1 filter
Sorteer op: Relevantie
Summerland
100% match

Summerland

Als coverband is Summerland op ieder feest inzetbaar!

prijs op aanvraag
Goldband boeken
100% match

Goldband boeken

Boek deze Haagse popsensatie voor uw feest of festival

prijs op aanvraag
RONDÉ boeken
100% match

RONDÉ boeken

Boek de Nederlandse Indiepopband RONDÉ nu voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
Bekende band boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft.
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende bands

Een bekende band boeken voor een evenement of ander soort gelegenheid. Daar is totaal niks mis mee en voor Evenses is het ook geen probleem. U kunt namelijk altijd met ons bespreken welke bekende band u wilt boeken en voor wanneer. Het is daarnaast ook een grote investering en u heeft hoogstwaarschijnlijk geen idee wat wij u allemaal te bieden kunnen hebben. Daarom wilt Evenses u helpen om de juiste bekende band te boeken. Zo houden we u ook netjes op de hoogte en behouden we contact over de boeking. Wilt u perfect entertainment voor uw evenement? Dan kunt u bij Evenses Entertainment uw bekende band boeken.

Bekende bands voor elke gelegenheid

Een bekende band boeken is voor elke gelegenheid mogelijk. U kunt een bekende band huren voor een bruiloft, verjaardag, festival, evenement of ieder ander feestje. U kunt zelfs een band boeken voor een ceremonie of huisfeestje. Evenses maakt het allemaal mogelijk, want wij willen dat onze klanten een unieke en spectaculaire ervaring meemaken voor uzelf en uw gasten. Een bekende band boeken is ook wel een must, want een feest is geen feest zonder muziek. Voornamelijk als je een band boekt met beroemde/bekende mensen erin. De artiesten weten precies wat zij moeten doen om gegarandeerd kwaliteit op te leveren.

Live muziek

Elk event kan muzikaal omlijst worden met goede live muziek. Ook bekende bands bieden dit. Daarom kun je ook eenvoudig bekende bands boeken via Evenses. Zoek je een popband voor uw evenement of een vloeiende jazzband voor uw bruiloft? Het is allemaal bij Evenses aanwezig. De muziekgenres verschillen altijd per bekende band en daaruit wordt ook gekeken of er live muziek beschikbaar is of niet. In de meeste gevallen wel. Bekende bands kunnen zowel performen als live muziek op de achtergrond bespelen. Daarnaast bieden onze bands de laagste prijzen vergeleken met andere boekingskantoren. Gemakkelijk een bekende band boeken doet u bij Evenses Entertainment.

Bekende bands boeken

Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden. Vragen over volkszangers, Belgische muziek, het repertoire van jazz artiesten of de prijs en kosten van het verhuur van onze Nederlandse en Vlaamse bands, alles is mogelijk. Zoek hierboven de perfecte band voor uw gelegenheid. Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een bekende band boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.