Overijssel

 

Op zoek naar entertainment in Overijssel?Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland. De rivier de IJssel vormt in het zuidwesten grotendeels de natuurlijke grens met Gelderland. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekijk en selecteer uw favoriete band, solist, Dj of show voor uw event in Overijssel en vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Evenses is een entertainmentbureau met een breed scala aan artiesten en entertainment voor uw gelegenheid in Overijssel. Naast bekende bands uit Overijssel en Twentse artiesten als Ilse de Lange, bieden wij u artiesten uit het hele land. Zo hebben we bekende Nederlandse artiesten als Dre Hazes, Lil Kleine, Josylvio, Bizzey en O’G3NE.

 

Bent u de organisator van een evenement of festival in Overijssel?

 

Bent u de organisator van een evenement, bedrijfsfeest, personeelsfeest, uw eigen bruiloft of festival in Overijssel? Evenses biedt u conservatorium afgestudeerde artiesten met jarenlange ervaring in het vak.

 

Maar Evenses heeft meer. Zo boekt u bij ons achtergrondmuziek voor uw receptie of ceremonie of een DJ & Zangeres die uw gasten op de dansvloer krijgt. Wellicht bent u naast een leuke artiest ook nog op zoek naar entertainment voor de kids of begeleiding van uw feest. Een goochelaardie ook fungeert als gastheer is daar zeer geschikt voor. Ook huurt u bij ons danseressen, robotshows en spectaculaire vuurshows in voor uw festival of event in Overijssel.

 

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw wensen te bespreken en sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

 

 

 

 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig