Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ Kix
100% match

DJ Kix

80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.
Klassiekers uit de jaren '80 en '90. DJ 'Kix' neemt u mee terug in de tijd en verzorgt een spetterende 80s en...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 645 - € 1420
TP-HB
100% match

TP-HB

Deze twee entertainers zorgen voor een toffe show. Van dance, funk tot pop en feel good muziek.
Bent u op zoek naar een goede, leuke en compacte coverband die er écht een show van maakt? TP-H...
Lees meer

4,8 (5 Beoordelingen)
€ 895 - € 1700
2 brothers on the 4th floor boeken
100% match

2 brothers on the 4th floor boeken

Met een knipoog naar de jaren 90 is 2 brothers on the 4th floor altijd leuk
2 brothers on the 4th floor is een act die al jarenlang bekendheid geniet. Veel mensen hebben leuke herinneringen a...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 4595 - € 7350
2 UNLIMITED boeken
100% match

2 UNLIMITED boeken

2 UNLIMITED: de succesvolste Nederlands-Belgische popband uit de jaren 90.
2 UNLIMITED boeken 2 UNLIMITED is verantwoordelijk voor diverse wereldhits in de eerste helft van de jaren '90. Het...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

90's feest

Ben je normaal gezien niet zo van het geven van feestjes, maar komt je dertigste verjaardag er binnenkort aan en wil je dit jaar wel iets leuks organiseren voor familie en vrienden? Is je zoon of dochter over enkele maanden jarig en denk je erover om hem of haar te verrassen met een 90's feestje? Of is het misschien gewoon al een tijdje geleden dat jullie wat met de vriendengroep hebben afgesproken en lijkt het je wel een goed moment om een feestje met als thema de 90's te organiseren? Wat de gelegenheid ook is en wat voor redenen je ook hebt om een feestje te geven, heb je er al eens over nagedacht om een feestje met als thema de 90's te boeken?

Wat past echt bij een jaren 90 feest?

Als je een feest organiseert met 90's thema, kan het soms wel lastig zijn om te weten welk opties en acts nou het beste zou passen bij jouw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om bij het boeken van een 90's feestje samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Evenses is zo'n partij. Niet alleen beschikken wij over een gevarieerd portfolio van opties, services, en live acts voor 90's feestjes, maar hebben wij deze door de jaren heen ook al voor talloze klanten geboekt op uiteenlopende gelegenheden. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte evenement met als thema de 90's kan boeken.

We stellen dit voor, omdat je er als organisator niet alleen voor hoeft te staan bij het plannen van een feest of evenement. Zeker als het de eerste keer is dat je een feestje gaat organiseren, dan kan het gebeuren dat je met heel wat voorbereidingen en taken tegelijkertijd te maken krijgt. Door een feestje met als thema's de 90's te boeken, kan je alle of enkele van deze activiteiten aan een ervaren party planner als Evenses overlaten, zodat je zelf meer tijd over houdt voor de taken die je zelf niet uit handen kan of wil geven.

Kijk je wel uit naar het 90's feest dat je gaat organiseren, maar zie je een beetje tegen al het plannen en voorbereiden op? Geen probleem, want wij kunnen ervoor zorgen dat het feest of evenement in kwestie er toch precies uit zal zien zoals jij wil. Daarvoor moeten wij wel in zoveel mogelijk detail van jou te horen krijgen wat voor feest je wil organiseren en hoe je de gelegenheid aan wil gaan kleden. Wij gaan namelijk altijd uit van jouw ideeën en jouw input, het is en blijft tenslotte wel jouw feestje.

Is voor jou het plannen en het voorbereiden van het feest bijna even leuk als het 90's feest zelf en hou je zelf graag de touwtjes een beetje in handen tijdens de voorbereidingen? Ook dat is geen probleem voor ons, want wij kunnen even goed helpen met een gedeelte van het evenement. Zo kan je, bijvoorbeeld, het zoeken naar geschikte locaties of het regelen van enkele opties qua live muziek gerust aan ons overlaten. Op die manier hou je meer tijd over voor andere taken. We kunnen je ook tijdens het feest zelf van dienst zijn, door, bijvoorbeeld, wat aanvullend personeel in te huren of de bar te laten bemannen door professionals. Zo hoef je tijdens het feest zelf niet te werken en kan je zelf ook een beetje genieten van wat je op hebt gezet.

Wat voor soort entertainment je ook naar op zoek bent, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor jouw 90's feest. Om te beginnen, kan je al eens kijkje nemen op onze website. Je kan met behulp van de zoekmachine door de verschillende opties en acts in ons portfolio scrollen, onder andere door te filteren op het type feest en het budget dat je wil uitgeven. Daarnaast vind je hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens de acts en services in kwestie hebben geboekt. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een 90's feestje. Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Wat inspiratie voor een authentiek 90's feest

Van het huren van films bij de lokale videotheek en de Flippo's in de zakken chips van Smiths (wat nu Lays heet) tot denim jasjes en Sex and the City, net als alle andere decennia worden ook de jaren negentig van de vorige eeuw getypeerd door heel wat unieke modetrends, iconische uitvindingen, en wereldberoemde pop culture verschijningen. De 90's waren een experimentele periode na de decadente jaren tachtig en het laatste decennium vóór de definitieve mainstream doorbraak van het internet aan het begin van de 21ste eeuw. Wat betreft themafeestjes kunnen de jaren negentig een enorme bron van inspiratie vormen en om die reden zetten we hieronder enkele suggesties op een rijtje voor jouw 90's feest of evenement.

Barbie Girl, Gettin' Jiggie with It, House of Pain, etc...

We beginnen met de muziek. De 90's barstten namelijk van de boy bands, van de house en grunge, van de aanstekelijke zomerhits, en zoveel meer. Van Britney Spears en de Backstreet Boys tot Nirvana en S Club 7, je kan er zeker van zijn dat je met gemak een paar playlists vult met liedjes waar je gasten automatisch mee beginnen mee te zingen. Als je het muzikaal gezien helemaal authentiek wil houden, kan je ervoor kiezen om geen MP3's te gebruiken, maar enkel CD's (en mogelijk cassettes) die je afspeelt op een boombox en een stereo. Let er wel op dat je in dit geval beschikt over alle juiste en werkende aansluitingen.

De 90's als pop culture paradijs

Als je erover na begint te denken, zal het je verbazen hoeveel topfilms, wereldberoemde TV series, en iconische games uit de jaren negentig komen. Denk alleen al aan films als Titanic, Fight Club, en Pretty Woman, en aan series als The Fresh Prince of Bel-Air, Full House, en Hey Arnold!, om maar wat titels te noemen. De 90's waren echter ook de periode van de Tamagotchi's, de Gameboys, en de Furby's, en dit kan je allemaal gebruiken om de locatie van jouw 90's feestje verder aan te kleden.

Geen 90's feestje zonder een 90's dresscode

Één van de beste en makkelijkste manieren om jouw feest of evenement te voorzien van een flinke portie 90's nostalgie is om een dresscode op te stellen voor de gelegenheid. Naast de herkenbare Reebok Pumps, Baby G horloges, en baseball petjes achterstevoren kan je ook vragen aan je gasten om zich te laten inspireren door celebrities uit de jaren negentig, zoals Gwen Stefani, Kurt Cobain, of Destiny's Child. Voor je het weet, waant iedereen zich zo terug in de 90's.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een 90's feestje geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft dergelijke boekingen in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren talloze boekingen van evenementen met een 90's thema en attracties verzorgd voor hele uiteenlopende soorten gelegenheden, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van de opties en live acts die perfect bij jouw 90's feestje passen. Niet alleen kunnen we je helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook bij het afwerken van jouw evenement en het onderhandelen met de leveranciers van jouw keuze. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar