Herman den Blijker boeken

Wilt u Herman den Blijker boeken als spreker? Dat kan via Evenses. Herman den Blijker is een bekende Nederlandse chef-kok, maar ook TV presentator van zijn eigen programma's. Herman den Blijker staat bekende om zijn Rotterdamse directe mentaliteit.

Biografie Herman den Blijker

Heman den Blijker is geboren op 21 oktober 1958 in Terneuzen. Toen Herman 19 jaar oud was, besloot hij om definitief de culinaire wereld in te gaan en dus vertrok hij naar Frankrijk. Daar leerde hij in de Ardèche in een restaurant al de kneepjes van het vak. Daarnaast heeft Herman den Blijker 3 jaar cursussen gevolgd in Parijs.

In 1992 was het tijd voor Herman den Blijker om zijn eerste zaak te openen in Scheveningen. Dit mislukte, maar voor Herman is het geen reden om op te geven. In 1993 opende hij 'De Engel' in Rotterdam. Na een moeizame start, ontving het restaurant in 1997 een Michelinster. Sindsdien heeft Herman den Blijker verschillende restaurants opgezet. Sommige restaurants zijn al inmiddels verkocht en sommige gingen failliet.

Televisie doorbraak Herman den Blijker

De televisie doorbraak van Herman den Blijker begon in 2005. Hij verscheen met regelmaat op de televisie. Vanaf dat moment kon u Herman den Blijker boeken voor uw gelegenheid. In die periode was Herman eigenaar van restaurant LasPalmar, presentator van televisieprogramma's als 'Herrie in de Keuken', 'Mijn tent is top' en 'Herrie op de Bosbaan', kookboeken auteur en ontwerper van een lijn kookproducten. Bekijk hier een fragment van Herman den Blijker in 'Herrie op de Bosbaan'

Boekingen Herman den Blijker

Wilt u Herman den Blijker boeken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het boeken van Herman den Blijker.