Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Gitarist Roel
100% match

Gitarist Roel

Deze gitarist heeft door zijn indrukwekkende gitaarspel menig muziekliefhebber kunnen raken.
Roel is cum laude afgestudeerd op het conservatorium Tilburg in de klassieke muziek. In deze perio...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 675 - € 795
Yuri
100% match

Yuri

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.
Zanger-gitarist Yuri is van verschillende markten thuis en u kunt hem boeken voor allerlei geleg...
Lees meer

4,9 (9 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Eazy Elwin
100% match

Eazy Elwin

Akoestische easy listening muziek met Eazy Elwin
Eazy Elwin is muzikant in hart en nieren en maakt graag verbinding met zijn publiek. Naast optreden in diverse formaties, van solo tot aan du...
Lees meer

4,7 (6 Beoordelingen)
€ 550 - € 1210
Zanger - Gitarist Alexander
100% match

Zanger - Gitarist Alexander

Ervaar de Passie van Zanger-Gitarist Alexander!
Op 6-jarige leeftijd begon Alexander zijn muzikale reis, toen hij zijn eerste klassieke gitaarlessen kreeg. Het vuur van de muziek werd in hem ...
Lees meer

€ 545 - € 1050
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Spaanse gitarist

Spanje

Spanje, officieel bekend als het Koninkrijk Spanje (Spaans: Reino de España), is een land in het zuidwesten van Europa met een bevolking van 50.015.792 (2020) en een oppervlakte van 505.992 vierkante kilometer. Het land beslaat ongeveer 80% van het Iberisch schiereiland. Daarnaast maken ook de Balearen in de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan en de Spaanse enclaves in Noord-Afrika deel uit van het land. Spanje is een divers land met een heel andere cultuur, taal, eetgewoonten en klimaat. Het land varieert van regenachtige Galicische vissersdorpen tot het nachtleven van Madrid, van de toeristische kust van de Middellandse Zee tot flamencodansen in Andalusië, van stierenvechten in vele delen van het land tot het moderne Barcelona in Catalonië. Naast Spaans (Castiliaans), zijn Catalaans, Baskisch en Galicisch de zogenaamde "gewone officiële" talen van het land. Sinds 2002 is de euro de Spaanse munteenheid, ter vervanging van de peseta.

Spaanse gitarist

Gitarist

Een gitarist is een muzikant die de gitaar speelt. In de muziek is een gitarist niet weg te denken. Elk lied die we horen heeft wel een gitarist erin en zo niet, kan een gitarist alsnog de muziek naspelen

Spaanse gitarist

Naast dat Spaanse muziek zowel Europese als Arabische invloeden heeft, is de toonladder ook net wat anders. Het is namelijk een mineurladder met een kleine secunde wat ongeveer het zelfde is als een frygische toonladder. Er wordt veel gewerkt met parallelle majeurakkoorden bij een Spaanse gitarist. Dit komt vooral voor in de toonsoort waarin de gitaar "gestemd" is en dat is meestal de E-frygisch (E-groot). In principe is het het opschuiven naar een vakje omhoog (kleine secunde) E-groot akkoord wat een typisch Spaans akkoord maakt. De gitaar word vaak gezien als het instrument van Spanje, het is ook het nationale muziekinstrument van Spanje. De Spaanse muziekstijl en de Spaanse gitarist hebben vervolgens enorm veel invloed gehad op de Latijns-Amerikaanse muziek.

Hierdoor is een Spaanse gitarist erg ppulair en zijn er ook veel Spaanse gitaristen die graag hun talent willen laten zien. Een Spaanse gitarist brengt Spaanse invloeden samen met prachtige gitaarmuziek waardoor het lijkt alsof u midden in Madrid zit.

Bekende Spaanse gitaristen zijn bijvoorbeeld:

 • Spaanse gitarist Andrés Segovia
 • Spaanse gitarist Paco de Lucía
 • Spaanse gitarist Francisco Tarrega
 • Spaanse gitarist Pepe romero
 • Spaanse gitarist Tomatito
 • Spaanse gitarist Ramon de Algeciras

Ook bij Evenses hebben wij allerei soorten Spaanse gitarist die u kunt boeken. Wij werken met alleen maar professionele artiesten en kunnen hierdoor garanderen dat de Spaanse gitarist boekingen altijd een groots succes zijn.

Spaanse gitarist boeken

U geeft een feest en wilt een at gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u een Spaanse gitarist bij Evenses! Boek Spaanse gitarist bij Evenses.

Wilt u een Spaanse gitarist boeken voor uw feest? Spaanse gitarist boeken voor een bedrijfsfeest? Spaanse gitarist boeken bij een festival of Spaanse gitarist boeken bij een gelegenheid. Spaanse gitarist boeken bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Evenses kunt u:


Wat voor muziek speelt een gitarist?

Een gitarist kan verschillende soorten muziek spelen, van rock tot pop en klassiek. Vaak bieden gitaristen een breed repertoire van muziekstukken aan, maar het is altijd goed om te informeren welke soorten muziek een gitarist kan spelen.

Hoe kan ik bepalen welk instrument geschikt is voor het evenement?

Het type instrument dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, zijn er andere instrumenten passend dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat u adviseren met behulp van een omschrijving van de gelegenheid en de gasten. Wij helpen graag.

Kan een instrumentale muzikant buiten optreden?

Bij het boeken van een solist voor een buitenlocatie moet u rekening houden met het weer en de omgeving. Zorg ervoor dat de muzikant beschermd is tegen regen of wind en dat ze het geluid kunnen versterken als dat nodig is. Het kan ook helpen om een back-up plan te hebben in geval van slecht weer. Zeker in de winter kunnen de meeste muzikanten niet optreden buiten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar