< Terug naar overzicht

Mimespeler Valentino

Een voorstelling gevuld met spraakmakende komedie en de leukste kostuums!
vanaf: 
545,-
5

Referenties

"Zo'n leuke voorstelling voor de kinderen, ze hebben echt genoten!"
Lara Steenwuijk
5
"Een bijzondere show! We werden helemaal meegenomen in zijn show"
Oscar
5
"Deze show geboekt voor onze bedrijfsevenement. Het was echt een grappige voorstelling."
Frederique Pieters
5

Mimespeler Valentino

Altijd een echte pantomime voorstelling willen mee maken? U kunt nu bij Evenses voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of feest een mimespeler boeken! Mimespeler Valentino boekt u voor uw evenement, kinderfeest of bruiloft.

 

Deze mimespeler is een acteur, regisseur, scriptschrijver, komiek en theaterdocent. Een echte gespecialiseerde in het vak dus! Als acteur heeft hij in een aantal theatergroepen gewerkt en in vele voorstellingen gespeeld in het binnen- en buitenland. Verder heeft hij als regisseur avondvoorstellingen, kinder-, straat- en openlucht theatervoorstellingen gemaakt. Daarnaast geeft deze professional workshops en les in komedie en mime. Hij is al jaren actief als professionele mimespeler. Valentino is ook actief als acteur die humoristische speeches geeft, zo wordt hij veel gevraagd als presentator en ceremoniemeester. Ook maakt hij animaties en op maat gemaakte acts. Hiervoor is Valentino ook te boeken bij Evenses!

 

Bent u nu helemaal enthousiast over Mimespeler Valentino? Dat is mooi, want hij is te boeken voor uw al uw evenementen, zoals verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ceremonie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor mimespeler Valentino. Voor meer informatie kunt u ons zeven dagen per week telefonsiche en per mail bereiken. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van mimespeler Valentino.

Suggesties voor bij deze act

lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer
Goochelaar Whatson

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, Typetje

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, TypetjeDeze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.345,-Lees meer
jongleur inhuren bedrijfsfeest

Jongleur Danny

Goochelaar

Jongleur Danny

GoochelaarDeze professional maakt van zijn jongleren show een ware sensatie, leuk voor uw evenement.495,-Lees meer