Antwerpen

Antwerpen is één van de tien provincies van België. Het grenst tegen Nederland aan. De provincie is verdeeld over acht steden, waaronder de hoofstad Antwerpen. Deze stad kent een paar mooie bezienswaardigheden, zoals ZOO Antwerpen, Vlaamse Opera, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Grote Markt, de Meir, de Groenplaats en Boerentoren, de eerste wolkenkrabber van Europa. Antwerpen kent een afwisselend uitgaansleven, het bestaat vooral uit cafés. Verder zijn er in Antwerpen diverse evenementen die plaatsvinden, zoals de Sinksenfoor, deze jaarlijks terugkerende kermis behoort tot de grootste Belgische kermissen. Ook vindt er jaarlijks de Antwerp Pride, dit is de Antwerpse Gay Pride, de kerstmarkt, de Zomer van Antwerpen en de Winter van Antwerpen plaats. Door het jaar heen vinden er meerdere muziekfestivals plaats, zoals Summerfestival, Reverze, Linkerwoofer en Laundry Day.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekijk hieronder ons aanbod aan DJ's, bands, shows en acts voor uw evenement in Antwerpen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Boek hier een DJ, band of act voor uw feest in Antwerpen!

 

Zou u een band, DJ, fotograaf of act bij Evenses willen boeken voor uw feest, bruiloft, festival of evenement? Of heeft u nog vragen? U kunt gerust contact met een van onze medewerkers opnemen, we zijn zeven dagen per week bereikbaar voor uw vragen over het boeken van DJ's, bands, acts of shows. Ons team helpt u graag verder en beantwoordt al uw vragen.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig