Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Engelse Artiest

Bij een Engelse artiest denk je al gauw aan de grote der aarde. Niet alleen nu, maar ook vroeger. De Engelse artiesten domineren al decennia de top 40 wereldwijd. Uiteraard ook omdat Engels de populairste taal ter wereld is, maar ook zeker omdat de Engelsen en Amerikanen erg muzikaal zijn. Er zijn ontelbare lijsten aan solisten en bands die iedereen ter wereld wel kent. Om ze allemaal op te noemen zou onmogelijk zijn. Echter zijn een aantal namen altijd leuk om weer even langs te zien komen. Denk aan Engelse bands als Queen, The Beatles, AC/DC, Nirvana, the Red Hot Chili Pepers en Coldplay, of Engelse solisten als Michael Jackson, Elvis Presley, Prince, Tina Turner, Celine Dion en Aretha Franklin. En dit is nog maar een kleine greep van deze lange lijst.

Bekende Engelse artiest

Als je nu aan ‘de jeugd’ vraag welke engelstalige artiesten zij kennen, komt hier echter wel een heel ander lijstje uit. Zij kennen veelal deze namen wel, maar die komen niet als eerste bij hun naar boven. De jeugd zou nu namen van Engelse artiesten als Drake, Adele, Justin Bieber, Ariana Grande, Dua lipa of Travis Scott noemen.

engelse zanger 1.jpeg

Mannelijke Engelse artiest op je gelegenheid

Mannelijke Engelse artiesten staan bekend om hun grote shows. Zij doen er alles aan om hun optreden zo onvergetelijk mogelijk te maken. In de huidige tijd zien veel mensen Travis Scott als de beste entertainer ter wereld. Hij weet het publiek zo te bespelen dat letterlijk iedereen, tot aan de bewakers aan toe, staat te springen. Daarnaast zijn de licht en special effecten van zijn show zo extravagant dat die iedereen bij blijven. Denk je aan een extravagant optreden, denk je ook al gauw aan Michael Jackson. The King of Pop was tijdens elk optreden in de meest bijzondere outfits te zien en danste elk liedje alsof zijn leven er van afhing. Het is niet voor niks dat hij als vele gezien wordt als de beste performer ooit. Naast deze twee geweldige Engelse artiesten zijn er nog vele en vele andere te benoemen.

engelse zanger 2.jpeg

Vrouwelijke Engelse artiest op je feest

De mooiste liefdesliedjes, breakup liedjes, rock liedjes en ga zo maar door worden gezongen door vrouwen. Taylor Swift haar complete albums kunnen over huidige en verleden liefdes gaan. Maar denk ook aan een P!nk, die rockt tijdens al haar liedjes keer op keer. Mede dankzij P!nk heeft de Nederlandse Davina Michelle haar carrière doorbraak meegemaakt.
Engelse artiesten zijn vaak echte power vrouwen. Alicia Keys, Tina Turner, Beyonce, Whitney Houston, Adele, Amy Winehouse, Madonna. Al deze vrouwen hebben de muziekwereld gedomineerd of domineren hem nog steeds.

engelse zanger 3.jpeg

Nederlandse artiesten die Engels zingen

Voor veel Nederlanders is de Engelse taal hun 2e taal. Hierdoor zijn wij een van de beste Engelssprekende landen ter wereld. Nederland telt dan ook vele artiesten die veelal of alleen maar in het Engels optreden. Ondanks dat het niet zijn eigen liedje is, is hij er wel erg bekend mee geworden. Als u aan Liverpool denkt, denkt u al snel aan de voetbalclub, denkt u aan die voetbalclub, denk je aan snel aan You’ll Never Walk Alone. Het gaat in dit geval natuurlijk om Lee Towers. Om dan even naar Amerika over te springen, recent is onze eigen Glennis Grace tevens nog heel ver gekomen in America’s Got Talent. Naast deze twee toppers zijn er natuurlijk nog vele andere. Denk aan Alain Clark, Douwe Bob, Do, Trijntje Oosterhuis, Kenny B en ga zo maar door.

engelse zanger 5.jpeg

Engelse artiest boeken?

Wilt u nou lekker meezingen met deze Engelse liedjes en Engelse artiesten, of Nederlandse artiesten die Engels zingen? Neem dan gerust een kijkje op de Evenses website en neem gerust uw tijd om ons grote aanbod te bekijken. Komt u er nou niet uit? Contacteer ons en wij zullen u professionele hulp bieden opzoek naar de perfecte match voor uw feest. En wie weet staan er binnenkort wel een bekende Engelse artiest bij u op uw feest te zingen.

Bij Evenses kunt u

Huur gemakkelijk een Engelse artiest voor uw feest of evenement.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar