Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Kosso boeken paxdmrfesbhaeznzoogghqvjhvcfivjbk
1/8
Kosso
Kosso
100% match

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid
Albert Dervishaj, beter bekend als Kosso, is een Nederlandse rapper, bodybuilder en ondernemer. Dervishaj werd geboren in Heerlen, Nederland. Zijn ou...
Lees meer

prijs op aanvraag
Ismo x
1/7
Ismo
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!
Ismo Ismail Houllich, artiestennaam Ismo, is een Marokkaans-Nederlandse rapper. In 2014 brak hij door met de single #Eenmans; zijn debuutalbum The Truth bereik...
Lees meer

prijs op aanvraag
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!
Big2 Biografie Big2, met andere woorden, Twan van Steenhoven is geboren op 10 augustus 1985 in Alkmaar. Je kunt Big...
Lees meer

prijs op aanvraag
Summerland
100% match

Summerland

Als coverband is Summerland op ieder feest inzetbaar!
Summerland is een van de meest geboekte professionele allround coverbands. Summerland bestaat namelijk uit enthousiaste, ervaren muzikant...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederpop bands jaren 80

Bent u opzoek naar een pop act van Nederlandse bodem. Dan is Nederpop precies wat voor u! Nederpop is popmuziek gemaakt op Nederlandse bodem. Bij Evenses hebben wij een groot aanbod aan Nederpop artiesten. Zo beschikken wij over onder andere een liveband maar ook individuele artiesten. Nederpop zorgt voor een gezellige en vrolijke sfeer. Perfect voor een feest, festival of evenement.

Ontstaan Nederpop jaren 80

Het succes van de Nederlandse band Doe Maar leidde begin jaren 80 tot een heropleving van Nederpop en een toename aan nieuwe bandjes. Voorheen waren er bijna geen bands die in hun moedertaal zongen. Van deze toenemende aandacht voor Nederpop profiteerde bands zoals Toontje Lager, Frank Boeijen Groep en Het Goede Doel.
De teksten die deze bands schreven waren erg opvallend. Ze schreven namelijk over onderwerpen zoals racisme en heroïneverslaving. Hier verschilde ze van de liedjes die destijds in de hitlijsten stonden. Een bekend liedje hiervan is Over De Muur van Klein Orkest.

Nederpop bands jaren 80

Er zijn verschillende Nederpop bands ontstaan in de jaren 80. Een paar voorbeelden hiervan zijn Toontje Lager, Klein Orkest, Het Goede Doel, De Dijk en Drukwerk. Nog steeds is Nederpop erg populair. Er zijn nu zelfs radiozenders opgezet speciaal voor Nederpop, zoals 100% NL. Een paar populaire Nederpop artiesten van deze tijd zijn Anouk, de bands Di-Rect, Kane en BLØF.

Nederpop boeken

Als u nog nooit een Nederpop act geboekt heeft, of een feest georganiseerd heeft, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar wij kunnen ons voorstellen dat alle hulp welkom is. Evenses is al jaren actief in Nederland en onder andere België, dus wij kunnen u overal mee helpen. Wij bespreken graag uw wensen, zodat we samen de perfecte act kunnen vinden. Wij zijn altijd beschikbaar, u kunt ons bellen of een mail sturen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar