het is de hoofdstad van deze provincie en tevens de hoofdplaats van het bestuurlijke en gerechtelijke arrondissement Leuven. Leuven is een studentenstad bij uitstek. Zo vind je daar onder andere de thuisbasis van AB Inbev. Verder is er kei veel keuze in studentenclubs en studentenrestaurants, de stad zit vol met fakbars en de Oude Markt is altijd plezant. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekijk hieronder ons aanbod aan entertainment, artiesten, Dj's en acts voor uw feest, evenement en bedrijfsfeest in Leuven:

 

 

Evenses is een entertainmentbureau met een breed scala aan bekende artiesten, Dj’s, bands, duo’s, solisten, shows en acts. Bent u de organisator van uw eigen bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, festival of evenement in de prachtige stad Leuven? Bij Evenses boekt u het totaalpakket. Naast artiesten verzorgen we op aanvraag de gehele licht- en geluidstechniek, een leuke act, een fotograaf of fotohokje, om herinneringen aan uw evenement in Leuven vast te leggen, hostesses en nog veel meer.

 

Uw favoriete artiest boeken voor uw feest, bruiloft of festival in Leuven!

 

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw evenement of bruiloft in Leuven.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig