Manuel Wouthuysen boeken

 

Manuel Wouthuijsen is een Klassiek pianist en een Jazz pianist. Door deze unieke muzikale combinatie is hij veelgevraagd musicus voor een groot publiek. Manuel speelt graag werken van Bach, Mozart en Ravel. Tevens is hij ook te boeken voor liederen uit het American Songbook. Manuel heeft een breed repertoir. Daarin is hij in staat de juiste muzikale omlijsting te creëren voor ieder gelegenheid. Zo heeft hij meerdere malen in het Concertgebouw te Amsterdam en TivoliVredenburg te Utrecht gespeeld met zijn verschillende kamermuziek ensembles.

 

 

Manuel Wouthuysen heeft ook het genoegen gehad om op te mogen treden voor Koning Willem Alexander tijdens een live radio uitzending voor Radio4. Verder speelde hij op concerten in Het Rijksmuseum en het Amstelhotel in Amsterdam, Restaurant Aan De Poel in Amstelveen en The RoastRoom in Amsterdam. Manuel Wouthuysen is een pianist met veelzijdig talanet. 

 

Boekeningen Manuel Wouthuysen

 

Pianist Manuel Wouthuysen zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Manuel Wouthuysen voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.