Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Showdanseressen boeken
100% match

Showdanseressen boeken

Waanzinnige dansshows waarvan u versteld zal staan
Showdanseressen & danseressen Professionele showdansers en danseressen die elk soort evenement extra pit geven. In hun creatieve kostuums da...
Lees meer

€ 495 - € 1300
LED Dansshow
100% match

LED Dansshow

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.
Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeest...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 895 - € 1895
Robotshow
100% match

Robotshow

Deze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.
Deze unieke robotshow maakt uw evenement pas écht spectaculair! De robots zijn echte eye-catchers en t...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 895 - € 1900
The Aerial Dance Duo
100% match

The Aerial Dance Duo

Zowel op de grond als in de lucht weet dit duo uw avond te betoveren.
Twee dansers die door middel van duetten in verschillende stijlen een bijzondere act weten op te voeren. Denk hierbij aan...
Lees meer

4,8 (13 Beoordelingen)
€ 1145 - € 2060
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Spaanse danseres boeken

Spaanse danseres

Spaanse danseressen boeken voor uw evenement, festival, feest of bruiloft? Een prachtige dame die danspassen toont waarvan je vrolijk wordt. Dat kan door middel van een Spaanse dans. Er zijn verschillende soorten Spaanse dansen die worden uitgevoerd. Je hebt de Flamenco, Sardana, Muiñeira, Pasp doble, Bolero, Fandango, Zambra, Jota en de Sevillana. Deze dansvormen komen uit verschillende delen van Spanje.

Flamenco

Flamenco is over het algemeen het bekendste muziekgenre uit Spanje. Een Spaanse danseres danst met veel passie en brengt veel sfeer mee naar uw evenement, het is een kunstvorm. De wereldberoemde dans gaat samen met prachtige muziek en virtuoos gitaarspel.

Deze dans wordt uitgevoerd in prachtige flamenco jurken. Deze jurken zijn bij iedereen wel bekend door het unieke model en de kleuren. Door deze uitstraling en het professionele optreden zal een Spaanse danseres uw gelegenheid compleet maken.

Flamenco dancer.jpeg

Sardana

De sardana is een groepsdans die voorkomt bij feesten. Op ritme dansen terwijl je elkaars handen vasthoudt. Dit zorgt voor veel gezelligheid. Professionele danseressen dansen met bijna vliegende bewegingen rond, wie wordt daar niet blij van?

Muiñeira

Deze dans wordt begeleid door een doedelzak. Hierdoor komen Keltische muziek samen met Spaanse. Deze bijzonder combinatie kom je niet veel tegen. Omdat deze muziekvorm niet door iedereen uitgevoerd kan worden maakt Evenses een selectie van artiesten waar kwaliteit bovenaan staat.

Paso doble

Bij deze dans wordt een stierengevecht nagebootst door middel van snelle danspassen. Deze elegante, snelle danspassen zijn op maat van de bewegingen tijdens een stierengevecht. Wil je een echte Spaanse beleving meemaken? Dan is deze dansvorm een aanrader om een gelegenheid mee te nemen in de Spaanse sferen.

Bolero

De bolero is de nationale dans van Spanje. De basis van deze dans komt uit Marokko. Op gematigd tempo wordt er gedanst onder begeleiding van gitaarmuziek en castagnetten. Deze ouderwetse Spaanse dans wordt niet veel meer gedaan maar heeft nog steeds over de hele wereld de charme zoals in het begin.

Fandango

Deze dans lijkt op de bolero maar dan wordt er naast begeleiding van gitaarmuziek en castagnetten nog gebruik gemaakt van handgeklap. Op een feest is deze dans een gangmaker omdat het uit veel enthousiasme voortkomt. Deze dans is in Spanje heel erg bekend maar daar buiten is dat minder het geval.

flamenco castagnetten.jpeg

Zambra

De zambra is te vergelijken met de flamenco. Deze dans werd vroeger veel uitgevoerd op bruiloften. Dansend op bloten voeten gaat de danseres over de dansvloer met haar buik ontbloot. Dit is een overeenkomst met het Arabische buikdansen. Spaanse en Arabische sferen komen bij elkaar met de zambra.

Deze dansstijlen verschillen van elkaar maar komen overeen dat ze beroemd zijn in Spanje. Het land heeft veel prachtige dansen voortgebracht die nu op uw gelegenheid meegenomen kunnen worden om de avond spectaculair te maken.

Spaanse danseres boeken

Is een Spaanse danseres de perfecte aanvulling voor uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of festival? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag met het vinden van een Spaanse danseres voor een onvergetelijke ervaring.

Bij Evenses kunt u:


Waarom een dansshow boeken?
 • Entertainment - Een dansshow kan een leuke en boeiende vorm van entertainment zijn voor uw publiek. Het kan mensen inspireren, enthousiasmeren en vermaken.

 • Kunst - Dans is een prachtige kunstvorm die verschillende emoties kan uitdrukken en de zintuigen kan prikkelen. Door een dansshow te boeken, kunt u uw publiek blootstellen aan deze kunstvorm en hen laten genieten van de schoonheid van dans.

 • Sfeer - Een dansshow kan een geweldige manier zijn om de sfeer van uw evenement te versterken. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een bruiloft of een ander soort evenement, een dansshow kan een unieke en opwindende sfeer creëren.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar