1 filter
Sorteer op: Relevantie
Lakei Louie
100% match

Lakei Louie

24 Beoordelingen

Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.

€ 415 - € 1040
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

18 Beoordelingen

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.

€ 545 - € 1200
Mr Mysterious
100% match

Mr Mysterious

2 Beoordelingen

Met Mr Mysterious word het een magisch feest!

€ 600 - € 1320
Orgelman Rik
100% match

Orgelman Rik

In zijn prachtig tenue, met zijn goedlachs karakter én een orgel vol muziek en een vleugje magie, komt hij maar al te graag op uw evenement voor entertainment zorgen.

€ 450 - € 850
Jongleur boeken | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Jongleur boeken

Jongleren

jongleren.jpeg

Het is iets wat iedereen kent maar wat lang niet iedereen kan. Een jongleur brengt vooral heel veel gezelligheid met zich mee. Het overgooien van ballen of kegels en de spanning op het moment dat deze zich in de lucht bevinden. Hoe of wanneer het ontstaan is, is tot op de dag van vandaag onduidelijk. Het is een oude vorm van ontspanning. Door het leren loslaten van de kegels ontspan je naast dat het een grote vorm van entertainment is. Er zijn jongleer festivals en weekenden waar jongleurs bij elkaar kunnen komen om elkaar aan te moedigen en nieuwe dingen te leren. Daarnaast is de bekendste vorm waar mensen jongleren van kennen, het circus.

Jongleren circus

Een echte vorm van entertainment, het circus. Een plek waar iedereen is geweest en bijzondere herinneringen van heeft. Van acrobaten tot clowns, een circus had het allemaal. Een goede circusact is jongleren. Kegels die meters maakten in de lucht of omringd met vuur. Je kan het zo gek nog niet bedenken.

Van een spectaculaire show in het circus naar een nog uniekere ervaring bij uw eigen evenement. Een jongleur boeken om een optreden neer te zetten bij uw (kinder)feest, bruiloft of festival. De echte circuservaring wordt neergezet door professionele artiesten zoals bijvoorbeeld Jongleur Danny die met een act de dag of avond nog specialer maken.

Jongleur boeken

circus.jpeg
Een jongleur boeken bij Evenses kan in combinatie met bijvoorbeeld decoratie. Bent u geïnteresseerd in een circus-sfeer? Denk hierbij aan ballonnen en slingers met lichten ter decoratie. Ook kunt u verschillende acts boeken. Een jongleur boeken in combinatie met een acrobaat of steltenloper zorgt voor een bijzondere circuservaring.

Een jongleur boeken voor uw festival, circus, bruiloft of kinderfeest. Bij Evenses wordt u geholpen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.