Humberto Tan boeken

Humberto Tan is een van de bekendste en veelzijdige presentatoren van Nederland. Humberto Tan heeft geheel zijn eigen stijl van presenteren ontwikkeld. Humberto Tan presenteert al jaren lang verschillende TV programma's, zoals wedstrijden

en RTL Boulevard. Recent was hij nog te zien in RTL Late Night als presentator.

Nadat hij zijn rechtenstudie had afgerond in 1991 is hij in die gegaan bij de AVRO. Humberto is begonnen als redactielid en presentator van het televisieprogramma 'Forza'. Humberto Tan heeft wel even in lijn met zijn opleiding als juridisch medewerker gewerkt bij

een advocaten kantoor in Amsterdam, maar de mediawereld bleef aan hem trekken. Humberto Tan was eerst freelancer bij NOS en werd presentator en bureauredacteur van 'Studio Sport'. en het 'NOS Journaal'.

Sinds 2000 is Humberto Tan ook ambassadeur bij Orange Babies en het Wereld Natuur Fonds en in 2003 lanceerde hij zijn eigen kleding lijn!

Humberto Tan boeken voor uw congres, bedrijfsevenement, feest.

Humberto Tan boeken is meerdere malen per jaar te zien op verschillende bijeenkomsten in Nederland. Humberto kunt u boeken als presentator, interviewer en discussieleider. Bent u geinteresseerd in het boeken van Humberto Tan? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

U kunt ook voor meer informatie over het boeken van Humberto Tan eens telefonisch of per mail contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het boeken van de presentator, dagvoorzitter, interviewer Humberto Tan.