Techno-DJ

Techno DJ
Je loopt richting het feest waar je langere tijd naar uit hebt gekeken en hoort in de verte de dreunen van de bas al. De kans is groot dat je onderweg bent naar een gelegenheid waar een techno DJ aan het werk is. Of je nou een groot festival bezoekt, een club, een bruiloft of ga je naar iemand zijn verjaardagsfeest, steeds vaker hoor je techno muziek op zulke gelegenheden. Bij het organiseren van jouw gelegenheid is het boeken van een techno DJ dus zeker iets om in overweging te nemen. Het hebben van een techno DJ kan zorgen voor een energieke sfeer onder de gasten en een onvergetelijk feest voor iedereen.

pexels-aleksandar-pasaric-2078071.jpg

Wat is techno muziek?
Het fenomeen techno muziek vindt zijn oorsprong in de jaren 70, echter wordt de term techno pas sinds de jaren negentig gebruikt. In de meeste gevallen wordt techno muziek gebruikt als een verzamelnaam voor een breed scala aan elektronische muziekstijlen. Het omvat veel verschillende stromen binnen de techno-scène, voorbeelden hiervan zijn minimal techno, acid techno en industrial techno.

Rond de jaren 80 ontwikkelde de techno muziek zich met name in Detroit en Frankfurt, destijds wist het (nog) niet bij het grote publiek door te breken. Destijds werd techno muziek veelal nog gezien als underground en was de associatie met de illegale rave-scène snel gemaakt. Toch wist de techno muziek voet aan land te krijgen in onder ander het Verenigd Koninkrijk en in het iconische club circuit van Berlijn (waar de stad tot op de dag van vandaag nog om geliefd is. Hedendaags heeft de techno muziek een vogelvlucht genomen en is er op elk festival wel een techno stage te vinden.

pexels-david-bartus-844928.jpg

Het boeken van een techno DJ
Het boeken van een techno DJ kan soms best een lastige opgave zijn, je wilt natuurlijk de DJ hebben die het best bij jouw gelegenheid, publiek en sfeer past. Binnen de techno muziek bestaan er nou eenmaal veel verschillende stromingen en stijlen. Hulp inschakelen van experts op het gebied van techno feesten en techno Dj’s is dus geen gek plan. Bij een bureau als Evenses is die hulp snel gevonden. Door het brede aanbod aan techno Dj’s bij Evenses weten wij precies welke artiest het beste bij je eigen beeld van een techno feest past. Ook als je nog niet exact weet waar je precies naar opzoek bent, geven wij graag advies voor je eigen techno feest. Elke sub-genre binnen de techno muziek zorgt namelijk weer voor een eigen setting en sfeer.


Voordelen van het boeken van een techno DJ bij Evenses
Het voordeel van het boeken van een techno DJ is de flexibiliteit in het repertoire van de Dj’s. Heb jij bepaalde nummers die je écht niet wil missen op je feest? Dan kunnen we samen met de desbetreffende DJ door zijn of haar set lopen om her en der de gewenste aanpassingen of toevoegingen te doen. Wil je je liever laten verrassen? Dan kan je op onze Dj’s vertrouwen om een knallende set in elkaar te zetten. Door het boeken van een techno DJ bij Evenses weet je zeker dat het een DJ met kwaliteit is. Door de lange ervaring met een groot variatie Evenses werkt enkel samen met professionals, waardoor ook wij zeker weten dat je feest aan alle verwachtingen zal voldoen. Wil je een techno DJ boeken, maar geen zin in alle zaken rondom de boeking? Ook dan ben je bij Evenses aan het juiste adres, wij verzorgen voor jou de gehele boeking en de afhandeling hiervan. Enige wat jij hoeft te doen is aan te geven wat je wensen zijn.


Techno DJ boeken? Hoe maak ik de juiste keuzes?
Binnen ons portfolio bieden we een variatie aan techno DJ’s aan. De beste keuze maken kan dan natuurlijk lastig zijn. Bekijk eens de filmpjes van voorgaande optredens van de desbetreffende DJ. Hierdoor krijg je een goed en representatief beeld van de performance van de DJ. Ook kan je op onze website bij elke artiest reviews vinden van voorgaande organisatoren.

Mocht u vragen hebben in verband met het boeken van een muzikant, dan kunt u ons altijd contacteren via het vrijblijvende offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Onze event specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.