Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
LED-fotohokjes zijn moderne fotocabines die zijn uitgerust met LED-verlichtingstechnologie. Ze zijn populair op evenementen zoals bruiloften, feeste...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Lachspiegels boeken
100% match

Lachspiegels boeken

Een leuke toevoeging aan elk evenement of feest! Boek nu je lachspiegels voor een dag vol gelach!
Als je op zoek bent naar een manier om je evenement nog grappiger en interactiever te maken...
Lees meer

€ 685 - € 1505
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Trouwen Amsterdam

Trouwen is een enorm speciale gelegenheid en ondanks dat de betekenis voor veel mensen op het zelfde neer komt, maakt de geaardheid van het stel dat trouwt de manier waarop het gevierd wordt geheel uniek. Sommige mensen kiezen er voor om het zo klein mogelijk te houden en andere pakken soms dagen uit om de bruiloft te vieren! Wij helpen u graag verder met het organiseren van de invulling van uw bruiloft.

Trouwen Amsterdam

Komt u of uw partner uit Amsterdam of heeft de stad een speciale band voor jullie of een van beide? Dan kan in Amsterdam trouwen de perfecte plek zijn! Wellicht dat u zelf al een plek in gedachten heeft, maar als u dat nog niet weet, kunnen onze wedding planners u helpen met het vinden van een passende trouw locatie. Niet alle trouwlocaties zijn vanzelfsprekend, maar alle plekken kunnen met voldoende expertise omgetoverd worden tot een pareltje, zodat u geheel in de stijl die u zelf wenst, op de perfecte trouw locatie kunt trouwen in Amsterdam! U kunt enorm veel plekken bedenken waar een bruiloft kan worden gehouden. Zo is het tegenwoordig ook vaak te zien dat mensen in het bos trouwen. De natuur kan echter ook naar binnen gebracht worden door dit aan een wedding planner door te geven. Deze kan dit dan verder voor u regelen! U kunt ook binnen tussen de bloemen trouwen zonder dat u hier veel voor hoeft te regelen door bijvoorbeeld te trouwen in Amsterdam in de Hortus Botanicus. Het kan ook nóg intiemer door bijvoorbeeld gewoon in uw eigen achtertuin te trouwen. Wat u ook kiest, een kerk, kasteel, rijk of paviljoen, u hoeft maar te bellen en wij gaan met u na hoe wij dit waar kunnen maken! Enkele vragen zullen wij u stellen en houden u op de hoogte van het boekingsproces zodat u er zeker van kunt zijn dat het helemaal wordt zoals u in gedachten heeft.

Trouwen Amsterdam, trouwen in amsterdam

Bij Evenses boeken

Evenses biedt 24 uur per dag service aan en zal zo snel mogelijk een offerte sturen met een voorstel voor u. Deze maken wij naar aanleiding van uw wensen die zijn besproken en het budget wat u voor de bruiloft heeft. Ook zullen wij met u kijken of wij verder nog van dienst kunnen zijn om het moment zo uniek mogelijk te maken. Omdat trouwen en het organiseren van een bruiloft en het trouwfeest enorm veel werk is zeker omdat u het natuurlijk zo perfect mogelijk wilt laten verlopen en dat het voor iedereen onvergetelijk wordt. Het is ten eerste belangrijk dat u weet wat u wilt, wat a; een hele opgave kan zijn! Wellicht dat u het fijn vind om hierover te brainstormen met een wedding planner dan kunt u contact opnemen met Evenses. Onze bruiloft experts zullen u vragen stellen over de trouw locatie die gewenst is, welke stijl u wilt creëren voor uw feest, welke gasten komen op uw bruiloft en alle andere benodigde vragen voor uw trouwfeest en ceremonie!

Evenses Entertainment

Bij Evenses kunt u nog veel meer entertainment en wat hier nog meer bij komt kijken boeken. Wellicht dat u hier inspiratie uit haalt voor het entertainment in uw eigen vorm voor uw bruiloft of andere gelegenheden of evenementen die er aan staan te komen!

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw gelegenheid of evenement door een van onze vele professionele artiesten.

trouwen Amsterdam, trouwen in Amsterdam

Trouwen door de jaren heen

Trouwen is iets wat al honderden jaren gebeurt. Vroeger was het echter bijna altijd zo dat mensen trouwden omdat het financieel grote voordelen kon geven omdat al eeuwen de hoeveelheid geld dat een familie of persoon bezit het aanzien van ze beïnvloedt. Het probleem is dat ongeveer de helft van de mensen op de wereld moeten leven van 2 dollar per dag en dit enorm lastig is om nu nog globaal aan te pakken zodat niemand om deze reden hoeft te trouwen. Hoe armer de families hoe vaker het voorkomt in verschillende culturen en geloven dat er een huwelijk wordt geregeld voor de kinderen in het gezin omdat ze hier dan een bruidsschat voor vragen. Het probleem is echter dat de vrouw wordt “verkocht” aan de man door middel van haar kwaliteiten waarin vaak wordt gekeken naar het goede gedrag en de gehoorzaamheid omdat vanaf het begin van het huwelijk de man voor de inkomens moet zorgen. Soms kan dit goed gaan als zowel de man als de vrouw hun eigen belangen kunnen naleven maar dit is ook vaak niet het geval. De verdeeldheid tussen man en vrouw is vaak nog enorm in dit soort situaties waardoor een van de twee ongelukkig is. Dit heeft ook weer een effect op de samenleving. Vaak gaat dit ook over monogame man vrouw bruiloften.

Vaak hebben mensen niet door dat deze problemen zo nodig aangepakt moeten worden omdat alleen de indirecte gevolgen hiervan merkbaar zijn maar oorzaak van de kern van het probleem ergens anders ligt. Waarom het een globaal probleem kan worden is omdat de economie en geldstromen over de hele wereld lopen (zowel legaal als illegaal). Vaak is te zien dat als een individu zich beter en op een positieve manier kan ontwikkelen naar zijn/haar eigen wensen en verlangens op wat voor een manier dan ook, dat dit ook positieve gevolgen heeft voor de directe omgeving wat weer effect heeft op grotere schalen (zowel financieel als mentaal). Het gaat er dan eigenlijk om dat een neerwaartse spiraal wordt doorbroken en er een vicieuze cirkel ontstaat. Dit wordt in alle SDGs nagestreefd omdat uiteindelijk alle SDGs aan elkaar te verbinden zijn en het zijn allemaal grote ketens in onze mondiale samenleving en belangrijk voor de toekomst. Het is echter heel lastig om sommige veranderingen daadwerkelijk door te laten breken omdat het ook tegenover de principes van bepaalde geloven en culturen staat. Doordat de wereld echter zo veranderd is de kans groot dat de kern van de geloven en culturen bewaard wordt, maar dat de uiting van bepaalde overtuigingen anders wordt geuit dan in het verleden.

De manieren waarop een bruiloft gevierd wordt kan dus enorm verschillen, maar of u het nou heel groots wilt aanpakken of het juist zo intiem mogelijk wit vieren, onze experts weten altijd het beste te maken van uw wensen!

Trouwen, trouwlocatiesWaarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijksfeest?

Bij het te organiseren huwelijk is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bruiloft gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een ceremonie te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het huwelijk waar iedereen losgaat op een avondfeest. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijk?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bruiloft. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw bruiloft. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw gasten er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bruiloften. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bruiloft?

Het belangrijkste om op te letten bij een bruiloft organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen. Het is de belangrijkste dag uit uw leven dus vooral genieten!

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar