Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ Jelle
100% match

DJ Jelle

DJ Jelle: Jouw Maestro voor een geslaagde gelegenheid.
Of u nu houdt van het ritme van de jaren 80, de unieke sounds van de jaren 90, of de meest recente hits, DJ Jelle zorgt ervoor dat u n...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 685 - € 1505
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse DJ's boeken: waar te beginnen?

Nederlandse DJ aan het zoeken voor op een verjaardag of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest? Daar zitten vaak veel haken en ogen aan, want de ene Nederlandse DJ is de andere niet. Zo zijn er namelijk veel verschillende genres waarvoor wij Nederlandse DJ's aanbieden en zo kunt u zomaar niet meer weten wat te zoeken. Want zoekt u onder de noemer Nederlandse DJ voor iemand die alle Nederlandse hits van Hazes tot Kevin kent, of puur iemand die Nederlands spreekt en een goede aansluiting vindt met de aanwezigen op uw feest? De sfeer die onze Nederlandse DJ's neerzetten is bepalend, daarom gaan we hier even alle verschillende Nederlandse DJ mogelijkheden bij langs zodat u een topkeuze kunt maken die de gelegenheid helemaal af maakt.

Nederlandse DJ.jpg

Nederlandse DJ's: bruiloftsfeesten en verjaardagen

Het is erg belangrijk om te kijken welke sfeer er nou op uw gelegenheid neergezet moet worden door de Nederlandse DJ. Zo zal er bij een bruiloftsfeest meer gefocust worden op een breed repertoire aan nummers en genres, om zo alle verschillende leeftijden aan te kunnen spreken op de feestavond. Zeker op zo'n avond, waarvan je eigenlijk weet dat uw oom wel van het echt, oud Hollandse houdt en je neef een fan is van de huidige Urban artiesten, dan moeten mensen wel hun verzoekjes kunnen indienen bij de DJ en is het dus de vraag: kan de DJ Nederlandse hitjes wel voorzien? Zeker met het inschakelen van ons als entertainment bureau komt dat helemaal goed!

Hoe is het kiezen van een Nederlandse DJ dan anders bij het organiseren van een verjaardag? Bij een verjaardag vier je het toch vaak met mensen van dezelfde leeftijd als jezelf en zitten de genres dus ook dichter bij elkaar. Hier is er dan de mogelijkheid Nederlandse DJ's uit te kiezen die gespecialiseerder zijn in een bepaald genre. Zo is er het feestje in de woonkamer, met 30 man, waar iedereen een voorkeur heeft voor house en techno, dan is het aan te raden hier één van onze artiesten te kiezen die al een goede loopbaan hierin heeft. Denk hierbij aan onze Nederlandse Willie Wartaal, Rob Black, Joost van Bellen, Jay Hardway, Gunz for Hire of DJ J-Lynne, die echt alle sub-genres van de house en techno kent. Of bijvoorbeeld onze Nederlandse DJ Maximuss, die zijn set kan aanpassen van disco tot house en de 80's.

Nederlandse DJ boeken.jpg

De voordelen van Nederlandse DJ's boeken via Evenses

Zelf eigenlijk niet de behoefte de zoektocht uit te voeren naar welke DJ het beste bij uw feest past? Dan is het altijd mogelijk om een open aanvraag voor een Nederlandse DJ te doen, dan gaan wij voor u op zoek naar de beste match voor u tussen onze Nederlandse DJ's. Dan geeft u aan welke genres u wilt hebben, wat voor sfeer er op het feest moet komen en in welke prijsrange u zoekt. Dan gaan wij meteen aan de slag met het opzetten van een mooi voorstel voor een DJ Nederlands gericht met hiphop topnummers van Bizzey, Bennie Rodrigues of welk genre ook maar het beste past.

Daarbovenop weet u altijd wat er te wachten staat bij het aanvragen van een Nederlandse DJ, wij maken namelijk voorstellen waar alles inbegrepen bij zit. Dus denk hierbij aan een volledige prijs voor de Nederlandse DJ waar de reiskosten, techniek en apparatuur, op- en afbouw en alle andere zaken al meegerekend zijn. Zo wacht u geen verrassing naderhand en is alles voor het feest in één klap geregeld. Eventuele problemen omtrent de aanwezigheid van de artiest vangen wij meteen voor u op, zodat u hiervoor niet in de stress raakt tijdens de gelegenheid. Daarom bieden wij ook een altijd spelen garantie, een niet goed geld terug garantie en passen wij onze duizenden feesten ervaring toe bij de totstandkoming van uw feest met een Nederlandse DJ.

DJ Nederlands huren.jpg

Nog niet helemaal zeker van een aantal zaken, of wilt u gewoon snel iets weten over ons aanbod van Nederlandse DJ's? Lees hieronder de veelgestelde vragen over het vinden van de perfecte DJ Nederlandse hitjes.

FAQ Nederlandse DJ

Waar moet ik op letten bij het boeken van een Nederlandse DJ?

Het belangrijkste om op te letten bij het boeken van een Nederlandse DJ is hoe goed de DJ past bij uw gelegenheid. Wilt u gewoon een kroegavond als vanouds? Dan is het handig om voor een Nederlandse allround DJ te gaan die veel nummers met zich mee brengt. Een ander punt om op te letten is hoeveel ruimte uw locatie heeft voor de set-up van de Nederlandse DJ.

Zijn er vereisten die gepaard gaan bij een optreden van Nederlandse DJ's?

Er zijn maar weinig zaken die echt belangrijk zijn bij de optredens van onze Nederlandse DJ's. Het gaat er voornamelijk om dat de DJ een goede plek heeft om zijn DJ-booth met benodigdheden te plaatsen. Daarnaast moet er natuurlijk stroom aanwezig zijn voor het licht en geluid en is wat te drinken voor de Nederlandse DJ altijd wel handig om voorhanden te hebben.

Moet de geluidsinstallatie per sé bijgeboekt worden?

Bij het boeken van een Nederlandse DJ of überhaupt een artiest via onze website is het nooit verplicht de geluidsinstallatie erbij te nemen. Heeft u de techniek al op locatie, dan hoeft er alleen gecontroleerd te worden of het ook voldoet aan de benodigdheden van onze Nederlandse DJ. Het scheelt vaak ook in de prijs als de DJ niets hoeft mee te nemen.

Kan ik de Nederlandse DJ vooraf aan het optreden spreken?

Dat zeker! In de maand voorafgaand aan uw evenement zal de DJ contact opnemen om de laatste details door te spreken. Tevens zullen wij ook nog even contact opnemen om de laatste zaken op een rijtje te zetten, zo moet het zeker goedkomen met de DJ Nederlandse sferen.

Welke genres bieden jullie Nederlandse DJ's aan?

Alle genres die algemeen bekend zijn bieden wij aan. Zo zijn er Nederlandse DJs voor reggaeton, maar ook de Nederlandse hitjes alsmede de echte hardstyle. Door het kopje DJ aan te klikken kunt u een keuze maken tussen onze verschillende genres en de bijpassende Nederlandse DJ er te vinden.

 • Nederlandse DJ gevonden die u wel aanspreekt? Vul dan op deze pagina een aanvraag in of neem contact met ons op via +31(0)85 792 02 02 (NL) of +32 (0)2 808 49 61 (BE).


Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar