Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allrou...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Allround DJ Quinten Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses o...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
DJ Hielke Boersma
100% match

DJ Hielke Boersma

Hielke is in het bijzonder te herkennen van radiozender SLAM en is nu ook te boeken bij Evenses Entertainment! Lees meer

prijs op aanvraag
Allround DJ Jesper
100% match

Allround DJ Jesper

Een breed inzetbare DJ met échte kennis van muziek
DJ Jesper is een echte muziekkenner met een voorliefde voor allerlei verschillende soorten muziek. Van disco tot house weet Jesper op ieder ...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 595 - € 1245
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse DJ's boeken: waar te beginnen?

Nederlandse DJ aan het zoeken voor op een verjaardag of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest? Daar zitten vaak veel haken en ogen aan, want de ene Nederlandse DJ is de andere niet. Zo zijn er namelijk veel verschillende genres waarvoor wij Nederlandse DJ's aanbieden en zo kunt u zomaar niet meer weten wat te zoeken. Want zoekt u onder de noemer Nederlandse DJ voor iemand die alle Nederlandse hits van Hazes tot Kevin kent, of puur iemand die Nederlands spreekt en een goede aansluiting vindt met de aanwezigen op uw feest? De sfeer die onze Nederlandse DJ's neerzetten is bepalend, daarom gaan we hier even alle verschillende Nederlandse DJ mogelijkheden bij langs zodat u een topkeuze kunt maken die de gelegenheid helemaal af maakt.

Nederlandse DJ.jpg

Nederlandse DJ's: bruiloftsfeesten en verjaardagen

Het is erg belangrijk om te kijken welke sfeer er nou op uw gelegenheid neergezet moet worden door de Nederlandse DJ. Zo zal er bij een bruiloftsfeest meer gefocust worden op een breed repertoire aan nummers en genres, om zo alle verschillende leeftijden aan te kunnen spreken op de feestavond. Zeker op zo'n avond, waarvan je eigenlijk weet dat uw oom wel van het echt, oud Hollandse houdt en je neef een fan is van de huidige Urban artiesten, dan moeten mensen wel hun verzoekjes kunnen indienen bij de DJ en is het dus de vraag: kan de DJ Nederlandse hitjes wel voorzien? Zeker met het inschakelen van ons als entertainment bureau komt dat helemaal goed!

Hoe is het kiezen van een Nederlandse DJ dan anders bij het organiseren van een verjaardag? Bij een verjaardag vier je het toch vaak met mensen van dezelfde leeftijd als jezelf en zitten de genres dus ook dichter bij elkaar. Hier is er dan de mogelijkheid Nederlandse DJ's uit te kiezen die gespecialiseerder zijn in een bepaald genre. Zo is er het feestje in de woonkamer, met 30 man, waar iedereen een voorkeur heeft voor house en techno, dan is het aan te raden hier één van onze artiesten te kiezen die al een goede loopbaan hierin heeft. Denk hierbij aan onze Nederlandse Willie Wartaal, Rob Black, Joost van Bellen, Jay Hardway, Gunz for Hire of DJ J-Lynne, die echt alle sub-genres van de house en techno kent. Of bijvoorbeeld onze Nederlandse DJ Maximuss, die zijn set kan aanpassen van disco tot house en de 80's.

Nederlandse DJ boeken.jpg

De voordelen van Nederlandse DJ's boeken via Evenses

Zelf eigenlijk niet de behoefte de zoektocht uit te voeren naar welke DJ het beste bij uw feest past? Dan is het altijd mogelijk om een open aanvraag voor een Nederlandse DJ te doen, dan gaan wij voor u op zoek naar de beste match voor u tussen onze Nederlandse DJ's. Dan geeft u aan welke genres u wilt hebben, wat voor sfeer er op het feest moet komen en in welke prijsrange u zoekt. Dan gaan wij meteen aan de slag met het opzetten van een mooi voorstel voor een DJ Nederlands gericht met hiphop topnummers van Bizzey, Bennie Rodrigues of welk genre ook maar het beste past.

Daarbovenop weet u altijd wat er te wachten staat bij het aanvragen van een Nederlandse DJ, wij maken namelijk voorstellen waar alles inbegrepen bij zit. Dus denk hierbij aan een volledige prijs voor de Nederlandse DJ waar de reiskosten, techniek en apparatuur, op- en afbouw en alle andere zaken al meegerekend zijn. Zo wacht u geen verrassing naderhand en is alles voor het feest in één klap geregeld. Eventuele problemen omtrent de aanwezigheid van de artiest vangen wij meteen voor u op, zodat u hiervoor niet in de stress raakt tijdens de gelegenheid. Daarom bieden wij ook een altijd spelen garantie, een niet goed geld terug garantie en passen wij onze duizenden feesten ervaring toe bij de totstandkoming van uw feest met een Nederlandse DJ.

DJ Nederlands huren.jpg

Nog niet helemaal zeker van een aantal zaken, of wilt u gewoon snel iets weten over ons aanbod van Nederlandse DJ's? Lees hieronder de veelgestelde vragen over het vinden van de perfecte DJ Nederlandse hitjes.

FAQ Nederlandse DJ

Waar moet ik op letten bij het boeken van een Nederlandse DJ?

Het belangrijkste om op te letten bij het boeken van een Nederlandse DJ is hoe goed de DJ past bij uw gelegenheid. Wilt u gewoon een kroegavond als vanouds? Dan is het handig om voor een Nederlandse allround DJ te gaan die veel nummers met zich mee brengt. Een ander punt om op te letten is hoeveel ruimte uw locatie heeft voor de set-up van de Nederlandse DJ.

Zijn er vereisten die gepaard gaan bij een optreden van Nederlandse DJ's?

Er zijn maar weinig zaken die echt belangrijk zijn bij de optredens van onze Nederlandse DJ's. Het gaat er voornamelijk om dat de DJ een goede plek heeft om zijn DJ-booth met benodigdheden te plaatsen. Daarnaast moet er natuurlijk stroom aanwezig zijn voor het licht en geluid en is wat te drinken voor de Nederlandse DJ altijd wel handig om voorhanden te hebben.

Moet de geluidsinstallatie per sé bijgeboekt worden?

Bij het boeken van een Nederlandse DJ of überhaupt een artiest via onze website is het nooit verplicht de geluidsinstallatie erbij te nemen. Heeft u de techniek al op locatie, dan hoeft er alleen gecontroleerd te worden of het ook voldoet aan de benodigdheden van onze Nederlandse DJ. Het scheelt vaak ook in de prijs als de DJ niets hoeft mee te nemen.

Kan ik de Nederlandse DJ vooraf aan het optreden spreken?

Dat zeker! In de maand voorafgaand aan uw evenement zal de DJ contact opnemen om de laatste details door te spreken. Tevens zullen wij ook nog even contact opnemen om de laatste zaken op een rijtje te zetten, zo moet het zeker goedkomen met de DJ Nederlandse sferen.

Welke genres bieden jullie Nederlandse DJ's aan?

Alle genres die algemeen bekend zijn bieden wij aan. Zo zijn er Nederlandse DJs voor reggaeton, maar ook de Nederlandse hitjes alsmede de echte hardstyle. Door het kopje DJ aan te klikken kunt u een keuze maken tussen onze verschillende genres en de bijpassende Nederlandse DJ er te vinden.

  • Nederlandse DJ gevonden die u wel aanspreekt? Vul dan op deze pagina een aanvraag in of neem contact met ons op via +31(0)85 792 02 02 (NL) of +32 (0)2 808 49 61 (BE).
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar