Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Vintage Bruiloft
100% match

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema
Een bruiloft in vintage thema Op zoek naar een interessant thema voor uw bruiloft, en u kunt niet meer wegkijken van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Champagne dames
100% match

Champagne dames

Deze dames maken met hun op maat gemaakte jurken uw borrel onvergetelijk!
Wat kunt u verwachten van de Champgane serveersters? Er zijn 2 verschillende opties wanneer het gaat om de serveerste...
Lees meer

€ 815 - € 1455
Festival Bruiloft
100% match

Festival Bruiloft

Genieten van uw bruiloft in festival stijl, compleet georganiseerd!
Uw eigen festival bruiloft door Evenses geregeld Jullie hebben ervoor gekozen om jullie bruiloft in festival stijl te org...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Trouwen Amsterdam

Trouwen is een enorm speciale gelegenheid en ondanks dat de betekenis voor veel mensen op het zelfde neer komt, maakt de geaardheid van het stel dat trouwt de manier waarop het gevierd wordt geheel uniek. Sommige mensen kiezen er voor om het zo klein mogelijk te houden en andere pakken soms dagen uit om de bruiloft te vieren! Wij helpen u graag verder met het organiseren van de invulling van uw bruiloft.

Trouwen Amsterdam

Komt u of uw partner uit Amsterdam of heeft de stad een speciale band voor jullie of een van beide? Dan kan in Amsterdam trouwen de perfecte plek zijn! Wellicht dat u zelf al een plek in gedachten heeft, maar als u dat nog niet weet, kunnen onze wedding planners u helpen met het vinden van een passende trouw locatie. Niet alle trouwlocaties zijn vanzelfsprekend, maar alle plekken kunnen met voldoende expertise omgetoverd worden tot een pareltje, zodat u geheel in de stijl die u zelf wenst, op de perfecte trouw locatie kunt trouwen in Amsterdam! U kunt enorm veel plekken bedenken waar een bruiloft kan worden gehouden. Zo is het tegenwoordig ook vaak te zien dat mensen in het bos trouwen. De natuur kan echter ook naar binnen gebracht worden door dit aan een wedding planner door te geven. Deze kan dit dan verder voor u regelen! U kunt ook binnen tussen de bloemen trouwen zonder dat u hier veel voor hoeft te regelen door bijvoorbeeld te trouwen in Amsterdam in de Hortus Botanicus. Het kan ook nóg intiemer door bijvoorbeeld gewoon in uw eigen achtertuin te trouwen. Wat u ook kiest, een kerk, kasteel, rijk of paviljoen, u hoeft maar te bellen en wij gaan met u na hoe wij dit waar kunnen maken! Enkele vragen zullen wij u stellen en houden u op de hoogte van het boekingsproces zodat u er zeker van kunt zijn dat het helemaal wordt zoals u in gedachten heeft.

Trouwen Amsterdam, trouwen in amsterdam

Bij Evenses boeken

Evenses biedt 24 uur per dag service aan en zal zo snel mogelijk een offerte sturen met een voorstel voor u. Deze maken wij naar aanleiding van uw wensen die zijn besproken en het budget wat u voor de bruiloft heeft. Ook zullen wij met u kijken of wij verder nog van dienst kunnen zijn om het moment zo uniek mogelijk te maken. Omdat trouwen en het organiseren van een bruiloft en het trouwfeest enorm veel werk is zeker omdat u het natuurlijk zo perfect mogelijk wilt laten verlopen en dat het voor iedereen onvergetelijk wordt. Het is ten eerste belangrijk dat u weet wat u wilt, wat a; een hele opgave kan zijn! Wellicht dat u het fijn vind om hierover te brainstormen met een wedding planner dan kunt u contact opnemen met Evenses. Onze bruiloft experts zullen u vragen stellen over de trouw locatie die gewenst is, welke stijl u wilt creëren voor uw feest, welke gasten komen op uw bruiloft en alle andere benodigde vragen voor uw trouwfeest en ceremonie!

Evenses Entertainment

Bij Evenses kunt u nog veel meer entertainment en wat hier nog meer bij komt kijken boeken. Wellicht dat u hier inspiratie uit haalt voor het entertainment in uw eigen vorm voor uw bruiloft of andere gelegenheden of evenementen die er aan staan te komen!

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw gelegenheid of evenement door een van onze vele professionele artiesten.

trouwen Amsterdam, trouwen in Amsterdam

Trouwen door de jaren heen

Trouwen is iets wat al honderden jaren gebeurt. Vroeger was het echter bijna altijd zo dat mensen trouwden omdat het financieel grote voordelen kon geven omdat al eeuwen de hoeveelheid geld dat een familie of persoon bezit het aanzien van ze beïnvloedt. Het probleem is dat ongeveer de helft van de mensen op de wereld moeten leven van 2 dollar per dag en dit enorm lastig is om nu nog globaal aan te pakken zodat niemand om deze reden hoeft te trouwen. Hoe armer de families hoe vaker het voorkomt in verschillende culturen en geloven dat er een huwelijk wordt geregeld voor de kinderen in het gezin omdat ze hier dan een bruidsschat voor vragen. Het probleem is echter dat de vrouw wordt “verkocht” aan de man door middel van haar kwaliteiten waarin vaak wordt gekeken naar het goede gedrag en de gehoorzaamheid omdat vanaf het begin van het huwelijk de man voor de inkomens moet zorgen. Soms kan dit goed gaan als zowel de man als de vrouw hun eigen belangen kunnen naleven maar dit is ook vaak niet het geval. De verdeeldheid tussen man en vrouw is vaak nog enorm in dit soort situaties waardoor een van de twee ongelukkig is. Dit heeft ook weer een effect op de samenleving. Vaak gaat dit ook over monogame man vrouw bruiloften.

Vaak hebben mensen niet door dat deze problemen zo nodig aangepakt moeten worden omdat alleen de indirecte gevolgen hiervan merkbaar zijn maar oorzaak van de kern van het probleem ergens anders ligt. Waarom het een globaal probleem kan worden is omdat de economie en geldstromen over de hele wereld lopen (zowel legaal als illegaal). Vaak is te zien dat als een individu zich beter en op een positieve manier kan ontwikkelen naar zijn/haar eigen wensen en verlangens op wat voor een manier dan ook, dat dit ook positieve gevolgen heeft voor de directe omgeving wat weer effect heeft op grotere schalen (zowel financieel als mentaal). Het gaat er dan eigenlijk om dat een neerwaartse spiraal wordt doorbroken en er een vicieuze cirkel ontstaat. Dit wordt in alle SDGs nagestreefd omdat uiteindelijk alle SDGs aan elkaar te verbinden zijn en het zijn allemaal grote ketens in onze mondiale samenleving en belangrijk voor de toekomst. Het is echter heel lastig om sommige veranderingen daadwerkelijk door te laten breken omdat het ook tegenover de principes van bepaalde geloven en culturen staat. Doordat de wereld echter zo veranderd is de kans groot dat de kern van de geloven en culturen bewaard wordt, maar dat de uiting van bepaalde overtuigingen anders wordt geuit dan in het verleden.

De manieren waarop een bruiloft gevierd wordt kan dus enorm verschillen, maar of u het nou heel groots wilt aanpakken of het juist zo intiem mogelijk wit vieren, onze experts weten altijd het beste te maken van uw wensen!

Trouwen, trouwlocaties

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar